Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yeni NPC'lere dokunur muyum? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 motorda falan da mı değişiklik yok lan sadece 3 npc 1 dancın mıdır bu mudur? hayatta almam. ben de side quest ekleyecekler, ara yüzü müzü biraz değiştirecekler sanıyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/mjJmo.jpg bütün şu haritada geçen bi oyun yapsalar ya artık gelmedi mi zamanı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 son edition artık kaçsa.. o harita hala o haldemi? baya saçmalamadılar sağı solu yıktılar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 helm'i kız kavgasında öldürten adamlardan ne beklersin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ardeth said: Sparkcaster said: http://i.imgur.com/mjJmo.jpg bütün şu haritada geçen bi oyun yapsalar ya artık gelmedi mi zamanı sdfsd öyle bi oyun olmaz, fanlar izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 HellHound said: cakma firmalarin, kullaniciyi somurmeye yonelik hareketlerini cok kral bir olaymis gibi savunup, karsi cikanlara igneliyici mesaj atmasini bilenlerin consumer behavior'ina gonderme yapiyorum, o acidan alakasi var... consider yourself enlightened trent oster denen pezemenk sirf kendi digital distribution platformunun reklami adina 15 senelik oyuna toplam 5 dakikalik internet search ve download ile zaten mevcut olan seyleri ekleyip, 200% fiyat bicip, utanmadan "bu tutarsa PS:T gibi diger klasikleri de size kakalamak istiyoruz" diye iyice duygu somurusu yapip, "release sonrasi dlc'de dusunuyoruz" diye dalga gecer gibi aciklama yaparken, sen eger "begendiremedik nmacilara oyunu" ayagina yatiyorsan asil DA2'yi hakeden sensin, zira business practice acisindan ikisinin arasinda zerre fark yok konuyu bilmeden etmeden alakasız şeyler yazıyorsun fail oluyor. benim mw3'ü veya black ops'u almamın konuyla hiç bir alakası yok mesela. activision'u desteklediğim için almadım, öyle olsa belki biraz alakalı olurdu. fps seviyorum ve bazı kişisel sebepler yüzünden oyunu aldım ve değişik zamanlarda oynuyorum. oyun çok mu iyi de aldım? hayır. öte taraftan nmacılar çıkıp da her şeyi kendileri çok iyi biliyormuş gibi QQlaması da komik oluyor. adamlar hd remake yapcağını söylüyor, grafik motorunu yeniliyceklerini söylüyor, yeni questler ve karakterler yapçaklarını söylüyor, oyun iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum, çıkınca göreceğiz, ama daha sonucu görmeden "e bunu modderlar da yapardı, beleşe yapardı, 1 günde yapardı" gibi kıyaslamalara girmek, işte o komik oluyor. "sen zaten mw3 oynuyorsun yorum yapma", e mw3 oynuyorum evet, ama blacklight retribution da oynuyorum, l4d2 de oynuyorum, monday night combat da oynuyorum, killing floor da oynuyorum, gotham city impostors da oynuyorum, fortress forever da oynuyorum, ava da oynuyorum... bir alaka var mı? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 "sen zaten mw3 oynuyorsun yorum yapma" nerde demisim onu bir gostersene... yazilandan bunu algiladiysan daha fazla muhabbete gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ardeth said: Sparkcaster said: http://i.imgur.com/mjJmo.jpg bütün şu haritada geçen bi oyun yapsalar ya artık gelmedi mi zamanı sdfsdolabilemez. FR biraz çorba bi stting olduğu için o bölgelerinb heposi ayrı bir setting nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Çok kırgınım ben FR'cilere. Oynatmayı en çok sevdiğim yerlerden biri Halruaa yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 olur olur merak etmeyin bişey olmaz :p planescape oynatıldığına inanıyorsunuz da bu haritanın hepsinde oyun yapılabileceğine inanmıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 hepsinde geçen oyun yaparsında, heryeri gezip tozabilceğin her mekanın kendi questi olan karakterleri adam gibi non-generic npcleri olcaksa birden fazla son birbiriyle baya alakasız route branchler felan olcaksa kafadan bi 5-6 kitaplık yazı yazman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 e tabi her yöredeki questleri birbirine bağlamaya çalışmak gibi bir heves yapmayacaksın. gerçi arka planda devam eden bir grand scheme olabilir ama "ŞEYTAN DÜNYAYA GELECEK" gibi cheesy olmasın pls dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bu arada almaya karar verdim. Bu gün itibariyle iPad sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ardeth said: "ŞEYTAN DÜNYAYA GELECEK" gibi cheesy olmasın pls dfs ne yapacaklar ki bunu yapmasalar? jaskdsakfsd ben seytan yeterince guclu ve karizmatik oldugu surece dunyaya gelmesini destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bg1'i bg2 motoruyla çalıştıran easytutu + widescreen modlarıyla bg1 oynamak süper oluyormuş. bence bg fanı olup da denemeyenler denesin. widescreen modunu 1920x1200 falan kullanmayın yalnız, herşey cük gibi oluyor oynanmıyor. 1440x900 güzel oldu. hem geniş geniş etraf görünüyor hem de çok ufalmıyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 GERGE said: Çok kırgınım ben FR'cilere. Oynatmayı en çok sevdiğim yerlerden biri Halruaa yok oldu. 1370lerden sonrasını yok saymıyor musun ki? son olay wotsq'dur benim için FR'de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Netheril'İn dönüşü sınır benim için, o dönemde geçen senaryolarım var ama ötesine gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://forum.baldursgate.com/discussion/6747/baldurs-gate-enhanced-edition-pre-load-begins-thursday-november-22nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi neden http://i289.photobucket.com/albums/ll204/Wonderboy2402/minsca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Daesu said: abi neden http://i289.photobucket.com/albums/ll204/Wonderboy2402/minsca.jpg neden indeed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 10/10 would bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bg2 ye başlamıştım ben de tam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Enhanced Edition'un downloaderında indirmeme sorunu yaşayan başkaları da var mı? İnmiyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Abi FR çılgın bi setting ya. Herifler Al Quadimi aldı cut paste yaptı yağıştırdılar. Sağında oryantal setting var. Hatta latin amerika settingi bile var böle fdinazorlu yılanlı felan. Herşeyden biraz koyuyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar