Wyand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Kendi bölümü ne ya Sam? Takım/Parti tutar gibi PC/Konsol mu tutuyorsunuz yoksa siz? Hem pc hem de konsolum var. Yıllardır böyle. Oynamaya değecek her oyunu hangi platformda iyi ise akıyorum işte. Sony'nin exclusivelerini kaçırıp Walking Dead çok iyi abiii diye gezenlere Kaede gerekenleri söylemiş net hehe. Tüm platformlara sahip olmak krallık direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 amd ince kesmiş olayı. kakalamıs 1.6ghz'yi 8 core diye. konsolları cökertip satış hacmini arttırıcak belliki pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Wyand said: Kendi bölümü ne ya Sam? Takım/Parti tutar gibi PC/Konsol mu tutuyorsunuz yoksa siz? Hem pc hem de konsolum var. Yıllardır böyle. Oynamaya değecek her oyunu hangi platformda iyi ise akıyorum işte. Sony'nin exclusivelerini kaçırıp Walking Dead çok iyi abiii diye gezenlere Kaede gerekenleri söylemiş net hehe. Tüm platformlara sahip olmak krallık direk. benim de hem ps3 hem pc'im var ama ps3 sahibi olmamın tek nedeni exclusive'leri, yoksa multiplatform hiçbirşeyi konsolda oynamam. grafiği de, kontrolü de kötü çünkü. walking dead multiplatform, orada neyin kavgasını veriyorsunuz bilmiyorum lol. ps3'te de tonla sattı. kaede ise pc'de en çok oynayan insanlardan forumda, hiç bırakmadan yıllarca oynadığı oyunlar var. o bakımdan pek inandırıcı değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Steam Box illaki yenecek, piyasa daha hızlı gelişiyor artık, yeni nesil konsolların daha güçlü olmaya ihtiyacı var. Ama hepsine sahip olmak en iyisi işte. Bir yandan Uncharted oynamak, bir yandan BF3 oynamak... 20'sinde görmek gerek neler vaad edeceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 1. nesilden hayatta almam zaten sony güvenim 0.Ps3 ilk seriden aldık 4 5 ay sonra blueray okumamaya başladı neymiş efendim ilk serilerdeki klasik sorunmuş ba ba tövbe yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kaede said: ps3 kaç yıllık alet hala pcleri eziyor http://i.imgur.com/9Lby8x7.jpg ps4ü herhalde 10 sene daha yakalıyamazlar kıkırdadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 lan kac yasiniza geldiniz birakin artik oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 cellin tamamını kullanmadan ne konsolu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 KenshinHimura said: axedice nerde ya Geldim bebeyim burdayım. Farmvillecilere konsol satabilmek için ne yenilik geliştirmişler ona bakıyordum. Malum hedef kitlelerin entellektüel birikimi pek farklı değil. Diablo3 ps3e yetişmedi ama 4e çıkarırlar heralde. Path of Exile - PC vs. Diablo 3 - Konsol yeterince bilgi veriyor kitlelerin zevki konusunda. Ben aslında bu konsolları iyice desteklemeye başladım. Eskiden olsa ayak takımı için yaptıkları oyunları pclerde de bol bol görürdük, şimdi bu pleblere yönelik oyunlar konsol ağırlıklı çıkıyor, pc oyunları da uygarlığın aydınlık yüzüne hitap edecek şekilde daha bi rafine geliyor. 2013 ve ilerisinde çıkacak özellikle rpg multiplatform oyunlara baktığında hep konsol excluded. Crowdfunding sayesinde iq30- oyunlardan izole edebiliyoruz kendimizi. http://xalaga.com/geeklink/wp-content/uploads/2012/07/Glorious_PC_MasterRace1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ahahaha tamam simdi takip ederim basligi Popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 glorious pc master race diye geçinen adamın oyunlarını 1k lık laptopta lowda oynaması da ne kadar acıklı bir durumdur DEĞİL Mİ AXEDİCE EFENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 çözünürlük ayarları, texture detail falan uğraşmadan crash dump yemeden adam gibi oyun oynayabilmek için konsol süper ha ben sıkıntı yaşarım problem değil diyosanız pc fena dğeil tabi. adamlar size ekran kartı satabilmek için oyunu eski kartlara uyumsuz yapıyolar, sıkıntı çıkartıyolar bi sürü sizde update bekliyosunuz sora. konsolda yok böle şeyler. her şey net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 adamlar 800x600 çözünürlükle kantır oynuyorlar ama iş konsola gelince kötü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 GeForce 2 kartım olduğu zamanlar makine 30-40fps görürken "olm sana bi config atıcam 100 fps görücen" diyenlerin gazına gelip TFC yerine çamurla oynadığım günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Valla ben yeni PS3 aldım daha. Uzun zamandır PC'de oynadıgım oyunlardan keyif almıyordum. Sebebi oyunlar icin artık konsol almak gerektigindenmis. Gerci konsolda da RDR ve LA Noire dısında bisi oynamadım henuz ama. Pes ve GH zaten fix, onları saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kaede said: glorious pc master race diye geçinen adamın oyunlarını 1k lık laptopta lowda oynaması da ne kadar acıklı bir durumdur DEĞİL Mİ AXEDİCE EFENDİ görmesi gereken ne grafik var da ultra high açıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 gt355M olan bir laptopa sahibim hayır para vermedim, şirket laptopu canavar gibide alet, bf3,eve ne varsa çalıştırıyor işte rahat rahat. ( NS2 de biraz kastı kıstım ayarları ) ara ara arkadaşın evine gidiyoruz ps3 ü var, izlemesi daha zevkli oyunlar genel olarak ps3 oyunları, yaptığın pek bişe yok çünkü. DMC yi oynadık en son işte, arkadaş gamepadsiz oynayaman klavyede dedi,pc nin tuş yeteneği azmış ulen kaç tane tuş var gamepadde? analog yön desen, okları kat hesaba 4(ki işlemiodur onlar ), üçgen müçgen 4,r l muabbeti 2. 10 tane tuş var hepi topu, zaten havada tutmak zorunda oldugun için ellerinin bir bölümünü kaldırmaya ayırıosun, ben sadece wowu oynarken q,e,r,t,f,g,v,c,x,z,b,1,2,3,4,5 i kullanıodum ki o oyun wow yani lol. DMC de de aynısını kullanır geçerim dedim. Oyun bakımından, bir oyun konsolunun sunabileceği tek rekabetin grafik olması acınası bir durum, grafik olayı herhangi bir oyunun %30 u falan çünkü. BF3 ü BF3 yapan, COD dan moddan ayıran şey grafikleri değil hatırlatırım. Bari PS4 ün yanında ses sistemi falan verseler, built in muhteşem bi ses sistemi olsa, var mı? yok. Bide ps boylar diyin bakim, mmo dünyasında yeri ne PS3 ün? Dust514 var bi yeni çıkan fps, o da eve in yavrukuşu ps exclusive. Diğer oyunlar açısından nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ha bu arada unchartedı da oynadım biraz biraz, oyunu sen oynamıosun ki, film var ortada bitane işte filmin aksiyonlarını yapıosun. öle bi ayfon oynu vardı geçen, işte adama pas atıosun adam tam vurucak onun kafasından şut atıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ahahah mmo ve rts bilgisayarin son kalesi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 zevk/renk meselesine cok giriyosunuz. saglıklı karsılastırma olmuyor. uncharted pc'de olsa ne farkedecek ki oynadıgın oyunda? mgs de film gibi oyun mesela. ama benim top 3'ümde yer alır. sen sevmeyebilirsin, bu beni ilgilendirmez. ha bir de onceki sayfalarda pc'de grafikler ezer, ps3'te gozlerimden yaslar geliyo diyenler vardı. simdi "olay grafik mi sanki"ye gelmis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 fps de öle, du bakim; tbs de öle aslında açık açık söleyelim TPS playstation'un son kalesi, onda da pc ye yaptılarmı iyi yapıolar ama işte PS'anada iyi yapıyorlar. yani aslında FPS PC>PS RTS PC>PS MMO PC>PS TPS PC= TBS PC>PS RPG bilmiyore fitbol PC Platform PC=PS @toggie PS cilerin tek argümanı grafikte o yüzden yani,ki önceki sayfalarda karşılaştırılmış ve yargılanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Gözyaşı lafını ben söylemiştim de onu oyunu çok sevdim manasında dedim. Performans iyi olsun bana yeter, grafiğin bi önemi yok, şunun şurasında UO, Minecraft oynayan adamlarız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 PS'cilerin tek olayı grafik degil. Donanımın uzun sure upgrade gerektirmemesi (mecburiyet de var tabi) ve stabilitesi. CD'yi takıyosun oyun calısıyor abi, bu bir oyuncu icin luks bence. Ayrıca PS'i sadece oyun aracı olarak gormeyin, muhtesem bir medya aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yok o yukardakiler yanlis su an xbox fps de pc ye en az denk tbs de zaten cikar cikmaz belli degil platformda konsol eziyo tps de eziyo fighting game zaten pcde yok ha belki bide point&click adventure ekleyebilirsin pc ye o da kaldiysa tabi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar