Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DarKRideR said: @Sam Yanlış anlamadıysam 30.000'e en son PS3'te ulaştık dedi. PS4'te ulaşılabilecek noktalardan biri diye o videoyu girdi. PS3 desteği başta olmayacak ama cloud gaming'in oturmasıyla birlikte PS1'e kadar bütün oyunlarda destek olunacak dedi. Gerçi bu olaya bende güvenmiyorum. PS3'te disk desteğini kaldırmışlardı, bunda da benzer birşey yaparlar. Ayrıca onlarca kaliteli şey tanıtıldı. Gayette elle tutulur harika işler var. said: While Quantic Dream's title Heavy Rain used 15,000 polygons on the PS3, Cage revealed his new title, Beyond: Two Souls, will be capable of 30,000 polygons on the PS4. ben yazı olarak buldum, kaçırdım zaten stream'i. cloud gaming olacaksa şayet o olay asrın balonu, türkiye'de olmayacak birşey. eski oyunları oynamak için hem sub hem eski oyunun parasını isterler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: 15000 poligondan 30000 poligona mı çıkabilmişler koca nesilde? 7 yıl geçti yuh be. zaten 8gb tümleşik bellek yandık.. 2020'de 2012 grafikli oyunlar gelir hala pc'ye artık meh. ps4'te pc'lerin günümüzdeki sistemlere yetiştiğinden felan bahsediliyordu. 30000 poligondan fazla yapabilmeleri lazım aslında, benim düşüncem biraz aceleye getirmişler, ps3'e yönelik yapılan oyunları ps4 tanıtıma sokmuşlar. yoksa 7 senede sadece 2 katı poligon arttırımı ile sınırlı kalıncağını sanmıyorum. ps4 mimarisi sunulsun, developerlar sisteme otursun, 1.500.000 poligona çıkabileceklerini tahmin ediyorum. 8-core işlemci, 2 TeraFlop/s GPU, 8GB Ram'den felan bahsediliyor. geforce gtx 590, geforce 660ti'e yakın anlamına gelebilir bu. tabii gpu'nun teknik özellikleri açıklanmadı, uyduruk bi gpu'yla da karşılaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bıde polıgonalrdan cok ışıklandırma ve ambıyansa kaydı focus artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 THIS THREAD IS GOING PLACES. Kahve koyup geliyorum. From Software yok, Kojima yok. Phantom Pain yok, yeni MGS yok. KONSOL YOK KONSOL, DFG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 knox said: KZ4 That draw distance! bu tip şeyler oyunların aslında ps3'e develop edildiği, son anda ps4 diye sunulduğu düşüncelerimi daha çok arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: 8gb ram gayet yeterde artar bile, microsoftun yetersiz işletim sistemini çalıştırmıyor alet ya herkesten beklerim de senden beklemezdim şunu, 2011'in skyrim'ini modlasan sadece doku kaplamaları 2-3gb tutuyor, oyunun kendisi de bir 2gb olsa, 2020'de artık 2013 modlu skyrim ayarında oyunlar çıkıyor olur hala. nasıl bugünkü ps3 oyunları çamur gibi gözüküyorsa o hesap. neyse inşallah apple shovelware yığacağı apple tv vs olaylarla bunların gözünü korkutur da 7 yıl bekletmezler ps5/xbox1440 için. pc oyuncusunun son umudunun apple'ın konsolları baltalaması olacağı günlere geldik lol. aslında sony'nin güzel birşey yapacağını umuyordum çünkü en iyi exclusive jrpg/srpg'ler ps4'e gelir muhtemelen gene. o bakımdan da mutsuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eee 5 gig oldu, 1 de os yese, 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: 8gb ram gayet yeterde artar bile, microsoftun yetersiz işletim sistemini çalıştırmıyor alet 8gb windows 7'de bile gayet yeterli oluyor oyunlar için. oyun konsolu için ram seçimi gayet iyi bence. cpu ve gpu'nun kapasiteleri önem taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 8GB NEXT GEN değil abiler, çok üzgünüm. Next gen dediğin şeyin atlama taşı olması lazım, setback değil. IT WAS MERELY A SETBACK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Potansiyeli gösterdiler oldukça iyi bir şekilde. UT4 motorunu çalıştırıyor direk PS4, görünce "oha" demiştik. Square Enix'in motorunu da native çalıştırıyor. O gördüğümüz DEDE'yi de çalıştırıyor. Dede'nin arkasında da bir dünya varken görmek lazım, sırf poligon göstermek için kafa koymayı 10 sene evvel nVidia'da yapıyordu. Sen o kafayı killzone gibi arkaplanda, 1080p 60fps gösterebiliyorsan başardım diyebilirsin. Ama bence şu haliyle bile başarılı. 