Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | D.Ç Karabükspor - Fenerbahçe | 12.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konn said:

mokoko said:

abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten.

su lafi bu kadar sik kullanmayin ya, bu noktada futbol yorumu degil gorememe algilayamama problemi mevcut. futbol anlayisiyla bi alakasi olsa su lafi et dicemde yani fenerli oldugunu bildigim icin aslinda sasirmamam da lazimdi yani

futbol anlayışıyla alakalı bi durum değil evet ama şu poziyonda bile ele değdini görmeyen adam yarın öbür gün 10 metrelik ofsaytıda görmez.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Konn said:

mokoko said:

abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten.

su lafi bu kadar sik kullanmayin ya, bu noktada futbol yorumu degil gorememe algilayamama problemi mevcut. futbol anlayisiyla bi alakasi olsa su lafi et dicemde yani fenerli oldugunu bildigim icin aslinda sasirmamam da lazimdi yani

futbol anlayışıyla alakalı bi durum değil evet ama şu poziyonda bile ele değdini görmeyen adam yarın öbür gün 10 metrelik ofsaytıda görmez.

beni sasirtmiyorsun dostum...
Mesaj tarihi:
mokoko cok abartmadin mi ?

2 tane net ofsayt olmayan pozisyonda bayrak kalkti ki %200 gol pozisyonuydu.. onlari da tartis biraz o sahin gözlernle ;)

bugun bunu göremeyen yarin anelka'nin elini de göremez dimi sonra yazık olur
Mesaj tarihi:
Kolay kolay görülebilecek bi pozisyon değil swf deki açıdan, abartmayın.

6 kez falan izledim ancak kanaat getirdim arkadaki ele çarptığına. Çok hızlı sekiyor çünkü ve adam dönüyor o anda.

Bence siz biraz hızlı EL VAR EL VAR diyosunuz. Pozisyonda el var ama o kadar da hızlı görülmüyor abartmayın.
Mesaj tarihi:
hakeden kazandı

bu arada fenerin savunma niye böyle ya.beşiktaş maçında da ilk dakkalarda 2 tane pozizyon vermişleri bomboş

bu maçtada böyle cok verdiler
  • Yeni Oluştur...