Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 annem bana bir tane kız bulmuş. filancanın kızı var çok güzel filan diyor da şimdi bu günlerde ne yapmak gerekir bu durumda? Anneme kızın msnini iste mi diyim nasıl olur bu işler? Tabiki kız bulunduğundan habersiz, annem görmüş beğenmiş kendi kendine. not: şehirler de farklı bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Kusura bakma yea tutamadım kendimi afgasd gidin bi çay bahçesinde oturun bence afkhasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bana sürekli yapıyo bizimkiler, telefonunu aldırtıyorum. facebooktan ekliyorum fotoğraflara bakıyorum, ona göre davranıyorum. dip not: henüz buluştuğum çıkmadı bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 facebook profilini iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 annene facebook tan eklettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 wastyrx said: Kusura bakma yea tutamadım kendimi afgasd gidin bi çay bahçesinde oturun bence afkhasgd çay bahçesi yazın olur, mahalle pastanesine gitmeleri lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ahahah cay bahcesi ne abi ya fhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kızın yaramaz küçük erkek kardeşi de gelir sizle çay bahçesine asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 işin daha garibi annem gitmiş bide kızın evine kendi arkadaşları aracılığıyla ailesini filan görmüş tanımış vs.. ama bi soyisimlerini almamış, bulurdum onu bilsem facebookdan filan gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 iki aile toplanıp pikniğe gidin, babalar aklet ve çizgili pijamalarla mangal yaparken sizde plastik 2 liralık topla oynayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi lütfen "anam" demeyi bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Anam kadın anam. Adamın güzelliğini bozmasanıza olm negzel diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 dalga geçeceğinize ananızın sözünü dinleyin. msn diyorsunuz sonra "foreveralone.jpg" diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Abi kız bulmak için anneme ihtiyaç duymadığım için böyle oldu özür dilerim. =( ps: Arkadaşla dalga geçmiyoruz hem olayla dalga geçiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Yalnız ben cidden merak ediyorum :D Ananız babanız size gelse evladım bak şunun bi kızı var mis gibi dese tepkiniz nasıl olurdu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Zor yerden sordun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben ciddiye alıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 erucalavera said: kızın yaramaz küçük erkek kardeşi de gelir sizle çay bahçesine asdaf lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 oğlum hatun belki 10 numara çıkar ne biliyosunuz, ben sadece tanışmak amacıyla zorlarım bana olsa. ama annemin işi olmaz böyle şeylerle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bakarım bir şekilde nolcak buldu diye zorla evlendirmiyorlar ya, ama genel itibariyle biraz komik bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hamam gitsinler bi... bide hamamda görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Oce4n said: annem bana bir tane kız bulmuş. filancanın kızı var çok güzel filan diyor da şimdi bu günlerde ne yapmak gerekir bu durumda? Anneme kızın msnini iste mi diyim nasıl olur bu işler? Tabiki kız bulunduğundan habersiz, annem görmüş beğenmiş kendi kendine. not: şehirler de farklı bide... kendine saygın varsa bu olaya bi son ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar