Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi hani bir sherlock değil ama zaman geçirmelik iyi gidiyor bence. aynı kulvarda bile değiller ama lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ilk basta bende itici bulmustum ama simdi baya baya izliyorum :) Bir ana konu olsa nefis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 khalad said: ilk bölümü izledim hiç sarmadı modern sherlock mantığı tat vermedi.karakter çok itici geldi birde amerika olmamış. sonradan açılıyor. hatta bbc sherlock'u kadar kasıntı bir tip olmadığı için daha da sevdim buradaki adamı. diğeri dizi olarak daha kaliteli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ana konu yok dedim oda geldi :) daha dogrusu devami geldi. good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 john lee miller'ı da çok severim aslında ama bu dizi çok kötü. koşarak kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Oski said: bu dizi çok kötü. koşarak kaçın. Klasik Pati tribi. Çok kötü denilecek bir dizi değil. Belki 144p stream izlenirse koşarak kaçılacak bir etki yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çok kötü. direk her şeyi rezil amerikan tribi. zeka pırıltısı sıfır. başrole ingiliz, lestrade rolüne irish koymuşlar falan ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abartı kötü bir tarafı yok dizinin gayet sıradan bi dizi çerezlik izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sherlock holmes sıradan çerezlik dizi olacak karakter mi? gidin criminal minds, csi, law and order falan izleyin. burdan yetkililere sesleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Senin için karakterin ayrı bir anlamı ya da önemi olması diziyi kötü yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 benim sevdiğim karakter dediğin sherlock holmes. michael jackson gibi bir şey adam. dünyadaki hemen herkes bilir nerdeyse. şahsi fikrim Sherlock mis gibi kotarılmışken ve dahi üstüne koymuşken, bu dizi ve karakterin, oynayan herifi çok beğensem de, rezil olduğu şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Tabiki diğer Sherlock dizisinin yanında kötü bu dizi ama özünde kötü değil ama sonuçta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İlk bölümü izledim büyük beklentiyle vasattı ya.Bildiğin vasattı, acayip bir şeyler bulmuşta kimse anlamıyor uzatıyorlar mevzuyu falan bi atar yapıyor gereksiz.Fiş fiş diye bağırıyor saçma sapan.Neyse ileride iyileşiyor demişsiniz 3 5 bölüm daha izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Çok değişmiyor vasat işte zaten dizi bişi bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Oski said: benim sevdiğim karakter dediğin sherlock holmes. michael jackson gibi bir şey adam. dünyadaki hemen herkes bilir nerdeyse. şahsi fikrim Sherlock mis gibi kotarılmışken ve dahi üstüne koymuşken, bu dizi ve karakterin, oynayan herifi çok beğensem de, rezil olduğu şeklinde. Sherlock severim, dizi de güzel, bence sende sadece bir inat duygusu var. Biraz kendisi salsan aslında zevkli ve izlenebilir seviyede olduğunu göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sallayin onu :) Dizi guzel.. Baslara katlanmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 güzel final oldu valla. film gibi uzun da yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Senenin en iyi finallerindendi acik ara pek begendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi ama o kadar zeki biri onu yer mi ya? Bu arada Irene Adler düşüncesi süper olmuş. Ters köşe direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 gelmiş yeni bölüm. lucy liu her yıl daha da güzelleşiyor anlamadım ben bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahmedinejad said: lucy liu her yıl daha da güzelleşiyor anlamadım ben bir şey. (tu) Severek izliyoruz kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu sezonki bölümleri cidden iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Izlemeye basladim bunu, whodunit decalogue iyi takip ediliyor, ama fazla kolay. Cogu bolumde asil suclu 20. dakikalarda anlasiliyor. Sikici oluyor bu basitlik bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 10 numara 5 yıldız dizi. GERGE gene bol keseden sallamış 20.dk'da daha bahsi geçmeyen suçluyu biliyorum, geleceği göryrm falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 4x7 cidden muazzam bölümdü ya. uzun zamandır bir dizi izlerken bu kadar zevk almamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar