KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 in sony we trust , gayet doyurdu beni bu sunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 e3 yüzünden çok az şey açıklandı ama olsun build-in gelen özellikler bile inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi e3'te mgs artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi insan tipini elbet merak ediyor da, kullanıcılarin alması için coook büyük bir etken degil,bir telefondaki kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 MadOrca said: abi şimdi ne olacak? destiny sadece ps4'te mi olacak? xbox bunun karşılığında ne yapacak cidden merak ediyorum. 2 saat seyredip bi kez bile neye benzediğini göstermemeleri hayal kırıklığı =/ ps versiyonuna ekstra content dediler de Destiny multi platform olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 build-in gelen hangi özellik inanılmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 MadOrca said: abi şimdi ne olacak? destiny sadece ps4'te mi olacak? xbox bunun karşılığında ne yapacak cidden merak ediyorum. benim bildiğim multiplatform olacak. bu şovda çıkıp gösterilen her oyun illa ps4 exclusive olması gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 diablo xboxa da gelir kesin kotkot kotick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 diablo nun ah si pc ayrı konsolcular ayrı mı olur yoksa aynı mı? Ona göre oyuna dönüp farm yapam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 E3,THE LAST GUARDIAN,oturdugum yerden takla atar ayakta alkislarim sony'i e3 cabuk gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 PS4 has no console Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone said: MadOrca said: abi şimdi ne olacak? destiny sadece ps4'te mi olacak? xbox bunun karşılığında ne yapacak cidden merak ediyorum. benim bildiğim multiplatform olacak. bu şovda çıkıp gösterilen her oyun illa ps4 exclusive olması gerekmiyor. exclusiv demedi zaten, ozek ıcerık olcak ps4 e dedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 15000 poligondan 30000 poligona mı çıkabilmişler koca nesilde? 7 yıl geçti yuh be. zaten 8gb tümleşik bellek yandık.. 2020'de 2012 grafikli oyunlar gelir hala pc'ye artık meh. ps3 desteği de yokmuş, akıl fikir. gamepad üzerinde touchpad hariç bişi yok sanırım dikkate değer. ya da benim okuduğum yazılarda herşeyi yazmamışlar henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 >no look at the system >no release date >no price >games look only marginally better than current gen >system comes with a mandatory built in camera? SONY WATCHING YOU FAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahah sam allah aşkına bunlarımı buldun bok atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 KZ4 That draw distance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 @Sam Yanlış anlamadıysam 30.000'e en son PS3'te ulaştık dedi. PS4'te ulaşılabilecek noktalardan biri diye o videoyu girdi. PS3 desteği başta olmayacak ama cloud gaming'in oturmasıyla birlikte PS1'e kadar bütün oyunlarda destek olunacak dedi. Gerçi bu olaya bende güvenmiyorum. PS3'te disk desteğini kaldırmışlardı, bunda da benzer birşey yaparlar. Ayrıca onlarca kaliteli şey tanıtıldı. Gayette elle tutulur harika işler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 rakamlari gecip dedeye bakin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Jim_E_Rustler said: >no look at the system >no release date >no price >games look only marginally better than current gen >system comes with a mandatory built in camera? SONY WATCHING YOU FAP. No MGS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 O dedelerden çok gördük abi yaa ingame pixel pixel olmasın o dede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şimdi söz axedice ta biraz araştırması için süre tanıyorum ona sonra gelip yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 valla 1,5 yıllık makinemle aşağı yukarı aynı birşey beklemiyordum. multi-platform nedeniyle konsolların dibe çektiği oyunlara 2020'ye kadar tahammül etmemiz gerekeceği için canım sıkıldı doğal olarak. umarım gözden kaçırdığım iyi birşeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 8gb ram gayet yeterde artar bile, microsoftun yetersiz işletim sistemini çalıştırmıyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bakalim onlar ne dicek, en azindan sunumu eglenceli olsa bare, bsod filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar