S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 oyunun türü ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 silent hillimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 29.99'dan satışa açılmış Steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bone said: silent hillimsi zombiler yaratık falan var mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hayaletler vs var, survival korku oyunu. bazı yerlerde halk peşinden kovalıyor, bazı yerlerde hayalet. silent hill tarzını sevdiysen bunu da seversin büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hani pc'ye çıktığına çok sevindim ve güzel güzel de oynatıyor kendisini. ahı gitmiş vahı kalmış, grafikler leşmiş bilmem ne pek umrumda değil açıkçası ki kötü de değil grafikler kesinlikle. atmosfer ve hikaye çok sağlam gidiyor. konsoldan port edip de iki üç ayarla geçiştirmemiş remedy işi. bir sürü grafik ayarı hedesi var. oyunu Xbox 360'ta oynayanlar için elbette bayat artık alan wake ama oynamayan pc sahipleri için gayet gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Çok sağlam bir oyun olmuş pc versiyonunu yeni oynamaya başladım manzaraya bakmaktan oyunu oynayamıyorum öle bir oyun olmuş..Konusu da muhteşem silent hill 2 den daha az kalır bir yanı yok bence nedne bu kadar az ilgi görmüş anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Xbox'ta 2 dlc dahil oynayıp bitirdim, hala daha steam'den alsam mı diye düşünüyorum, salak mıyım neyim. Neyse sabredip sale gelmesini beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bende 2 saate yakin oynadim gayet guzel oyun hatta cok guzel denebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 oyun dinamiği sürekli aynı mı? 2 saatten sonra baydı beni. karanlıkta ışık tut mermi sık. konusuda twistlerle dolu değilse baya standart olmuş. kanal d de saat 03.00 den sonra cıkan 4. sınıf korku filmleri gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Valla senaryosu iyi olabilir ama atmosferi çok sıkıcı ayrıca kamera da sorunlu geldi yengeç gibi kaykıla kaykıla gidiliyor niye insan gibi arkadan kamera koymazlar ki, ben Jagged Alliance'a döneyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.oyunhabercisi.com/2012/03/01/alan-wake-videolu-inceleme/ Kitapları dünyada en çok satan bir korku roman yazarı olan Alan Wake, Kitaplarını yazarken gördüğü kabuslarından ilham almaktadır. Gün gelir artık rüya görmez olur ve ilham yerini karanlığa bırakır. Yazarların başına gelebilecek Yazar tıkanması Alan’ın kaderindede varmış. Alan maksut kaderini değiştirebilmek için Alır başını gider ve büyük şehri terk eder. Bright Falls adlı tenha bir sahil kasabasına yerleşmeye kararı alır. Artık tek amacı onu terk eden ilham perilerinin ilgisini yeniden çekip geri çağırabilmektir. Ne olduysa Alan’a ilham veren kabusları gerçeğe dönüşmeye başlar. Kasaba her karanlığa dönüşmeye başladığında Alan’ın en kötü kabuslarından fırlamış gibi duran birtakım garip ucubeler, ünlü yazarın hayatına kast etmeye başlar. İşte tam biz burada oyuna dahil oluyoruz. Bu gizemli kasabanın üzerindeki sis perdesini birlikte çözecek ve Alan’ın ne olduğunu öğrenmeye çalışacağız. Oyunun yapımcısı yabancı değil Max Payne oyunundan hatırladığımız Remedy. Oyun genel olarak Başarılı görseller, atmosfer, senaryo ve sürprizler ile dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 elın veyk. şu inceleme bile daha iyi. http://www.dailymotion.com/video/x5btrx_gta-2-goruntulu-ynceleme_videogames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ahahaha güldüm lan çocuğun incelemesine "biraz sıksanız game makerla yapabileceğiniz bir oyun" sadfhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 05:35'teki spastik telaffuz müthiş. "oyunda fazla bir şey yok demicem çünkü hiçbir şey yok, iki üç tane görev var onları yapıyorsun bitiyor. oyunu bitirmediğim için kaç tane görev olduğunu da salladım, iki üç tane yoktur herhalde koskoca oyun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 okuma-yazma bilmeyen insanlara öğretmenlik yapan insanlar bile şu videodaki elemandan daha hızlı konuşuyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 oyun güzel gibi, summer sale'den almıştım. bugün açtım baktım biraz gündüz vakti bile gerdi ilk 10 dakikasında. cursor olmaması da hoşuma gitti nişan almayı zorlaştırıyor en azından biraz(gerçi hayatım fps olduğu için zorluktan ziyade keyifli geldi bana heh). oynayanlar var mı, ileride nasıl sardı mı sizi de? bir de eve gidince koyarım ss almıştım da sorayım yine, dikkatini çeken oldu mu oyunun henüz başlarında bir yerde qr code var tabelada, o çalışıyor mu görüp deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben de 2. episode'ye geçtim bugün başlayıp. toplam 6 episode imiş. konu işleyişi güzel. bölüm geçişleri dizi gibi olması hoşuma gitti. önceki bölümün özetini fln veriyor. ending müzikte iyiydi. gerilim dozu fln da iyi fazla abartmamışlar. umarım senaryosu iyidir asıl yoksa ilerleyiş fln tek düze gibi gözüküyor. kontroller başta çok kötü gibi geldi ama şimdi alışınca farklı ama iyi geliyor. "Alan sola mı çekiyor kuna?" demeden edemeyeceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben bitirdim bu oyunu hiç bir aşamasında gerilmedim. asıl olayı hikayesinde yoksa korku/gerilim yok bir silent hill 2 nin çeyreği kalitede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 karanlik oyunlar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 pazartesi lisans problemi sebebiyle kaldirilacakmis steamden, yarin indirime giriyor komple: https://pbs.twimg.com/media/C_oI2phVoAAfPqW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 libraryden de mi kalkicak? daha oynamadim la bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 libraryden kalkmiyormus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sanmıyorum library'den kalkacağını, satıştan kalkıyordur heralde. ola ki library'den silinirse refund ederler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar