Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Mersin İ. Yurdu - Galatasaray @ 20:00 / 17.02.12

Red

Öne çıkan mesajlar

Hakan Şükür'e Şaban diyip dalga geçen taraftar son iki yıldır Sabriye yüklendi. Adına sayfalar dolusu alay eden malzeme yaratıldı, kendi taraftarı bile destek çıkmadı. Yıllardır bu takıma ve milli takıma emek veren bu adam hak ettiği saygıyı bulamadı gene de yılmadı çalıştı, saldırdı savaştı.

Gene de bu saha dışı savaşa rağmen çok iyi oynuyor Sabri.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

sostizm said:

Taraftarın Sabriye sahip çıkması lazım. Kim ne derse desin, Sabri bu ülkenin yetiştirdiği en iyi futbolculardan birisidir.
3e 2 pozisyonda kalecinin üstüne şut çeken adam mi ülkenin en iyilerinden?

sabrinin en iyilerden olmasını savunmuyorum da orada yapabileceği en iyi şey şut çekmekti çünkü önü boştu, ve yanındaki iki adama da pas yolu tutulmuştu. çok fantastik bir aşırtma pas atmadığı sürece (ki dünyada yapabilen oyuncu bir elin parmaklarını geçmez o pozisyonda, ki biz sabriden bahsediyoruz), topu direkten sektirerek falan pas atmadığı sürece (ki kaleye atmaktan daha düşük ihtimal ve manasız) ya da lan bala mala geçer diye şansını denemediği sürece en doğru hareket kaleye abanmaktı, kaleciden seker biri tamamlar mantığıyla,
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Hakan Şükür'e Şaban diyip dalga geçen taraftar son iki yıldır Sabriye yüklendi. Adına sayfalar dolusu alay eden malzeme yaratıldı, kendi taraftarı bile destek çıkmadı. Yıllardır bu takıma ve milli takıma emek veren bu adam hak ettiği saygıyı bulamadı gene de yılmadı çalıştı, saldırdı savaştı.

Gene de bu saha dışı savaşa rağmen çok iyi oynuyor Sabri.

şaka mı bu abi.trilyonlar kazanıyorlar bu işten.benim hayrıma oynamıyor orda.duygusallığı geçelim 2012 yılında galatasaray ve milli takımın sağ beki sabri olmamalı

adam kötü işte.yeteneksiz.koyu gsliymiş iyimiş temiz kalpmiş bize ne
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

CthuLhu said:

sostizm said:

Taraftarın Sabriye sahip çıkması lazım. Kim ne derse desin, Sabri bu ülkenin yetiştirdiği en iyi futbolculardan birisidir.
3e 2 pozisyonda kalecinin üstüne şut çeken adam mi ülkenin en iyilerinden?

sabrinin en iyilerden olmasını savunmuyorum da orada yapabileceği en iyi şey şut çekmekti çünkü önü boştu, ve yanındaki iki adama da pas yolu tutulmuştu. çok fantastik bir aşırtma pas atmadığı sürece (ki dünyada yapabilen oyuncu bir elin parmaklarını geçmez o pozisyonda, ki biz sabriden bahsediyoruz), topu direkten sektirerek falan pas atmadığı sürece (ki kaleye atmaktan daha düşük ihtimal ve manasız) ya da lan bala mala geçer diye şansını denemediği sürece en doğru hareket kaleye abanmaktı, kaleciden seker biri tamamlar mantığıyla,
yarım saat tutarsan ayağında topu tutulur tabi etrafındaki arkadaşların.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız galibiyet içime sinmedi benim. hakem taraf tuttu demiyorum, ama istemsiz de olsa mersinin hakkını yedi.

1-0'ken adamlara ağır bir kırmızı geldi (2. sarı doğru ilki ağırdı, o iki faulün toplamı bir kırmızı etmez), adamlar kıçını başını yırtıp 1-1 yaptı 10 kişiyle, bu sefer de ucuz bir penaltı geldi (haksız demiyorum, çünkü c.sahası dışında olsa çalınırdı o faul, ama c.sahası içinde bi kere daha düşünmek lazım), adamlar o kadar uğraştılar, hakan jeneriklik uçtu kaç defa da olmadı.

keşke elmander ilk 20 dk şunları kaçırmasa da bu kadar uzamasaydı galibiyet, daha rahat sevinecektik.
Sosyal ağlarda paylaş

Red ve benzeri taraftarlar tuttukları takım için sevgiden çok nefret üretirler her zaman. Bi listeleyin red'in mesajlarını, takımı açık ara lider, 3-1 önde nefret edecek şey mutlaka buluyor. Bugün kazım oynasa ondan da nefret edece ayhan oynasa kahrolacaktı.

Geçen sene bikaç bin sarp, barış, sabri v.b. nefret mesajı var.

Lafım Red'e değil BU BİR TARAFTAR TİPİ, malesef galatasarayda bu tip çok taraftar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sabri ordaki iki pozisyonda da resmen kendini kurtarma niyetine girdi.ötesi yok

niyetini bilmem, zihnini okumuyorum sonuçta, ki ikinci seferde bencillik ettiği de doğru ama ilkinde doğrusu zaten kaleye abanmaktı, ya abanıcan tutamayacak girecek ya da sektiricek biri tamamlayacak. yanındaki iki adam da tutulmuş pas atsan kesecek defans.

edit: ha, önceden pas atsaydı demiş birisi beni quote'layıp, abi sabrinin nöronlara o kadar hızlı iletilmiyo ki aniden daha atak gelişirken pas atsın, kaç defa sabrinin tek pas yaptığını gördünüz hızlı pozisyonda, lag var.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Red ve benzeri taraftarlar tuttukları takım için sevgiden çok nefret üretirler her zaman. Bi listeleyin red'in mesajlarını, takımı açık ara lider, 3-1 önde nefret edecek şey mutlaka buluyor. Bugün kazım oynasa ondan da nefret edece ayhan oynasa kahrolacaktı.

Lafım Red'e değil BU BİR TARAFTAR TİPİ, malesef galatasarayda bu tip çok taraftar var.

napak takım kazandı diye maske takıp sokağa mı çıkak?
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

e cunku ben kişileri desteklemiyorum ki

hangi insanoglu sabri sarp ayhan kazımın iyi futbolcu oldugunu söyleyebilir

kötüye kötü iyiye iyi dmeeyi bilmek lazım.dediğim gibi duygusallık arada olur ama sonuçta sahaya para için çıkan ben değilim.onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

topu ilk aldıgında 2 adamda direk bomboştu.diğerleri sonradan yetişti

dedim ya lag var, sabrinin hızlı hücumda ne zaman tek pas atabildiğini gördünüz? adamın hareketi tartıp pozisyonu değerlendirmesi 5-6 saniye sürüyor, o arada boş viteste yokuş aşağı kaleye koşuyo, yanında adam varsa refleks olarak çalıma giriyo kafada napacağını düşünürken.

o tartma bittiğinde yandakiler dolmuştu. izleyin sabriyi hiçbir atakta hızlıca topu ayağınadn çıkaramaz. lag var.

yapabileceği en iyi şeyi yaptı o bakımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...