applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi burda dirsekten direk yana mi gidio.. birde ele sekiyor mu tam anlaslmıo ? hakem de ayni acıda o yüzden yanlms olabilr ele degmiyorsa penalti yok burda sanki orda omuza carpıp gidio gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Şuna net penaltı demeyin bari futbol bilginize saygımız kalsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Bana penaltı gibi geldi. Açık olan ele geliyor top ve kesiyor bir nevi kaleye giden topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bence once kapali kola daha sonrada ele carpiyor, bence degil oyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten. adam vucudunu topa siper ederken o elini niye açarki orda. normal bişi mi bu. hava topu olsa yine bi nebze kontrolsüz olabilir. adamın eline çarpmıyo diyenlerede bi gözlük öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kapalı olan elinde omuz-dirsek arası üst kola çarpıyor, penaltıyla zerre alakası yok. arkadaki el açık evet, ama ona en ufak bir temas yok. penaltı demek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Daha sonra eline çarpıyor dikkatli bakın.. Mal Mehmet Yıldız o kadar belli ki çalım atacağı:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 nasıl yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Rewendor said: kapalı olan elinde omuz-dirsek arası üst kola çarpıyor, penaltıyla zerre alakası yok. arkadaki el açık evet, ama ona en ufak bir temas yok. penaltı demek mümkün değil. bu kadar kör olmak için ne yapmak lazım abi. söylede biz yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 karabuk yatmaya basladı fake sakatlıklarla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mehmet yıldız daha akıllanmamış belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi diyoruz ya carpip yana gidiyorsa penalti diil.. yok ele sekiyorsa penalti diye.. ama bu acıdan göz yanılıo yani anlasılmıo.. sizde de ne şahin gözu varms be arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Valla pixel pixel izliyorum ben ama net çarptı gibi gördüm:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mokoko said: Rewendor said: kapalı olan elinde omuz-dirsek arası üst kola çarpıyor, penaltıyla zerre alakası yok. arkadaki el açık evet, ama ona en ufak bir temas yok. penaltı demek mümkün değil. bu kadar kör olmak için ne yapmak lazım abi. söylede biz yapmayalım. objektif olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 önce omzuna çarpıyo. daha sora açıktaki eline çarpıyo. ztn arada ilk çarpmadan bi yön değiştiriyo top. daha sonra ele çarpınca tekrar bi yön değiştiriyo. hani bunu nası göremezsiniz şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 arkadaki ele çarpıyo gibi geldi bana. ama doğru bir açıdan göstermediler, ofsayt kamerası lazım kesin görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Benim anlamadığım şey şu; tereddütsüz penaltı değil bu pozisyon. Eğer kol/omuz/el teması varsa bir şekilde ulaşırsın penaltıya vermek istersen örnekte görüldüğü gibi. %10'luk pay bu açıdan ben kendim bıraktım ama Fenerbahçeli arkadaşların %100 penaltı demesine itiraz etmemiz bizi objektiflikten çıkarıyorsa LULZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 adam biraz daha kasıp sırtına çarptırabilirdi kolaya kaçmış pazı kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Arkadaki ele çarpıyorsa penaltı zaten, orada tartışılacak bir şey yok, soru oraya çarpıp çarpmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 fenerin isabetli şutu var mı ya.hatta şutu bile 3-4 falandır sdfds mehmet yıldız neden direk vurmadı da çalıma girdi o hantal fizikle enteresna ben penaltıda arkadaki ele çarpıyor dire gördüm.çarpmadıysa penaltı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kıvırmalar başladı yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 allah belanı versin senin cristian.. daha bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi bu christian kulliyen zarar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mokoko said: abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten. su lafi bu kadar sik kullanmayin ya, bu noktada futbol yorumu degil gorememe algilayamama problemi mevcut. futbol anlayisiyla bi alakasi olsa su lafi et dicemde yani fenerli oldugunu bildigim icin aslinda sasirmamam da lazimdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi bi topu cikartamadi adamlar ya,vurun gitsin anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar