Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elementary (2012) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
khalad said:

ilk bölümü izledim hiç sarmadı modern sherlock mantığı tat vermedi.karakter çok itici geldi birde amerika olmamış.

sonradan açılıyor. hatta bbc sherlock'u kadar kasıntı bir tip olmadığı için daha da sevdim buradaki adamı. diğeri dizi olarak daha kaliteli tabi.
Mesaj tarihi:
benim sevdiğim karakter dediğin sherlock holmes. michael jackson gibi bir şey adam. dünyadaki hemen herkes bilir nerdeyse.

şahsi fikrim Sherlock mis gibi kotarılmışken ve dahi üstüne koymuşken, bu dizi ve karakterin, oynayan herifi çok beğensem de, rezil olduğu şeklinde.
Mesaj tarihi:
İlk bölümü izledim büyük beklentiyle vasattı ya.Bildiğin vasattı, acayip bir şeyler bulmuşta kimse anlamıyor uzatıyorlar mevzuyu falan bi atar yapıyor gereksiz.Fiş fiş diye bağırıyor saçma sapan.Neyse ileride iyileşiyor demişsiniz 3 5 bölüm daha izleyeyim.
Mesaj tarihi:
Oski said:

benim sevdiğim karakter dediğin sherlock holmes. michael jackson gibi bir şey adam. dünyadaki hemen herkes bilir nerdeyse.

şahsi fikrim Sherlock mis gibi kotarılmışken ve dahi üstüne koymuşken, bu dizi ve karakterin, oynayan herifi çok beğensem de, rezil olduğu şeklinde.

Sherlock severim, dizi de güzel, bence sende sadece bir inat duygusu var. Biraz kendisi salsan aslında zevkli ve izlenebilir seviyede olduğunu göreceksin.
  • 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Izlemeye basladim bunu, whodunit decalogue iyi takip ediliyor, ama fazla kolay. Cogu bolumde asil suclu 20. dakikalarda anlasiliyor. Sikici oluyor bu basitlik bir yerden sonra.
  • 5 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...