lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 PS Türkiye ürün müdürünün Twitter hesabından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sony'de bi arkadaş 1400 gibi bişiler dedi çok lan 800 liralık alete sanki gerçi telefonlarda 2 katı biniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 1400 ne lan yuh oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 avrupa fiyatı 1.000tl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi bizde 1600 felan olur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 1200 olcak diye dönüyordu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 knox said: öperim ben bu aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bundlesız düz hali bence 1199 veya 1299 olacak. Release için bir de bundle planlıyorlar sanırım extra DS4 ve yanında bir oyun olarak. Bence o da 1499 veya 1599 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Hangi tarihte cikacagi belli degil ama avr ile ayni anda trde cikacagi belli, oyle mi? Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kasim-aralik, holiday season. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 vitalı bundle yapsınlar ya 2k veririm. ps4 - ds4 - psvita- 1 ps4 oyun - 1 vita oyun - 1 yıl psn+ üyeliği şu pakete 2.5k çalışır benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Vitayı ayrıca alırsan daha ucuza gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Avrupa fiyatinda EU'nun VAT'i cikartip hesapladim simdi 1200TL etti tam bizim vergilerle. Gumruk katmadim ama gecebilir gumrukten ek vergi olmadan. Satici kari eger resmi geliyorsa bu fiyatin icinde ama burada ne olacagi belli olmaz. Yine de 1299TL bekliyorum ben 1200TL duz fiyatsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gecen sene sirketin verdigi hediye ceki ile ps3 almıstım. bu sene gelecek cek ile ps3'u satıp ps4 mu alsam acaba. gerci release'den en azından 1 yıl gectikten sonra falan almak daha mantıklı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 1200-1500 mü şunun fiyat aralığı şimdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Direk USA'den 399 dolara gelen birisi ile getirtmek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 1200 filan olursa buradan alınabilir. İşin içinde Sony Avrasya garantisi var. Elimizde kalmasın alet sonra. Bir de bu 1 sene sonra almak gerek diyenler neden bu şekilde düşünüyorlar açıklayabilirler mi? PS3'ün yanlış hatırlamıyorsam ilk çıkan şişman kasalar 4 uSB portunun yanı sıra PS2 oyunlarını da açmayı destekliyordu. Sonraki tüm versiyonlarda 2 USB portu ve PS2 oyunları desteği olmadan geldi diye hatırlıyorum. Dediğim gibi yanlış da hatırlıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 1 sene sonra değile bence yaza doğru alınabilir, çünkü PS3'ler hemen outdate olmıcak ve PS4'ler PS3 oyunlarını çalıştırmıyor. Epey oyun çıkmaya devam edicek ps3'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 serjuhan said: 1200 filan olursa buradan alınabilir. İşin içinde Sony Avrasya garantisi var. Elimizde kalmasın alet sonra. Bir de bu 1 sene sonra almak gerek diyenler neden bu şekilde düşünüyorlar açıklayabilirler mi 1200 min fiyat, sadece vergiyle o kadar oluyor cunku. Bir sene sonra al denmesinin olayini anlayayim Atari 2600'den beri konsol kullanan biri olarak. Ilk cikan konsollar geriye uyumlu olmazsa (PS3 PS2 calistiriyordu, DS GBA calistiriyordu, 3DS DS calistiriyor, PS2 PS1 calistiyordu, Xbox 360 bile HDD takarsan Xbox oyunlarini calistiriyordu) oyun kutuphanesi acisindan cok kisitli oluyorlar. 1-2 yila aciliyorlar ancak. CIkista bir suru oyun var denebilir ama onlarin 2-3 tanesiyle ilgilensen, ustune de yeni oyunlarin 10 saatte filan bittigi dusunulunca... The Last of Us mesela en fazla 20 saat oyalar. Multi haric tabii bunlar. Yeni oyunlar da farkli olmayacak. Bir de alet yeni oldugu icin yeni cikacak oyunlar tam verimli olmayacak, hafif sorunlari olacak hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Dert buysa önemli değil ya. Ne kadar düşecek ki sanki fiyatı beklesek. Alalım koyalım dursun kenarda. Bu arada fiyat gayet 1200 olabilir vergi dahil TR fiyatı bu ama zaten Sony'nin karı bu fiyatın içinde. Ekstra giderler olmazsa bu fiyat mümkün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Sony zaten dünya genelinde bu seride xboxu tokatlayarak ve Türkiyede zaten konsol tekelini elinde bulundurduğu için acımaz gibi geliyor. hatta ben 1700 gibi uçuk fiyatlar bile bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Sony direk mi satiyor yoksa Sony Turkiye tekrar dagitimci mi? O onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bundle olarak satışa çıkıcaz demişlerdi türkiye'de. inşallah güzel bir bundle yaparlar da alırız. bir de fiyat temmuz'da açıklanacak demişlerdi ama sanırım ağustos'a kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Abi satan Sony'nin kendisi yani aracı firma yok ki arada. Hani Avrupa'da 399 euro olan fiyatta nasıl hem vergi hem kar varsa. Oradan vergiyi çıkardığında zaten Sony'nin karı içinde oluyor o fiyatın. O fiyata bizim vergileri ekleyince de Sony yine kar etmiş oluyor. Arada bir distribütör firma yok diye biliyorum. Sony'nin direk kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Sony Eurasia dağıtıcı her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar