Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yeni abc dizisi, http://beta.abc.go.com/shows/the-river/index 2 saatlik premiere ile yarın başlıyor, http://www.youtube.com/watch?v=HnaZxJIsnFE - Dr. Emmet Cole, beloved adventurer and television personality goes missing deep in the Amazon. After a fruitless search for him, his family and friends abandon hope and hold a memorial service to commemorate his amazing life. His grieving wife, Tess, reluctantly tries to face the reality that her husband is gone, while her son, Lincoln, is more than ready to bury his past. Six months later Emmet's location beacon mysteriously begins to relay a signal. Tess persuades Lincoln to join her and Emmet's film crew on a journey through the Amazon to find him, a journey on which horrifying and almost mythical events will push them to their limits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 dizi miymis bu, ben film sandiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 iyi gibi. ekledim listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 spielberg ismi geçiyor ortada küçük çocuk yok. bi pislik olduğu belli. mistik güç küçük bi çocuk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çekimler hep öyleyse bayar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 karar verememişler nasıl çekelim diye tüm çekim tekniklerini denemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 heran bir yerden bir şey fırlayan dizileri ve filmleri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 cok klişe olmus o gerilim olayları halbuki konunun gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konu guzel olmasina guzel de cok sabit solid bir konu. ileride uzatmaya calisirlarsa uzamaz yani. Bi de spielberg isminin gecmesinden tirsiyorum. son yillarda sirf ismini kullanarak bi suru sacma isle para goturmeye kalkti. elle tutulur projesi yok gibi bir sey son yillarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 imdb'de oyuncular 7 bölüm gözüküyor. belki tek sezon kısa bir dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yeni bir projesi var Smash diye, takdir ettim onu. Farklı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bebek ağacı mükemmel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fena değil.aslında tam film olurmuş daha nası uzicak bakalım.ilerde bayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 filmi var diye duydum da ortamda fazla kalmadım. spoiler alert şeklinde kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Vodoo büyüsü vs gençlik kısacası film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çok beğenirseniz izleyebilirim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 trailer cok sağlam , 720p olarak çekiyorum bu gece izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 3. bölümü izledim dizi şuan güzel gidiyor ya.ilerde sıçar mı efsane mi olur bilinmez ama şuan tam bir çerez dizisi herkes kör iken basamaklara takılmadan yürümelerine kafayı takmazsanız vs tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bariz güzel gidiyor ama bakalım sıçıp sıvamazlarsa sonra iyi olacak gibi. ilk iki bölümde gerim gerim gerdiler hakikaten tebrik etmek lazım bence. eh üçüncü bölüm de idare eder şekildeydi bakalım bir iki bölüm sonra anlaşılır nasıl olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ah lena ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 fena dizi. o dev tırtılımsı şey viişş sonunda huylandım baya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 pilotu izleyecem az sonra. yanliz paranormal activity yapimcilari felan diyince, bi de "found footage" olayini gorunce direk sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sevdim diziyi. belirli bir gelirim var, merak ediyorsun ne olcak diye. En azından şimdilik iyi yani izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 6 yi izledim guzel gidiyor izlenir. 8 bolum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Dizi bence çok iyi. baya dinamik yani kurgusu filan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar