pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 ya bu oyrosportta spiker mi kalmadi nonos gibi konusan bi eleman koymuslar xiao selby macina sinirden 10dk dan fazla izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 aras miydi neydi galiba onun adi. cok izlenilesi olmayan maclara falan koyuyolar galiba arada. Spyro said: hey gidi robertson.. lol yuzunden kariyerini bitirmis LUL http://kotaku.com/snooker-champion-says-video-game-addiction-hurt-his-car-1794515845 gecen senelerde yazmistim ya baya pro gamer ve streamer var takip ettigi twitterda eheh. adam icimizden biri. ronnie'yi ve kendisini pek bi ayri severim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 olm orijinal sesle izleyin zaten yaklşaık olarak 18.4 kat daha iyi anlatıyorlar. türkçe eurosport işkencedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 işkence falan değil baya iyi spikerleri ama bu istisna bu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 eurosport spikerleri genel olarak baya basarili. tenis ve snooker diyince de emre yaziciol'u kimseye degismem. hatta bi de yaninda emre ozcan da varsa daha ne olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 abi neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Final böyle keyifli olmaz Ne kadar gerildikleri frame sonu belli oldu, fu alsin ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 kotu spiker anlatmasa daha iyi olacakti ama.. kick falan oluyo, anlatan eleman da boyle hatalar olmamali falan diyo lol. fu'yu da severim, cok duzgun adam ama neil benim icin once geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Spikerleri tanımıyorum da çok bariz atışlara şaşırıyor, garip yorumlari falan var. Çok denk geliyor, hep ayni adam mi bilmiyorum Fu'nun kiyafet potlugu faul yaptı resmen, üzüldüm de adama. Robertson gitsin lol oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 biraz da emre yaziciol'u taklit etmeye calisiyor gibime geldi benim. yalniz asagi taraf acayip bayik oldu ya. kesin barry hawkins cikar finale de, iyice uyuz bi final izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Higgins çıkar sanki ordan. bu maç da, üst tarafın yari finali de finalden daha kaliteli olcak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yari finale selby gelirse cok da zevkli olmayabilir sanki ya. ama ronnie-ding eslesmesinden cok keyif alacagimizi umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 selby bunların ikisini de yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 cok heyecanli lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 valla iyiydi, son frameler gitti geldi sutekli. ronnie olmayacaksa fu veya ding sampiyon olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ding cok iyi oynadi aksam seansini. ronnie belki elenicek ama izlemesi bu kadar keyifli baska biri de yok yalniz, son frame neydi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 şş izliyonuz mu bugünün son seansı çok iyiydi selby-ding'in. 12-12 şu an. yarın 4:30'da karşılaşmanın son seansı da, kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 izleyen kalmadı galiba :D 17-15 bitti selby çıktı. diğer taraftan da higgins gelicek %99. selby saçma sapan tepkiler verdi son frame'i garantileyince. çoğu insan gıcık olmuştur ki ding yüzüne bile bakmadı el sıkışırken. umarım higgins alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 istanbulda snooker oynayabileceğim neresi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 paçalı diye bişey vardı birde ya. parçalı nasıl tr çapında değişip paçalı olmuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 selby'yi selby yapan hareketler onlar :D higgins formda ama rocket alamamışsa o turnuvayı selby alsın isterim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 aldı. hem de 4-10 geriden gelip aldı. söylenecek laf yok cidden helal olsun, uzun framelerin kralı herif. ronnie'nin dediği gibi tam bir işkenceci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bu arada 5 gün oldu dünya şampiyonası başladı. ben izlemeye başlamamıştım. mark selby 1. turda elenmiş, güzel de olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 uyuzum o suratsiz selby ye cok iyi olmus sorsemsavat mi eledi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 hiç izlemedim bu sene. neil'ın elendiğini görmüştüm, ronnie de elenmiş. Mark Allen - Kyren Wilson Ding Junhui - Barry Hawkins John Higgins - Judd Trump Mark Williams - Ali Carter olmuş çeyrek finaller. fu, murphy, selby, neil, ronnie hiçbiri yok vay la. ding - barry hawkins kazananıyla john higgins - judd trump kazananı oynar herhalde final. umarım ding alır, o olmazsa da artık judd alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar