Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Wake

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

hani pc'ye çıktığına çok sevindim ve güzel güzel de oynatıyor kendisini. ahı gitmiş vahı kalmış, grafikler leşmiş bilmem ne pek umrumda değil açıkçası ki kötü de değil grafikler kesinlikle.

atmosfer ve hikaye çok sağlam gidiyor. konsoldan port edip de iki üç ayarla geçiştirmemiş remedy işi. bir sürü grafik ayarı hedesi var. oyunu Xbox 360'ta oynayanlar için elbette bayat artık alan wake ama oynamayan pc sahipleri için gayet gideri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

http://www.oyunhabercisi.com/2012/03/01/alan-wake-videolu-inceleme/

Kitapları dünyada en çok satan bir korku roman yazarı olan Alan Wake, Kitaplarını yazarken gördüğü kabuslarından ilham almaktadır. Gün gelir artık rüya görmez olur ve ilham yerini karanlığa bırakır. Yazarların başına gelebilecek Yazar tıkanması Alan’ın kaderindede varmış. Alan maksut kaderini değiştirebilmek için Alır başını gider ve büyük şehri terk eder. Bright Falls adlı tenha bir sahil kasabasına yerleşmeye kararı alır. Artık tek amacı onu terk eden ilham perilerinin ilgisini yeniden çekip geri çağırabilmektir. Ne olduysa Alan’a ilham veren kabusları gerçeğe dönüşmeye başlar. Kasaba her karanlığa dönüşmeye başladığında Alan’ın en kötü kabuslarından fırlamış gibi duran birtakım garip ucubeler, ünlü yazarın hayatına kast etmeye başlar. İşte tam biz burada oyuna dahil oluyoruz. Bu gizemli kasabanın üzerindeki sis perdesini birlikte çözecek ve Alan’ın ne olduğunu öğrenmeye çalışacağız. Oyunun yapımcısı yabancı değil Max Payne oyunundan hatırladığımız Remedy. Oyun genel olarak Başarılı görseller, atmosfer, senaryo ve sürprizler ile dolu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
oyun güzel gibi, summer sale'den almıştım. bugün açtım baktım biraz gündüz vakti bile gerdi ilk 10 dakikasında. cursor olmaması da hoşuma gitti nişan almayı zorlaştırıyor en azından biraz(gerçi hayatım fps olduğu için zorluktan ziyade keyifli geldi bana heh).

oynayanlar var mı, ileride nasıl sardı mı sizi de?

bir de eve gidince koyarım ss almıştım da sorayım yine, dikkatini çeken oldu mu oyunun henüz başlarında bir yerde qr code var tabelada, o çalışıyor mu görüp deneyen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 2. episode'ye geçtim bugün başlayıp. toplam 6 episode imiş. konu işleyişi güzel. bölüm geçişleri dizi gibi olması hoşuma gitti. önceki bölümün özetini fln veriyor. ending müzikte iyiydi. gerilim dozu fln da iyi fazla abartmamışlar. umarım senaryosu iyidir asıl yoksa ilerleyiş fln tek düze gibi gözüküyor.

kontroller başta çok kötü gibi geldi ama şimdi alışınca farklı ama iyi geliyor.

"Alan sola mı çekiyor kuna?" demeden edemeyeceğim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...