Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 bu kızla tanıştırma olayı bana da oldu kızla merabalaştık 2 dk konuştuk o kadar, o da instagram üzerinden "oğlum eklesene şu kızı" diyip durdu 3 gün, ekledikten sonra sustu
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Benim boyle tanistirilip, evlenip bayagi mutlu olan arkadaslarim var. Onyargili yaklasmayin evlenme niyetiniz varsa.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 yani anne değil ama arkadaş dediydi işte 8 sene önce bak bir kız var okuldan tam senin kafadan bir tanıştıralım sizi diye, 5 yıllık evliyiz işte 6 hafta sonra miniş bile geliyor sdfd
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 nasıl tanıştınız anlatsana az dinleyek
masa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 arkadaşa da annesi kız bulmuştu. ikinci buluşmada kız bj yaptı diye çocuk görüşmedi bir daha
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 yaşanmıştır üzücü olan da o zaten
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 benimki de tanıştırdı, 1 hafta instagramdan konuştuk, 2-3 kere buluştuk. 3 hafta sonra kız başkasıyla nişanlandı sdf. Şimdi arkadaşların tavsiyesiyle tanıştığımız biri var, olağanüstü iyi gidiyor. Yani kötüleri de çıkıyor iyileri de. Şansınızı deneyin.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 On 09.09.2019 at 00:58, Oce4n dedi ki: update: annem hala bana kız aramaya devam ediyor abi kadını 7 sene boyunca bu caresizliğe itecek ne yaptın lan asıl soru bence bu hane 1 2 sene ugrasırda bıkıp napıyosan yap demesi lazım aslında karadenizli mi annen?
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Aile tanıştırması sıkıntı bence. Hem hemen beklentiye girilecek hem de diğer aile de tanıdıksa saçma bi baskı olacak. İş ciddiye binene kadar ailelerin bilmemesi her zaman daha iyidir. Tanıştırma işi olacaksa arkadaş tanıştırması bence güzel. Karakter uyumluluğunu görmüş oldukları için tanıştırıyolar o yüzden güzel gitme ihtimali yüksek. Yukarıdaki saçma beklenti ve baskı da yok. Temiz.
elu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 (düzenlendi) 30 yaşında ve bekar olunca benim de başıma geldi bu. tanıştık ettik, anlaştık da aslında. sonra whatsappten NABIYON GIZ yazdığımda anladım ki kız aslında zeki mürenmiş. "merhabalar Ozan, nasılsın? " diyince perdenin arkasında saklandım, ama ayaklarım göründü. Aralık 2, 2019 elu tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Aileler tanistirdiktan sonra geriye cekiliyorlar ve beklentiye girmiyorlarsa sikinti cikmaz. Genelde sorun aile esrafindan birilerinin surekli burunu sokup, durumu takip etme isteginden geliyor.
Öne çıkan mesajlar