Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50 olduktan sonra çok oynatmaz gibi geliyor oyun. hani pvp gibi bir şey de yok. yeni item farmlamanın bir anlamı kalmayacak. kesilemeyen bosslar da yok sonuçta. pve desen 2-3 defa oynayacağız.

asıl level kasmak oyunun olayı bence. gerçi düşük levelım daha ama sanki böyle olacakmış gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
diablonun fps hali işte ya. karakter seçme, level atlama, skill, item vs.

diablo ne kadar rp ise o kadar rp. (değil gibi bir şey yani)
Mesaj tarihi:
yalnız oyundaki level sistemini hiç değiştirmemişler, çok saçma şeyler oluyor bazen
level 14'üm bi süredir sanctuary'ye uğramamıştım, gittim bir sürü quest aldım, aa questlerin yarısı trivial. level 8 mob kestiriyo filan. nigga plz
Mesaj tarihi:
ben de loot konusunda kırgınım. level 22 mi 23 mü neyim, hala level 11 smg var elimde. daha iyisi düşemedi bir. bir de fire. robotlara damage veremiyorum resmen.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

yalnız oyundaki level sistemini hiç değiştirmemişler, çok saçma şeyler oluyor bazen
level 14'üm bi süredir sanctuary'ye uğramamıştım, gittim bir sürü quest aldım, aa questlerin yarısı trivial. level 8 mob kestiriyo filan. nigga plz

naapsınlar abı mobları lvl scalemı yapsınlar? o daha kötü
Mesaj tarihi:
melee zerolara yap onu bi de lol. tabi hız talentlarına vermiş olanlara. 1 shot alıyolar direk.

biz de dot sayesinde vurmadan öldürüyoruz ama bir süre kitelayabilmen lazım. bi vuruşta alıyolar yoksa.
  • Yeni Oluştur...