Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben nasıl zayıflicam ?

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

vaperon said:

Sabah lifli büsküvi, öğlen ve akşam yemeklerinde yağsız ve tuzsuz haşlanmış makarna ve yoğurt.

Makarna ihtiyacın olandan az miktarda karbonhidrat veriyorken yoğurt gereken protein ve mineralleri vücuda sağlıyor. Bir de öküz gibi su içmen lazım. Günde 4 litreden fazla içiyordum spor yaptığım zamanlarda.

Dünyanın en sağlıksız beslenme biçimine aday olabilir sdf

Afedersiniz de kötümden uydurduğum bir diyet değil bu. Diyetisyen arkadaşım verdi bana bu diyeti. Bir gün olsun güçsüzlük çekmedim bu diyeti yaparken. İki ayda da ne kadar sağlıksız bir hale gelmişim di mi?

:D

Şişmansınız, bahane arıyorsunuz yapmamak için işte...
Sosyal ağlarda paylaş

ben şişman değilim 1.80e 75 kiloyum

güçsüzlük çekmemek eşit değildir sağlıklı beslenme. bi sene beslen bu diyetle de göreyim seni sdf.

bir sene de seni sağlıksız hale getirecek herhangi bir diyet programının bir ay da uygulanmasına karşıyım ben. adam gibi diyet programları da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere "diet" kisa süreli yapilir ve birakilir. Esas önemli olan saglikli beslenmek ve bunu aliskanlik haline getirmek.
Hayatinizdan 3 beyazi cikartin. Seker, tuz ve beyaz un. Günde en az 1 ögün meyve yiyin. Kirmizi eti azaltin. Balik ve tavugu mümkün oldugunca tüketmeye calisin. Sabahlari karbonhidrat orani yüksek bir ögünle beslenin. Aksam yemeklerinde karbonhidrat tüketmeyin. Bol su icmeyi aliskanlik haline getirin. Her gün en az yarim saat tempolu yürüyün (kosun). 7 saat uyuyun. Sabah erken kalkin. Bu tavsiyeler de benden.
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben böyle besleniyorum, gün aşırı da spor salonundayım:

9: şekersiz çay + sigara

10: orta şekerli kahve + sigara

13: tavuk bonfile ya da yarım ekmek tavuk döner

14: şekersiz çay + sigara

15: orta şekerli kahve + sigara

18: tadelle. trafik stresine karşı

19: 160gr light ton balığı

21: light sütlü müsli

22: icetea şeftali

23: kızılay maden suyu

mis.
Sosyal ağlarda paylaş

JsH said:

Abi devamlı sakız çiğnemek yemek sorununun önüne geçebilir ancak acıkınca kendini kaybetmemen gerekiyor :>

ya sakızı yersem

Bu arada yazıldım spor salonuna ama şu anda her tarafım kilit vaziyette sabah haşlanmış yumurta beyaz peynir çay ve iki dilim ekmek yedim ... bakalım ne olcak
Sosyal ağlarda paylaş

yeterince alay edilmiş ben de 25 kilo faln verdim heralde (simdilerde bilerek gene alıyorum hehe) 3 senede faln verdim böyle her ay 1 kilo yarım kilo faln diyetisyene söylemiştim ben öyle insan ustu diyetlere giremem sporla flan ugrasmam diye o da bana böyle ayda bir kilo verdirecek bir diyet yaptırdı. kendi basına yapma dengesiz diyetten seker hastası olan tanıdıgım var birde cok hızlı verenler genelde sonra ohh verdim yemegg yicem laynn ben diye yemeklere saldırdıgından anında geri dönüş yapıyorlar
vay lan 98 kilodan 73 e dusmusum mehhh
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Laorx said:

dietle kilo vermek

http://static.fjcdn.com/comments/Fuck+that+shit+I+ll+be+in+there+for+hours+if+_4859c40cdfd519cf34d03d46ec99fe9a.png

85 kilodan 70 kiloya düşmüşlüğüm var diyetle bir gram spor yapmadan. sarkma falan da olmadı gayet güzel vermiştim sdf

Ben de bu yolda ilerliyorum bakalim sonu ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...