Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Avrupa fiyatinda EU'nun VAT'i cikartip hesapladim simdi 1200TL etti tam bizim vergilerle. Gumruk katmadim ama gecebilir gumrukten ek vergi olmadan. Satici kari eger resmi geliyorsa bu fiyatin icinde ama burada ne olacagi belli olmaz. Yine de 1299TL bekliyorum ben 1200TL duz fiyatsa.
Sosyal ağlarda paylaş

1200 filan olursa buradan alınabilir. İşin içinde Sony Avrasya garantisi var. Elimizde kalmasın alet sonra.

Bir de bu 1 sene sonra almak gerek diyenler neden bu şekilde düşünüyorlar açıklayabilirler mi? PS3'ün yanlış hatırlamıyorsam ilk çıkan şişman kasalar 4 uSB portunun yanı sıra PS2 oyunlarını da açmayı destekliyordu. Sonraki tüm versiyonlarda 2 USB portu ve PS2 oyunları desteği olmadan geldi diye hatırlıyorum. Dediğim gibi yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
serjuhan said:

1200 filan olursa buradan alınabilir. İşin içinde Sony Avrasya garantisi var. Elimizde kalmasın alet sonra.

Bir de bu 1 sene sonra almak gerek diyenler neden bu şekilde düşünüyorlar açıklayabilirler mi

1200 min fiyat, sadece vergiyle o kadar oluyor cunku.

Bir sene sonra al denmesinin olayini anlayayim Atari 2600'den beri konsol kullanan biri olarak. Ilk cikan konsollar geriye uyumlu olmazsa (PS3 PS2 calistiriyordu, DS GBA calistiriyordu, 3DS DS calistiriyor, PS2 PS1 calistiyordu, Xbox 360 bile HDD takarsan Xbox oyunlarini calistiriyordu) oyun kutuphanesi acisindan cok kisitli oluyorlar. 1-2 yila aciliyorlar ancak. CIkista bir suru oyun var denebilir ama onlarin 2-3 tanesiyle ilgilensen, ustune de yeni oyunlarin 10 saatte filan bittigi dusunulunca... The Last of Us mesela en fazla 20 saat oyalar. Multi haric tabii bunlar. Yeni oyunlar da farkli olmayacak. Bir de alet yeni oldugu icin yeni cikacak oyunlar tam verimli olmayacak, hafif sorunlari olacak hepsinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi satan Sony'nin kendisi yani aracı firma yok ki arada. Hani Avrupa'da 399 euro olan fiyatta nasıl hem vergi hem kar varsa. Oradan vergiyi çıkardığında zaten Sony'nin karı içinde oluyor o fiyatın. O fiyata bizim vergileri ekleyince de Sony yine kar etmiş oluyor. Arada bir distribütör firma yok diye biliyorum. Sony'nin direk kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...