Marthelius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Eveeet öleymiş, kaynağım devletin zirvesi Cumhurbaşkanı/Başkomutan/vs. Abdullah Gül. Az önce tv'de de izlediğim 2012-kış tatbikatı konuşmasında şu şekilde açıkladı durumu: said: Atalarımızın söylediği söz eminim hepimizin hafızasındadır, 'Hazır ol cenge, istiyorsa sulh-u selah.' Dolayısıyla bazılarının yanlış yapmasını önlemek istiyorsak, bazılarının gaflete düşmesini önlemek istiyorsak onları caydırmamız gerekir... http://www.haberler.com/gul-biz-bolgesinde-baris-isteyen-istikrar-dagitan-3389796-haberi/ Hazır ol cenge, istiyorsa sulh-u selah. ya da 4. yüzyıldan beri kullanılan orjinal haliyle Si vis pacem, para bellum Vegetius'un sözüdür ve De Re Militari kitabında geçmektedir. Neyse böylece atalarımızın Romalı olduğunu dolaylı yoldan açıklamış oldu Cumhurbaşkanımız. Ayrıca bu aralar fazla spartacus izlemiş olabilir mi acaba sorusu da aklıma gelmedi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 zaten bu kadar yozlaşmışlık, rezillik, vurdumduymazlık roma imparatorluğu zamanında vardı bir tek. Caligula'dan öğrenmişler siyaseti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 remus ve romulusu besleyende asenadir zaten http://cache.virtualtourist.com/4/4066746-Sculpture_of_Romus_and_Remulus_and_the_She_Wolf_Rome.jpg cCc ROMALILAR TURKTUR cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 boşver hacı bunları hepimiz ademden gelmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 peki ya ceedin deden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 CcC romulus reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şaka bir yana, türkiye türklerinin dna'larında romalılardan izlere rastlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. çok da saçma değil. (:P) o bir yana, devamlı roma mirasını teslim alma gayretleri var osmanlı'nın ilk iki yüzyıl, vegetius'u da sahiplenebiliriz bugün lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 4. yuzyildan beri kullanilan bir sozu atalarimizin da kullanmis olmasi en normal sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ne? atalarımız Vegeta mıymış?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yok, gokuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 boşuna sevinme senin powerlevelın her türlü 9k altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 aquila said: yok, gokuymus. son goku mu ilk goku mu DAAAAAAAAAAĞSZ häagen dazs ı bilir misin güzel dondurmadır şükrüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 seni cok basi bos birakiyolar oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bizans değilmişiz ama karıştırmayın. romalıyız sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 benim dedem gannicus'du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bizim ludusumuz vardi, ben onun bahcesinde buyudum gladyatorlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 aşır reyiz benim dedem lan sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni sevişti diye cellalenen halkımız Rome ve Spartacus'ün ecdad olduğunu öğrenince toplu intiharlar artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 atasi romali olanlar ortaya ciksin da bi gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Romalılar Türktür dediler http://d1202.hizliresim.com/u/r/2z3gx.jpg ASENA'YA GELDİK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Aket-Atum said: Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni sevişti diye cellalenen halkımız Rome ve Spartacus'ün ecdad olduğunu öğrenince toplu intiharlar artar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 nerden alıyoruz bi lorica segmentata, 2 pugio, 1 galea lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 benim atam japon bi kerem. roma da neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Has yörük torunuyum lan ben. babandır Romalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar