Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

neye isyan ediyorsunuz onu anlamıyorum. bir dünya yeni teknoloji ve servis geliyor ps4 ile ve bunlara ekstradan ücret istiyor olmaları gayet doğal (ki çok cuzi miktarda).

ayrıca evet mümkün olduğunca çok makineyi online tutup check etmek istiyorlar online oyunlara ps+ zorunluluğu ve çıkacak çoğu oyunun online destekli olmasıyla. drm yok ama adamlar da bir noktada sistemlerini korumak istiyorlar. zaten bir dünya da mmo falan duyurdular.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla ps+a zorunlu eklenen tek şey multiplayer
geriye kalan bedava herşey bedava olmaya devam edicek

bi de yani ps+ aboneliği sadece ps4 e değil. aynı hesap hala ps3 vita vs için de geçerli. regülasyondaki oyunlar falan hep geri geliyor. oynayamadığınız çok güzel oyunlar her ay bedava olarak gelmeye devam ediyor

cidden doğru düzgün ps3 kullanmamış insanlar için ÇOK iyi fırsat. ps+ multi kısmı olmasa bile almıyacak insan sayısı çok azdır. ancak bizim steamde 1 dolara oyun alıp OYUN YAPIMCILARINI DETEKLİYORUZ BİZciler falan
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ps+ multi kısmı olmasa bile almıyacak insan sayısı çok azdır.

bayağı temelsiz bir iddia şu, 3 tane ps3 var abim, ben ve kuzende, +'mız yoktu ve almayı düşünmüyorduk. şimdi almazsak oyunların çoğu efektif olarak oynanmaz hale gelecek.

plus olayı tutsa, herkes abonesi olsa zaten böyle namertçe bir yöntemle zorunlu hale getirmezlerdi. bundan ötesi konsolu çalıştırmak için bile aylık istemek digiturk hesabı. gelecek nesilde onu da yaparlar artık.

şurada çok az insan ikinci el oyun alıyorken haftalarca tantana edildi xbox yasaklıyor diye, normali de bu zaten, lafım yok ona. çünkü kullanılmasa da hak haktır, bir kere verildi mi geri alınamaz. ama herkes mp oynuyor konsolunda neredeyse, o tantananın onda biri yapılmıyor, hatta benimseniyor.

ben mp oyun oynamadığım halde buna saydırmaktan geri durmuyorum çünkü hak haktır dediğim gibi, bir kere verirsiniz ve geri alamazsınız. "ya çok fazla değil para np" mantığıyla yavaş yavaş soyarlar böyle.

ps4 çıktıktan sonra ps+'a zam gelirse veya ps++ yapıp hediye oyunları vermek için ayrıca abonelik filan isterlerse hiçbirşey yapamayacaksınız buna karşı. bunun yaşanmaması için de hiçbir garanti yok, tamamen şirketin iyiniyetine güveniyorsunuz. onun olmadığını da zaten kanıtladılar paralı mp fonksiyonunu getirerek.

ayrıca actiblob gibi şirketler cod elite club vs ile xbox live vs'ye para yedirmek yerine kendilerine para almaya çalışıyordu. bir bakarsınız online shooter oynamak için iki tane aylık verir olmuşsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

knox said:

ps+ abonesi,olmayandan daha coktur suan inan..

alakası yok, kendine ve kendi çevrene bakarak söylüyorsunu bunu.

ps+ aylik 5 dolar bu paraya karsilik verdigi oyunlarla resmen sony'i soyuyoruz degil mi? oyle..

ne demek istiyorum,marjinde dusunen her insan evladi ps+ uyesidir bugun..
Sosyal ağlarda paylaş

xbox'a karşı 600$ fiyat çekselerdi kimse birşey demeyecekti herhalde şu durumda. aynı hesaba geliyor bence fazla kafaya takmaya gerek yok bence dediğim gibi. 400$'ı bir ekran kartına veriyorum ben 3 sene götürüyor maksimum. presentationda gösterdiklerinin aynısı işleyeceğini düşünüyorum. ps+'ta zaten başarılı bir sistemdi, "always online drm" çıkartmadan, korsanı da denetlenebilir, korsan oynayan ps3'teki gibi elini kolunu sallayarak multi yapamaz öyle. actiblob ile ea ile karıştırmayın sony'i. always online drm isteyen oyun, ps++ falan çıkmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...