knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ééé sanirim sony silkip atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 deliverlıyamadı metzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 destiny ps4 e geliyor ahah gg xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 XBOX GET REKT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 microsoft a ne kaldı lan asdafasa şeker satarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bi dakka lan, noluyo, bungie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 oha cıkacaksa, event'i yine GlaDOS sürpriz yapar mi ya :) şunun gibi, http://www.youtube.com/watch?v=Q8eRjw-xogQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 len stream surunuyor 8mbit baglantıyla ya baslıcam ttnete. siz nereden izliyorsunuz cnet ve ustream cok takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 KenshinHimura said: microsoft a ne kaldı lan asdafasa şeker satarlar artık http://static.guim.co.uk/sys-images/Technology/Pix/pictures/2008/04/29/petermolyneux1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahuah ps2 grafikli diyaployu ps4'e mü koyacaklar lol, bombaymış. forumdaki "konsol için oyun yapmıyor bilizort" savı da yerle bir oldu ama iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 HL3 çıksın gabe abi çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 mani said: len stream surunuyor 8mbit baglantıyla ya baslıcam ttnete. siz nereden izliyorsunuz cnet ve ustream cok takılıyo http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ojYhY-PXcPg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: ahuah ps2 grafikli diyaployu ps4'e mü koyacaklar lol, bombaymış. dedim onu senin yerine http://forum.paticik.com/read.php?37,6169430,page=39#msg-6763925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: KenshinHimura said: microsoft a ne kaldı lan asdafasa şeker satarlar artık http://static.guim.co.uk/sys-images/Technology/Pix/pictures/2008/04/29/petermolyneux1.jpg YOU MAKE THE GODS NOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lan aletin tipini göstermediler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bungie'e şaşırmadım ben ya, PS4 Exclusive beklemiyordum ama Microsoft'a çalışmayacakları apaçık belliydi son ayrılıklardan sonra Direk biçleri olmuşlar ama Sony'nin asfadfas Gabe Newell en son çıkıp HL3 ps4'e çıkacak diyecek kesin, Microsoft komple kepenkleri indirip Sony'nin önüne domalmaya gidecek. Edit: eller halen ps4 yazmaya alışamadı, oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 çıkış tarihi de Holiday 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gerisi e3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Holiday yılbaşı holiday ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya bi resmini fln göreydik sonda bare. çıkış tarihi verip de aleti göstermemek saçma değil mi ya. holiday dediği sonbahar ve yılbaşı arası oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi göz yaşları sel, zerre inancım yoktu benim ps4'e ama adamlar vurmuş geçmiş resmen Watch Dogs dışında tanıtılan tüm oyunlar Ps4 Exclusive olacak değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lol ben tam açtım onlar kapadı yayını. neyse yazıları okurum sonra. önemli bir exclusive yok ama sanırım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 acayip patates bi şov oldu bi watchdogs gameplay görmek işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ciddi bir exclusive yok. çoğunlukla ps3'e açıklanan oyunları portlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi şimdi ne olacak? destiny sadece ps4'te mi olacak? xbox bunun karşılığında ne yapacak cidden merak ediyorum. 2 saat seyredip bi kez bile neye benzediğini göstermemeleri hayal kırıklığı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar