Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | D.Ç Karabükspor - Fenerbahçe | 12.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten. adam vucudunu topa siper ederken o elini niye açarki orda. normal bişi mi bu. hava topu olsa yine bi nebze kontrolsüz olabilir.

adamın eline çarpmıyo diyenlerede bi gözlük öneriyorum.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

kapalı olan elinde omuz-dirsek arası üst kola çarpıyor, penaltıyla zerre alakası yok.

arkadaki el açık evet, ama ona en ufak bir temas yok.

penaltı demek mümkün değil.

bu kadar kör olmak için ne yapmak lazım abi. söylede biz yapmayalım.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Rewendor said:

kapalı olan elinde omuz-dirsek arası üst kola çarpıyor, penaltıyla zerre alakası yok.

arkadaki el açık evet, ama ona en ufak bir temas yok.

penaltı demek mümkün değil.

bu kadar kör olmak için ne yapmak lazım abi. söylede biz yapmayalım.

objektif olmak lazım :)
Mesaj tarihi:
önce omzuna çarpıyo. daha sora açıktaki eline çarpıyo. ztn arada ilk çarpmadan bi yön değiştiriyo top. daha sonra ele çarpınca tekrar bi yön değiştiriyo. hani bunu nası göremezsiniz şaşıyorum.
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım şey şu; tereddütsüz penaltı değil bu pozisyon. Eğer kol/omuz/el teması varsa bir şekilde ulaşırsın penaltıya vermek istersen örnekte görüldüğü gibi. %10'luk pay bu açıdan ben kendim bıraktım ama Fenerbahçeli arkadaşların %100 penaltı demesine itiraz etmemiz bizi objektiflikten çıkarıyorsa LULZ
Mesaj tarihi:
fenerin isabetli şutu var mı ya.hatta şutu bile 3-4 falandır sdfds

mehmet yıldız neden direk vurmadı da çalıma girdi o hantal fizikle enteresna

ben penaltıda arkadaki ele çarpıyor dire gördüm.çarpmadıysa penaltı yok
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi kusura bakmayında şuna el değil diyen insanlarla futbol tartışmicam hakkaten.

su lafi bu kadar sik kullanmayin ya, bu noktada futbol yorumu degil gorememe algilayamama problemi mevcut. futbol anlayisiyla bi alakasi olsa su lafi et dicemde yani fenerli oldugunu bildigim icin aslinda sasirmamam da lazimdi yani
  • Yeni Oluştur...