Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ilk teaser: http://www.youtube.com/watch?v=fZ7A5QxFwFI After Hiccup Horrendous Haddock III discovered dragons could be trained, the Island of Berk appeared to be safe, until its residents realized how many dragons there actually were! Now the only option is to train them all! Take flight with Hiccup, Toothless, and a community of Viking warriors, as they discover the world of dragons is lot larger than they thought! Be on the lookout for Dreamworks Dragons, coming soon to Cartoon Network!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 filmi gibi güzel tutarlarsa neden olmasın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 film hoştu da tv serisi çıkaracak kadar mıydı emin değilim, yine de buyursunlar yapsınlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 gerard butler seslendircekse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bunu yapanlar Madagascar ve Kung Fu Panda dizilerini de yapmıştı, izleyen yok onları, yaramazlar. Dreamworks o diziler için Nickelodeon ile çalışmıştı ama, bunun Cartoon Network olması biraz umutlandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 CN'den babam cıksa yirim diyen olmadi mi ? baya kaliteli buluyorm ben CN'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 o penguenlerin olduğu dizi harika olmasa da iyiydi ya, denk geldikçe halen izliyorum ara ara çok komik şeyler çıkıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Nickelodeon ya çok iyi oluyor, hayranlıkla izliyorum; ya da çok kötü oluyor, dayanamıyorum. Bu dediğim ikisini sevmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Cartoon Network eskiden iyiydi, şu an çocuk olmayanların çocukluğunda. O değil de Freakazoid! aklıma geldi lan. Çizgi filmlerin Arrested Developmentıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Eskiden Nickelodeon da daha iyiydi. Eskiden tüm çizgifilmler daha iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 O ne ya? "The only option is to train them all!" Her şeyi Pokemon yapmak zorunda mısınız arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lilo and stitch'e benzettim konusunu ve tarzını. orjinal ejderha iyiydi ya, ne bu böyle pokemon vari "ejder" olayı.. lilo and stitch'te de her bölümde farklı bir yaratık gelirdi, aha işte aynı kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar