Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rakami ne yapacaksin? Normal hayat temposunda evden ise isten eve giden insanin, evine girdigi andan itibaren evinde hangi markanin ekosistemini artik kullaniyorsa o adamin oyun/muzik/iletisim ihtiyacini giderecek tek bir sanal paketi sunma derdinde butun hepsi.

PC tabiki az olur cunku dunya genelinde cik disari biraz insanlarla, genclerle konus/tanis bakalim kac tanesi Viktorun dedigi gibi bizim disket uflemeli, driver updateli, sanki "Racial Bonus: +10 to IT skill" bir donemden geliyorda sesini cikarmasi icin bir tane sebebi olsun.

edit= yas araliginin hatrina okul=is farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada neden konsolda klavye ouse yokun cevabı basit
3lu koltukta yatarken klavye musela oyun oynanmıyo cunku
ee olsun ben eklşyşm isteyen gamepadle oynasın dersende sorun cıkıyo cunku klavye mouse oyayannar gamepadleri dovuyo
ole olunca kimse oynu oynamıyo
o sebeble gamepadle oynucak herkes diyolar oluyo bştiyoobur turlu gutar heroyu bile klavyeyle daha iyi oynarımcunku ben
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

O reklam dayatmasini neden yapiyor ona bakmak lazim. Adamin gozunde Viktorun dedigi gibi PC kullanicisi kesinlikle cok ses cikaran, ufacik bir azinlik, ote yandan Console kullanicisi sesini hiiiic cikarmayan, kuzu gibi bir "grup".

Sen uretici, kontrol sahibi firma olsan hangi gruba agirlik verir, urun yelpazeni kaydirmaya calisirsin?

amerika için konuşuyorsan azınlık, yoksa değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bolgesel olarak dusunmedim, en azindan konu ile ilgili medya'da yapilan reklamlarin buyuk kismi konsol yada tablet uzerine..Amacin zaten daha kontrol edilebilir, daha rahat servis saglanabilir bir gruba odaklandiklarini, yonlendirdiklerini soylemekti. (yanlis yada dogru olarak gormuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

tomkat said:
witcher'i yere goge sigdiramiyoruz ama o da guzel grafikli hack n slash yani

o da pc exclusive falan değil artık lol

axe'ın yorumunu bekliyorum ahahah

Yalnız W2 de pc exc. değildi, ki chapter3 harici oyunda ne kadar eleştirdiğimiz nokta varsa hepsi eksbavks düşünülerek yapıldığı için oyundaydı. QTElerden clumsy inventory ve crafta bütün olumsuzluklar konsol denen zihinsel engellilere yönelik platformun suçu. Yeni bişey yok orda geçiniz.

Sınırları harici bir yazar tarafından romanlarla (ve iğrenç bi diziyle lulz) çizilmiş bir karakter üzerine olmasına rağmen seçimler ve sonuçları ekseninde ilerleyen, son dönemin en güçlü senaryoya sahip ve dallanan hikayesi sayesinde kendini 1den fazla oynatabilen rpgsine hack&slash demek . . . Tam da pileyşerşır4 konusuna yakışacak bir laf. O yüzden şaşırmıyorum. Burası beynin yerine omurilik soğanının hüküm sürdüğü topraklar. Soğan kokusu bildiğin genzimi yaktı şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

düşük iq oyunu mu değil mi şimdi bir karar ver. genellemelerinin kredibilitesinin kaderini belirleyeceksin ama dikkat.

Ahahah dikkat edecek ne var, geçen sene yazdım zaten görüşlerimi. Düşük iq etkisinde kalan yüksek iq oyunu işte. Hayat siyah ve beyaz değil ki, arada konsola da kaliteli ama konsol eksiklikleri yüzünden gerçek potansiyeline erişemeyen oyunlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ahahah dikkat edecek ne var, geçen sene yazdım zaten görüşlerimi. Düşük iq etkisinde kalan yüksek iq oyunu işte. Hayat siyah ve beyaz değil ki, arada konsola da kaliteli ama konsol eksiklikleri yüzünden gerçek potansiyeline erişemeyen oyunlar çıkıyor.

http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/5511229/images/1250718471886.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Shopto'dan bana da mail gelmiş. Aletin fiyatı bu olursa gümrük vergisiyle birlikte 1350TL civarına satın alınabiliyor.

Price Promise demişler ilanda, fiyat değişse bile şuan satın alırsak o fiyattan alınabilecek demektir. Bence fiyat çok iyi, çünkü Türkiye'de 1700TL+ bir fiyat bekliyorum ben normal şartlarda
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Shopto'dan bana da mail gelmiş. Aletin fiyatı bu olursa gümrük vergisiyle birlikte 1350TL civarına satın alınabiliyor.

Price Promise demişler ilanda, fiyat değişse bile şuan satın alırsak o fiyattan alınabilecek demektir. Bence fiyat çok iyi, çünkü Türkiye'de 1700TL+ bir fiyat bekliyorum ben normal şartlarda

price promise yalnızca daha ucuz olursa çıktığında alet fazla ödediğin paranın geri ödenmesi yönünde. daha pahalı olursa da geçirecekler anlamına geliyor aradaki farkı.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

offf hiç okumuyo millet

el atmıyorlar çünki adamalrın hedef tüketicisi PC kullanıcısı değil, PC kullanıcısı zerre umurlarında değil, PC kullanıcısı kayda değer bir çoğunluk değil, PC kullanıcısı çok ses çıkaran ufacık bir azınlık

adamlar ozele değil genele hitap ediyorlar

bir konsolun standart bir adet kontrol şeması olur oda kutudan çıkandır, ekstra her eklediginde hem kullanıcının kafasını akrıstırır hemde devoloperı zorlarsın

azınlık?... ha pardon cevaplayan alan yetkilisiymiş

=)

madem standart bir kontrol şeması olur ve kutudan çıkar. bu adamlar niye move u geliştirdiler. bıraksalardı? developerlara yazık değil mi? kullanıcıya yazık değil mi?

dalga mı geçiosun acaba diye merak ediyorum şu yazında. bir mouse ve klavye developerları ne kadar zorlar? konsol oyuncusunun ne kadar kafası karışabilir mouse ve keyboard ile?

misal ben hem ps hem pc olsun isterim şu an. sadece bazı oyunlarda klavye mouse daha efektif olduğu için. pc efektifliğinde bir k+m olsa ps de, sadece onu alırım daha iyi. bir tane de internete girecek pc olsun yeter. ama pc gamer azınlık 3 5 çapulcu zaten dimi =)

neyse... soruyu sorduğuma pişman oldum =)

Şu da dfc ve nvidia in forecast i bu arada;
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...