mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Rakami ne yapacaksin? Normal hayat temposunda evden ise isten eve giden insanin, evine girdigi andan itibaren evinde hangi markanin ekosistemini artik kullaniyorsa o adamin oyun/muzik/iletisim ihtiyacini giderecek tek bir sanal paketi sunma derdinde butun hepsi. PC tabiki az olur cunku dunya genelinde cik disari biraz insanlarla, genclerle konus/tanis bakalim kac tanesi Viktorun dedigi gibi bizim disket uflemeli, driver updateli, sanki "Racial Bonus: +10 to IT skill" bir donemden geliyorda sesini cikarmasi icin bir tane sebebi olsun. edit= yas araliginin hatrina okul=is farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu arada neden konsolda klavye ouse yokun cevabı basit 3lu koltukta yatarken klavye musela oyun oynanmıyo cunku ee olsun ben eklşyşm isteyen gamepadle oynasın dersende sorun cıkıyo cunku klavye mouse oyayannar gamepadleri dovuyo ole olunca kimse oynu oynamıyo o sebeble gamepadle oynucak herkes diyolar oluyo bştiyoobur turlu gutar heroyu bile klavyeyle daha iyi oynarımcunku ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 mono said: O reklam dayatmasini neden yapiyor ona bakmak lazim. Adamin gozunde Viktorun dedigi gibi PC kullanicisi kesinlikle cok ses cikaran, ufacik bir azinlik, ote yandan Console kullanicisi sesini hiiiic cikarmayan, kuzu gibi bir "grup". Sen uretici, kontrol sahibi firma olsan hangi gruba agirlik verir, urun yelpazeni kaydirmaya calisirsin? amerika için konuşuyorsan azınlık, yoksa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bolgesel olarak dusunmedim, en azindan konu ile ilgili medya'da yapilan reklamlarin buyuk kismi konsol yada tablet uzerine..Amacin zaten daha kontrol edilebilir, daha rahat servis saglanabilir bir gruba odaklandiklarini, yonlendirdiklerini soylemekti. (yanlis yada dogru olarak gormuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://i.imgur.com/4H5GVTV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: tomkat said: witcher'i yere goge sigdiramiyoruz ama o da guzel grafikli hack n slash yani o da pc exclusive falan değil artık lol axe'ın yorumunu bekliyorum ahahah Yalnız W2 de pc exc. değildi, ki chapter3 harici oyunda ne kadar eleştirdiğimiz nokta varsa hepsi eksbavks düşünülerek yapıldığı için oyundaydı. QTElerden clumsy inventory ve crafta bütün olumsuzluklar konsol denen zihinsel engellilere yönelik platformun suçu. Yeni bişey yok orda geçiniz. Sınırları harici bir yazar tarafından romanlarla (ve iğrenç bi diziyle lulz) çizilmiş bir karakter üzerine olmasına rağmen seçimler ve sonuçları ekseninde ilerleyen, son dönemin en güçlü senaryoya sahip ve dallanan hikayesi sayesinde kendini 1den fazla oynatabilen rpgsine hack&slash demek . . . Tam da pileyşerşır4 konusuna yakışacak bir laf. O yüzden şaşırmıyorum. Burası beynin yerine omurilik soğanının hüküm sürdüğü topraklar. Soğan kokusu bildiğin genzimi yaktı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 axedice said: son dönemin en güçlü senaryoya sahip ve dallanan hikayesi sayesinde kendini 1den fazla oynatabilen rpgsi düşük iq oyunu mu değil mi şimdi bir karar ver. genellemelerinin kredibilitesinin kaderini belirleyeceksin ama dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 amerikalılar oyunlarını konsollaştırmak, konsol kitlesine sevdirebilmek için dumbed down yapıyorlar, bu bir gerçek. ama konsola çıkan her oyun düşük iq oyunu anlamına gelmez, misal darkness, misal persona, misal mgs felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya bone bari sen yapma şunu, axe'ın her yazısını okuyan, bilen insansın heh. adamı nefretinin esaretinden kurtarmaya çalışıyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 mlp'ci mi yapçaksın adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zaten mlp'ci ama gilda gibi, nefretini dizginleyemiyor henüz. reforme edeceğiz bu bölüm sonunda inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: düşük iq oyunu mu değil mi şimdi bir karar ver. genellemelerinin kredibilitesinin kaderini belirleyeceksin ama dikkat. Ahahah dikkat edecek ne var, geçen sene yazdım zaten görüşlerimi. Düşük iq etkisinde kalan yüksek iq oyunu işte. Hayat siyah ve beyaz değil ki, arada konsola da kaliteli ama konsol eksiklikleri yüzünden gerçek potansiyeline erişemeyen oyunlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 axedice said: Ahahah dikkat edecek ne var, geçen sene yazdım zaten görüşlerimi. Düşük iq etkisinde kalan yüksek iq oyunu işte. Hayat siyah ve beyaz değil ki, arada konsola da kaliteli ama konsol eksiklikleri yüzünden gerçek potansiyeline erişemeyen oyunlar çıkıyor. http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/5511229/images/1250718471886.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Shopto mail atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Infamous 3'ü sabirsizlikla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben grafikleri beğenmedim. nerede lan devrim bu mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Shopto'dan bana da mail gelmiş. Aletin fiyatı bu olursa gümrük vergisiyle birlikte 1350TL civarına satın alınabiliyor. Price Promise demişler ilanda, fiyat değişse bile şuan satın alırsak o fiyattan alınabilecek demektir. Bence fiyat çok iyi, çünkü Türkiye'de 1700TL+ bir fiyat bekliyorum ben normal şartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 euroasia garantisi düşünülürse iyi sayılabilir fiyat ama yeni shitbox açıklaması lazım önce. fiyat belirlemedeki en büyük etken o olur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: Somon said: ps3 full hd oyun oynuyorum ne oldu ? oyunların arkasında 720 1080i 1080p high defination fln yazıyor ya ? eskiden sen tabi hatırlamazsın belki tüplü televizyonlar vardı türkiyede yaygın olarak neys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 antiban said: ben grafikleri beğenmedim. nerede lan devrim bu mu şimdi daha konsol çıkmadı, gösterilen demolar pc'den diyorlar. pc'lerdeki ultra seviyesinde grafikler olcakmış (bazı screenshotlar o yönde) devrim derken ne tip bir beklentin vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 benim için devrim direk ps mouse olurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DarKRideR said: Shopto'dan bana da mail gelmiş. Aletin fiyatı bu olursa gümrük vergisiyle birlikte 1350TL civarına satın alınabiliyor. Price Promise demişler ilanda, fiyat değişse bile şuan satın alırsak o fiyattan alınabilecek demektir. Bence fiyat çok iyi, çünkü Türkiye'de 1700TL+ bir fiyat bekliyorum ben normal şartlarda price promise yalnızca daha ucuz olursa çıktığında alet fazla ödediğin paranın geri ödenmesi yönünde. daha pahalı olursa da geçirecekler anlamına geliyor aradaki farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 uygun bir fiyat ile satisa sunulur ve online play bedava,psn+ a bir iki duzgun ekleme yapilirsa,kimse tutamaz sonyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: offf hiç okumuyo millet el atmıyorlar çünki adamalrın hedef tüketicisi PC kullanıcısı değil, PC kullanıcısı zerre umurlarında değil, PC kullanıcısı kayda değer bir çoğunluk değil, PC kullanıcısı çok ses çıkaran ufacık bir azınlık adamlar ozele değil genele hitap ediyorlar bir konsolun standart bir adet kontrol şeması olur oda kutudan çıkandır, ekstra her eklediginde hem kullanıcının kafasını akrıstırır hemde devoloperı zorlarsın azınlık?... ha pardon cevaplayan alan yetkilisiymiş =) madem standart bir kontrol şeması olur ve kutudan çıkar. bu adamlar niye move u geliştirdiler. bıraksalardı? developerlara yazık değil mi? kullanıcıya yazık değil mi? dalga mı geçiosun acaba diye merak ediyorum şu yazında. bir mouse ve klavye developerları ne kadar zorlar? konsol oyuncusunun ne kadar kafası karışabilir mouse ve keyboard ile? misal ben hem ps hem pc olsun isterim şu an. sadece bazı oyunlarda klavye mouse daha efektif olduğu için. pc efektifliğinde bir k+m olsa ps de, sadece onu alırım daha iyi. bir tane de internete girecek pc olsun yeter. ama pc gamer azınlık 3 5 çapulcu zaten dimi =) neyse... soruyu sorduğuma pişman oldum =) Şu da dfc ve nvidia in forecast i bu arada; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar