Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 pzero en fazla biz oynadik demenin hakikaten savunulacak hicbir yani yok. nasil bir hayal dunyasinda yasiyorsun? yakin zamana kadar tek basina bulent korkmaz besiktastan daha fazla avrupa macina cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 göztepe en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 İnanırsak olur belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bursaspor bile Gs/Fenerden den çok maç yaptı avrupada.Bjk ve Trabzon ile kapışıyorlar bu takımlarda olmasa ne olcak bizim ülkenin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Az rahatlayın bu sezon direk CL'ye gideriz biz eski düzene döner durum, o çok sevdiğiniz ve umurunuzda olan ülke puanları da gelmeye başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 o değilde şöyle bir şeyimiz var geçen seneye ait: http://www.ofansif.com/basin-yayin/spor-haberleri/turk-futbol-tarihinde-bir-sezonda-en-cok-mac-yapan-takim/103299.aspx bu sene de aynısı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 uefa'da 2 tur falan atlarsak olur yanılmıyorsam, çünkü türkiye kupası bu sene eleme sistemli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 PZero said: Spidee said: Totalde 170 tane falan maç yapmış BJK Avrupa'da. GS 240. Gidip iki maç atıp elenip geldiklerini sayıyorsak olabilir, bilemiyorum. bizim 170 sizin nasıl 240 oluyor bizimki fazla diyorum hala 240 diyosun ilk yarı ikinci yarı ayrı sayıyosan olur. onu geçtim en son ne zaman avrupa takımıyla oynadınız (bizim dışımızda) . stad acılışında ajaxla oda stad açılışı olmasa yapacağınız yok . biz öyle 1 kere değil uefa kupasına ambargo koycaz ... sadece gülüyorum... wikipedia ya göre; Galatasaray : 247 Beşiktaş : 159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Gemlikspor avrupada ulkemizi en cok temsil eden takim arkadaslar. Rica ederim hakkini yemeyin Gemliksporumuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Art said: PZero said: Spidee said: Totalde 170 tane falan maç yapmış BJK Avrupa'da. GS 240. Gidip iki maç atıp elenip geldiklerini sayıyorsak olabilir, bilemiyorum. bizim 170 sizin nasıl 240 oluyor bizimki fazla diyorum hala 240 diyosun ilk yarı ikinci yarı ayrı sayıyosan olur. onu geçtim en son ne zaman avrupa takımıyla oynadınız (bizim dışımızda) . stad acılışında ajaxla oda stad açılışı olmasa yapacağınız yok . biz öyle 1 kere değil uefa kupasına ambargo koycaz ... sadece gülüyorum... wikipedia ya göre; Galatasaray : 247 Beşiktaş : 159 limitli bandwidthi olan kullanicilar Galatasaray linkine tiklamasin, Besiktas'ta sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 görende 10 yıldır avrupaya katılamıyoruz sanar :D şunun şurasında iki yıldır katılamıyoruz.yoksa beşiktaş son 2 yılda 1 uefa bir şl aldıda haberim mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 karpaty'e elenirsen çoluk çocuğun diline malzeme olursun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 karpaty ve tromso faciaları kötü evet ama karpaty maçı için futbolcuların kasıtlı yaptıgı konusuldu baya.reykardı göndermek istiyen bi kitle vardı.o şekilde iyikide elendik karpatye.rezil rusva olcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 avrupa da gs ile nası sidik yarıştırıyosunuz siz ya. hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 G.Saray, Beşiktaş derbisinde aldığı galibiyet ile birlikte play-off’lar öncesinde puan farkını iyice açarken karşılaşmadan önce ise tribünlerde Türk futbol kültürü açısından bir ilk yaşandı. Kale arkası tribünde karton ve pankartlarla ‘Cimbom başı dik yürür’ yazısıno oluşturan taraftarlar, ayrıca bir yol resmi oluşturdu. Teknik direktör Terim’in sahaya çıkması ile birlikte ise görenlerin ağzını açık bırakan bir koreografi ortaya çıktı... ‘İmparator’un dev fotoğrafı adeta göndere çekilirken oyuncular da Terim’in işaret ettiği noktaya koşar şekilde resmedildi. Dünyada daha önce B. Dortmund ve H. Berlin taraftarlarının da yaptığı 3 boyutlu koreografi bu kez emsallerini boyut olarak gölgede bırakırken bu gösterinin maliyeti ise tamamen G.Saray taraftarının cebinden çıktı. 60k Dolar'a patlamış ... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Yahu bütün gazetelerde 27bin lira diye yazıyor nerden buldun nereleri okuyorsunuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben verdim parasini, faturasi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 http://www.fanatik.com.tr/60-bin-$lik-jest_3_Detail_32_254412.htm ben burda gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 1 milyoncudan almışlar olm hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kalede Muslera, rakip takım Romanya ve forvet Türkiye'de yerden yere vurulan Stancu, Pozisyon Beşiktaş'ın en son yakaladığı pozisyonun birebir aynısı neredeyse, uzun ve pivot santraforumuz Almeida dağa taşa vururken Stancu'nun kalkması ve vurması, Muslera'yı çaresiz bırakması YOLLA ALMEİDA'YI, AL STANCU'YU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 DarKRideR said: Kalede Muslera, rakip takım Romanya ve forvet Türkiye'de yerden yere vurulan Muslera, Dark bugün kafan pek yerinde diil galiba ya, abdullah avcı'nın 100% kontrolünden sonra muslera da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi ... SADASDAS neler oluyor cidden bana, aynı günde aynı şekilde iki hata ve tekrar neyse erken uyarıldık bu sefer, edit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bak şimdi fark ettim, ben video linkini de koymayı unutmuşum ASDASDAS http://www.youtube.com/watch?v=SiVFUkhjZ6o&feature=youtu.be Erken yatayım bugün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lugano ne ettin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 harbi aynısı yani. stancu yu alıorz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar