Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | D.Ç Karabükspor - Fenerbahçe | 12.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Konn said:

mokoko said:

abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten.

su lafi bu kadar sik kullanmayin ya, bu noktada futbol yorumu degil gorememe algilayamama problemi mevcut. futbol anlayisiyla bi alakasi olsa su lafi et dicemde yani fenerli oldugunu bildigim icin aslinda sasirmamam da lazimdi yani

futbol anlayışıyla alakalı bi durum değil evet ama şu poziyonda bile ele değdini görmeyen adam yarın öbür gün 10 metrelik ofsaytıda görmez.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Konn said:

mokoko said:

abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten.

su lafi bu kadar sik kullanmayin ya, bu noktada futbol yorumu degil gorememe algilayamama problemi mevcut. futbol anlayisiyla bi alakasi olsa su lafi et dicemde yani fenerli oldugunu bildigim icin aslinda sasirmamam da lazimdi yani

futbol anlayışıyla alakalı bi durum değil evet ama şu poziyonda bile ele değdini görmeyen adam yarın öbür gün 10 metrelik ofsaytıda görmez.

beni sasirtmiyorsun dostum...
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay kolay görülebilecek bi pozisyon değil swf deki açıdan, abartmayın.

6 kez falan izledim ancak kanaat getirdim arkadaki ele çarptığına. Çok hızlı sekiyor çünkü ve adam dönüyor o anda.

Bence siz biraz hızlı EL VAR EL VAR diyosunuz. Pozisyonda el var ama o kadar da hızlı görülmüyor abartmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...