1080p 60fps versin şu görüntüleri başka bişey istemem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 dedigin sey icin adamlarin yeni ram teknolojisyle filan gelmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ps3 256 mb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Jim_E_Rustler said: 8GB NEXT GEN değil abiler, çok üzgünüm. Next gen dediğin şeyin atlama taşı olması lazım, setback değil. IT WAS MERELY A SETBACK. 32gb RAM koysalar ne yapçan olm, aynı anda photoshop ve 3dsmax mi kullancaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 skyrim modlarla zaten next gen hale getırılebılıyor, enb+sweetfx+parallax+hd textures ile çözünürlük 1080p olduğu sürece yeterli gayet ki 4k desteklicez diyorlardı, butun ps3 oyunları neredeyse 720p de çalışıyor bıde hdd ne kullanıcaklar o konudada bi fikir yoktu, ekran kartının speclerınıde bılmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 metzen acikladi,d3 konsol'da cinematic'ler compression artifacts siz olucakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: skyrim modlarla zaten next gen hale getırılebılıyor, enb+sweetfx+parallax+hd textures ile çözünürlük 1080p olduğu sürece yeterli gayet ki 4k desteklicez diyorlardı, butun ps3 oyunları neredeyse 720p de çalışıyor bıde hdd ne kullanıcaklar o konudada bi fikir yoktu, ekran kartının speclerınıde bılmıyoruz hdd ne kullanirlarsa kullansinlar, degistirilebilir olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 valla bugün yapılabilen şeyi "önümüzdeki 6 yıl böyle olacak oyunlar" diye gösterince benim için next-gen değil de current-gen 6 yıl daha gidecek demek gibi oluyor heh. neyse artık pc'de uhd oynarken ps4 full hd devam edecek herhalde, umarım tessellation filan eksik değildir de oradan yırtarız biraz. LathspeLL said: Potansiyeli gösterdiler oldukça iyi bir şekilde. UT4 motorunu çalıştırıyor direk PS4, görünce "oha" demiştik. Square Enix'in motorunu da native çalıştırıyor. O gördüğümüz DEDE'yi de çalıştırıyor. Dede'nin arkasında da bir dünya varken görmek lazım, sırf poligon göstermek için kafa koymayı 10 sene evvel nVidia'da yapıyordu. Sen o kafayı killzone gibi arkaplanda, 1080p 60fps gösterebiliyorsan başardım diyebilirsin. Ama bence şu haliyle bile başarılı. 1080p 60fps versin şu görüntüleri başka bişey istemem zaten. ya olmaz öyle birşey, kafa gösteriyorlar dediğin gibi 10 yıldır zaten alışığız o işe. bütün mekanı gösterdikleri demolardaki suratlar esas oluyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 8GB RAM yetersiz diyenler aleti PC ile karıştırıyorlar herhalde. 3D modelleme yapılıyor osurarak diye demo izletti adamlar PlayStation 4'ten. siz neden bahsediyosunuz ki burada? Konsolu göstermeyeceklerini DualShock 4 ile giriş yapıp oyun firmalarına geçtikleri anda tahmin etmiştim. Zaten önemli olan tipi değil yapabilecekleriydi. Adamların bahsettiği yeni özellikler konsol oyunculuğunu olması gereken yere götürecek benim düşünceme göre. Microsoft'tan Bungie'yi çalmaları da bitchslap olmuş resmen. Microsoft artık exc oyunlarını kendi yapar kendi oynatır anca. konsol iyi, yapabilecekleri ve yapmayı düşündükleri iyi. ha bir de şu var PS3 backwards comp yok demiş Sam ama öyle bir durum şimdilik geçerli. Yavaş yavaş PSOne'dan PS Vita'ya kadar tüm oyunları çalıştırabilmesi için uğraşıyoruz ve başaracağız dedi adam açık açık daha neyin peşindesiniz. Sanki konsol yarın piyasaya sürülecek. gösterilen videoların çoğu eskiydi. luminous zaten square enix'in e3'te gösterdiği videoydu. ayrıca bu grafiklerin konsolun emekleme döneminden geldiğini düşünüp hesaba katmanız gerekiyor. 2-3 yıl içerisinde yapabileceklerini ben şimdiden merak etmeye başladım. killzone shadowfall'da bunun potansiyelini göstermek için gayet yeterliydi. Cloud gaming türkiye'de çalışmaz ama sony'nin bunu pek fifisine taktığını sanmıyorum zaten. dedikleri sistemi 3-4 yılda oturturlarsa zaten xbox ağzıyla kuş değil dragon tutsa ihya olmaz. anca amerikan bebeler alır xbox'ı. oh wait, zaten sadece onlar alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 psone dan vıtaya dedıklerı olay cloud zaten, cloud olmadan aletin arka uyumlulğu yok, mimarisi radikal bi biçimde farklı ps3 den ve ps2 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Benim şu demolarda tek şikayetim doku eksikliği ya, texture yokmuş gibi resmen watchdogs harici bütün demolar. PS3 duyurusunda da böyleydi... Dur bakalım zaman neler gösterecek. Ben umutluyum gayet. Şurda gösterilen oyunlar şu cihazda çalışıyor, "8 GB yetmez" demek yanlış direk. Herşeye yeter 8 GB. Önemli olan 5 sene sonra yetecek mi? Neler eklenebilir system memory yiyecek? Onlar belirler. Bence sektör o kadar hızlı büyümeyecek, PS3'ün 256 mb'sinin şuan ki yetersizliği gibi şeyler olmayacak. Uçurum daha az olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: valla bugün yapılabilen şeyi "önümüzdeki 6 yıl böyle olacak oyunlar" diye gösterince benim için next-gen değil de current-gen 6 yıl daha gidecek demek gibi oluyor heh. gösterilenleri "6 yıl sonra böyle oyunlar yapılcak" diye değil de, "şimdi böyle oyunlar yapılıyor" diye yorumlamak daha iyi olur. daha developerlara adam gibi tanıtılmadı ps4. ne yapıp ne yapamayacağını bilmiyorsun. pat diye 5 sene sonraki grafikleri sunmalarını bekleme. ff ve ue4 gayet yeterli şimdilik. en az 1 yıl beklemen lazım, insanların gözünde konsol otursun, neler yapabileceklerini görsünler. pc'lerin ultra grafik ayarlarıyla kapışabilecekler şeyler sunabileceklerini tahmin ediyorum. 2-3 sene sonra da, son 5 senedir emekleyen oyunlarda grafik teknolojilerinin bir anda atılım yapacağını düşünüyorum. en azından e3'ü beklemen lazım ne tip oyunlar çıkabileceği konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ya aslında çıkış için bir Uncharted harika olurdu. Naughty'nin arka planda çalıştığı söyleniyor ki zaten firmadan bir kaç kişi şuan üstünde çalıştıkları tek oyunun Last of Us olmadığını söylemişti. Ne olduğunu söylemediler ama direk Next-Gen Uncharted... Konsol oturduktan sonra derin darbeyi Uncharted 4 ile vurabilirler gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bir de konsollar ve PC birbirini ateşliyor hep. Şu grafikler muhtemelen önümüzde ki 4 senenin bir "resmi" PC'de de fazla zorlamayacaklardır firmalar. Ne zaman konsollar eskimeye başladı, oyunlar büyümeye başladı, o zaman PC'ler de grafikleri ittirdiler, developer'lar daha yeni sistem istediklerini 2-3 senedir dile getiriyorlar zaten, o yüzden PC'de ittirdiler çoğu şeyi. Şimdi bu onları tatmin edecek, yeterli bulacaklar, daha fazla ittirmezler 1-2 firma haricinde. Sonra yine PC'ler alır başını gider, kopar konsollardan. Ama o zamana kadar PS4/X-box 720 hakimiyeti sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şahsen ben ehr sene ekran kartı aldığım o eski dönemleri hiç özlemiyorum ki o zaman ekran kartları kiremit boyutunda ve asgari ücretin üzerinde değillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 D3 PS4'te oynanırken bot kullanılabilecekse kesin alacam. Nası olsa kendi parasını kurtarıyo her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar