Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Beşiktaş JK - Braga | 23 Şubat - 22.05

Burax

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:

fernandes yrn anjelique'te kopar artik bu aksami kutlar.

atletico yargilar gibi bizi ama bu takimla yenemeyiz atleticoyu.

kanser ettin gene besiktas, ama sansa bala ceyrek finale cikarsak ordn finale yururuz gibi geliyor bana. kupayi alamayiz ama tabi ki =)

Heh güzel düşünceler ama UEFA o kadar kolay değil. Yıllardır herkes UEFA'da final oynamanın olabilitesinden bahsetse de olmuyor işte, hiç kolay değil hemde. Hele bu sene daha bile zor. Ha Manu filan zoraki geçtiler turu ama isimler büyük. Yani çeyrekle final arası da dağlar var ama nedense takımlar çeyreği görelim finali de görürüz hesabında. 2-3 yıl istikrarlı Avrupa'da top oynamayan, herhangi bir başarı kazanmamış takımdan Avrupa finali beklemeyin. Türk takımları için söylüyorum ki genelde bu böyledir, arada istisnalar olmuştur belki. Yakın zamanda Türk takımlarının finale çıkması oldukça zor..
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

madrid maçına tanju ve hilbert yetişirse çok iyi olacak, q7 de toparlanmaya başladı arada maç eksikliğinden şıcıyor ama düzelme var, yine 3-4 pozisyonda tehlike yarattı atıyordu, etkili ortalarda yaptı, ama bu adamı tek forvet oynatırsan sadece sahada geziniyor, artık anlaması laızm carlos un bu adam kanattan başka yerde oynamaz.

simao bugun rezil gibiydi ama eski takımına karşı etkili olabilir diye düşünüyorum.

Tanju golde bir çalım yedi, umudu kestim adamdan direk, yahu o nasıl çalım yemek 2.hareket ağır dicem adamda resmen hiç yoktu.Çıkmasını istedim mi ona da hayır, yerine giren adam ekrem sdf Hilbert yitiş
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar o kadar atak yaptı ama kaleyi bulan şutları çok az, Cenk öyle yuh dedirtecek bir kurtarış yapmadı ki. Heriflerin kalecisi 1-2 tane bayağı iyi top çıkardı, fernandes in şutunu özellikle harika çeldi. O mantıkla bakarsanız bizde atardık yani.

Tamam iyi oynamadık , ama bu ezik geri çekilme taktiği yüzünden boşu boşuna zora soktuk. Üç büyüklerin doğasında çanakkale geçilmez oynamak yok zaten, o kadar geri çekilip ezik oynayınca kesin yiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi sahasında olmasına rağmen İstanbul'a deplasmana gelmiş küçük Anadolu takımı gibiydi Bjk, neyse ki Pzero'yu dinleyip acil forvete adam sokarak maçı dengeledi hocanız:)

bizim Aykutta bunu yaptı bazen Alex'i tek forvet oynattı, bu durum hem adamı yoruyor hem de tamamen defansın kucağına oturtup oyundan siliyor, forvetsiz taktik cidden çok malca bişey
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

birileri mactan önce carvahal on numara taktik yaptı adamları kitledi ilk mac diyordu gordum o on numara taktigi ilk golden sonra direk geri vites en azından adam hatasından dönüyor

adam şu olayı ilk maçtan sonra açıklamıştı zaten. yenilsek yerin dibine sokarlardı taktik için, kazanınca tebrik ediyolar demişti :) bence böyle bişey denemesi yanlış diil, kaldı ki aynı şeyi mourinho deneyince futbol dahisi oluyo. ikinci maçta da denedi olmadı, erkenden yaptı değişikliği. ben takdir ettim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Forvetsiz çıkmak akla hiç yatkın değil ya. Adamların savunmasında ciddi bir tehlike yaratacak gücün yoksa, savunma yapan adamlarını da ileriye çekip rahat rahat top oynarlar senin yarı sahanda. Sende garip orta saha oyuncularını deli gibi koşturursun onların peşinde. Neyse ki bizde q7 gibi hızlı ve her zaman etkili olabilecek bir adam vardı ki o kadar ileri çıkaramadılar defanslarını.
Mourinho denmiş. İnter 11 kişi defans yapıyordu ama forveti vardı sahada. Yanlış hatırlamıyorsam eto'o ve milito vardı. iki tane. yanlış hatırlıyorsam da en azından bir forveti vardı. arkasında da sneijder. yarı sahayı çabucak geçip gol atabilecek adamların varsa barçaya karşı bunu kullanırsın. Biz de bir tek q7 vardı ki tek başına yetemeyeceği belliydi ilk maçtan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lazio'dan daha çok tırsıyordum açıkçası. Atletico Madrid öyle "aman allahım" denilecek bi bok yemiyordu bu sene, son bir kaç haftaya kadar. Canavar gibi kadrosu var -ki Falcao, ah o Falcao-, bayağı da bir toparlandılar ama Madrid'de 4, İstanbul'da 5 falan olmaz. Renklilerin hezeyanı işte. Arda yıkacakmış bizi. Lan ilk 11 oynasın da ondan sonra yıksın. Komikçiler sizi.

Dün akşam zaman zaman kendi sahamızdan çıkamadığımız zamanlar oldu ama Beşiktaş bu sene Avrupa maçlarında daha bir asılıyor, daha bir istekli oynuyor. Kendimizi 2 tur geçtik diye dev aynasında görecek halimiz yok ama kadromuz biraz istediğinde taş gibi top oynuyor. Bizim şansımız biraz "ya tutarsa" gibisinden olacak. Hilbert'ten bahsetmiş herkes katılamamak elde değil. Hilbert, önemli. Bekler önemli.

Tek çekincem Carvalhal'in gene "Laaaooow Atletico bu. Ben Forvetsiz çıkayım en iyisi" demesi. Deme Carlos Baba, deme sakın. Mustafa'yı da unutma. Pire gibi koşsun, dalsın içerlere artık çocuk, izin ver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...