razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Devam oyununun konusu açılmamış henüz. Kapatalım açığı ve yapımcının daha az korkunç olacak söylentileri için yaptığı açıklamayı koyalım: "Söylentilere falza kulak asmamalısınız. Eğer Amnesia'yı daha az korkunç yapmak isteseydik oyunun adını Amnesia: Gökkuşağı Diyarına Yolculuk veya Amnesia: Bir Yemek Yapma Makinesi (Yeni oyunun isminin Domuzlar İçin Bir Makine olduğu düşünülürse) gibi bir şey koyardık. Chinese Room, yani iş ortaklarımız A Machine for Pigs için mümkün olan en rahatsız edici ve korkunç alt yapıyı hazırladı. Bu oyunda dost canlısı, sevimli veya hoş bir ortam yok. İnsanlar domuzlarla oynamak için veya onlara şarkılar söylemek için makine yapmazlar. Bu tip bir aletle sadece korkunç ve dehşet verici şeyler yapılabilir. Fakat yine de siz A Machine for Pigs'in çok hoş ve tatlı bir deneyim olacağını düşünmeye devam edin. Oyun, karanlık ve fırtınalı bir akşamda çıkışını yaptığında herşeyin iyi gideceğini düşünerek gardınızı indirin. Bu oyun hakkında endişelenecek hiç bir şey yokmuş gibi davranın. Sanki rahatlatıcı bir seyahate çıkmış gibi davranarak tüm ışıklarınızı kapatın, oyunu nemli ve kasvetli bodrum katınızda oynamaya başlayın. Size neyin çarptığını anlamayacaksınız, belki de bir daha bilgisayarınızı açamayacaksınız, bırakın açmayı yanına bile yaklaşamayacaksınız. Tüm rüyalarınızda arkanızdan gıcırdayan makineleri, domuzların amansız çığlıklarını, zincirlerin tıngırtılarını işitecek; dile getirilmeyecek derecede korkunç hisler duyacaksınız. İşte o zaman A Machine for Pigs'in bu kadar korkunç bir deneyim olmayacağı konusunda şüphelendiğiniz için pişmanlık duyacaksınız. İyi günler! Sevgilerle, Thomas Grip, Frictional Games" http://www2.picturepush.com/photo/a/7683250/img/7683250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 razzRaziel said: belki de bir daha bilgisayarınızı açamayacaksınız, bırakın açmayı yanına bile yaklaşamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 4 KANKAMI HAZIRLADIM BEKLİYORUM. geçenki oyunu 5 erkek falan bitirememiştik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 4 erkek oynadik gecen gun amnezyayi cesaret edip, yarisini falan bitirdik, sonra gece gece kabus gordum allah kahretsin boyle oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 biz 3 kişi oynuyoduk yurtta. okul bitti oyun yarıda kaldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kapinin tekini acacagim, arkadas bagirdi OLM ORDAN CIKARSA VALLA KLAVYEYI ALIR GIDERIM BIDAHA NAH OYNARSIN YEDEK KLAVYEN DE YOK diye, harbiden cikti adam klavyeyi sokmeye kalkisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 penumbraya göre çok yavandı ilki bunu da denerük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Taunt gelmiş aggro kaçmadan yazalım: Amnesia, Penumbra'ya 5 çeker atmosfer olarak. 1,5 senedir ara ara giriyorum Amnesia'ya, dayanamıyorum. Sinirlerim bozuluyor. 90'lı yılların başından beridir (12-13 yaşından sonra) bilinçli bir şekilde pc oyunları oynarım. Korku oyunlarını özellikle severim, bayılırım. Phantasmagoria, 7th Guest, Sanitarium, Undying vs. delicesine seven biri olarak diyorum ki bu bana ağır geldi. Olmadı, yapamadım. En son geçen hafta girdim hala labaratuardaydım. Yapamadım. Bazı haftasonları gündüz kapı pencere açık oynuyorum. Biraz iyi gidiyor, sonra gene titretiyor. LSD mi katmışlar, ne yapmışlar oyuna bilemiyorum. İkincisinin de afadersiniz ama ........., neyse. Gene alırım herhalde ama 2 tık yapmam ikonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 korkmak dert değil kankübüs aynı şeyin püsküllüsü dönüp dolaşıyodu oyun boyu. penumbrada overtürün başından hikayenin sonuna kadar farklı şeyler çıkıyo sürekli karşına. oynanış falan daha kütük amneziye kıyasla da yine de çok daha geniş idü. korkma kısmısını bilemedim ama ikisinde de paçalardan aktı benim das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben crickenin vidyolarindan takip ederim yine oyunu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ilkini gayet cool şekilde bitirmiştim bunu da bitiririz dsfg nedense bu oyun korkutmadı beni pek ya, ki baya korkarım genelde oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ilk oyunu curasik parkta oynadım gene de korkmadım, belki ikinci oyun daha başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sistematik bir şekilde oynadım için oyundan hiç korkmadım ama 1-2 yerde irkildim tabi ki, adrenalin salgısı yaşattı. Hikayesi güzel ama ikincisini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ilk oyunu tek başıma bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 vay BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 allah kahretsin bu oyunu, birinciyi oynarken 4 arkadaşız, plazmaya pcyi bağladık zifiri karanlık gecenin 2si. kısacası bütün ambiyansı sağladık ettik ancak bir sorun oluştu : kim oynayacak lan ? elimiz ayağımız titreye titreye oynuyoruz. resmen donuma bir tomar bok bıraktım ama inatla oynamalıyım diye his oluştu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 i know that feeling bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 oh be bitirdik lan the dark descenti. sonunda ya. ama her gece kabuslarıma tipi yaratığa dönüşen portre giriyor, hala daha aklıma geldikçe korkuyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bullbird said: ilk oyunu tek başıma bitirdim derken alarm çaldı uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 önce 2012 sonuna doğru çıkackatı sonra beklentilerin altında kalmamak için 2013 başına ertelediler. ama hala gelemedi... full time amnesia oynayabilirim, o derece hastası olmuştum oyunun, bekliyoruz hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 çıkmasın ben daha amnesia bitiremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Hadi ne oldu bu oyuna?. Yaz geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 lan!!! yaz sonu/sonbahar başına ertelenmiş. hay sokayım ya. olm 9-10 ay ertelemiş oldunuz (eğer dediğiniz tarihte çıkarsa), gidip de siksok bişi olursa kafanıza gaz bombası atarım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 arcane said: çıkmasın ben daha amnesia bitiremedim :D bitirdim bu arada. yalnız direkt devam oyunu olmasını tercih ederdim. weyer ve alexander tamamen muamma. oradan güzel bir devam çekilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pre-order açıldı steam'de %20 indirimle: 10 September 2013 allaaaaaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar