Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

Spidee said:

Totalde 170 tane falan maç yapmış BJK Avrupa'da. GS 240. Gidip iki maç atıp elenip geldiklerini sayıyorsak olabilir, bilemiyorum.

bizim 170 sizin nasıl 240 oluyor bizimki fazla diyorum hala 240 diyosun ilk yarı ikinci yarı ayrı sayıyosan olur. onu geçtim en son ne zaman avrupa takımıyla oynadınız (bizim dışımızda) . stad acılışında ajaxla oda stad açılışı olmasa yapacağınız yok .
biz öyle 1 kere değil uefa kupasına ambargo koycaz ...

sadece gülüyorum...

wikipedia ya göre;

Galatasaray : 247

Beşiktaş : 159
Sosyal ağlarda paylaş

Art said:

PZero said:

Spidee said:

Totalde 170 tane falan maç yapmış BJK Avrupa'da. GS 240. Gidip iki maç atıp elenip geldiklerini sayıyorsak olabilir, bilemiyorum.

bizim 170 sizin nasıl 240 oluyor bizimki fazla diyorum hala 240 diyosun ilk yarı ikinci yarı ayrı sayıyosan olur. onu geçtim en son ne zaman avrupa takımıyla oynadınız (bizim dışımızda) . stad acılışında ajaxla oda stad açılışı olmasa yapacağınız yok .
biz öyle 1 kere değil uefa kupasına ambargo koycaz ...

sadece gülüyorum...

wikipedia ya göre;

Galatasaray : 247

Beşiktaş : 159

limitli bandwidthi olan kullanicilar Galatasaray linkine tiklamasin, Besiktas'ta sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

G.Saray, Beşiktaş derbisinde aldığı galibiyet ile birlikte play-off’lar öncesinde puan farkını iyice açarken karşılaşmadan önce ise tribünlerde Türk futbol kültürü açısından bir ilk yaşandı. Kale arkası tribünde karton ve pankartlarla ‘Cimbom başı dik yürür’ yazısıno oluşturan taraftarlar, ayrıca bir yol resmi oluşturdu.

Teknik direktör Terim’in sahaya çıkması ile birlikte ise görenlerin ağzını açık bırakan bir koreografi ortaya çıktı... ‘İmparator’un dev fotoğrafı adeta göndere çekilirken oyuncular da Terim’in işaret ettiği noktaya koşar şekilde resmedildi. Dünyada daha önce B. Dortmund ve H. Berlin taraftarlarının da yaptığı 3 boyutlu koreografi bu kez emsallerini boyut olarak gölgede bırakırken bu gösterinin maliyeti ise tamamen G.Saray taraftarının cebinden çıktı.

60k Dolar'a patlamış ... =))
Sosyal ağlarda paylaş

Kalede Muslera, rakip takım Romanya ve forvet Türkiye'de yerden yere vurulan Stancu,

Pozisyon Beşiktaş'ın en son yakaladığı pozisyonun birebir aynısı neredeyse, uzun ve pivot santraforumuz Almeida dağa taşa vururken Stancu'nun kalkması ve vurması, Muslera'yı çaresiz bırakması

YOLLA ALMEİDA'YI, AL STANCU'YU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...