Fare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Selam, Cool takılmanız bir kenara, her şekilde aklınızı kullanarak hayatınızı yaşayan insanlarsınız bu yönünüzü seviyorum. Uzun bir süre boş insaların içinde bulununca afaki bir kara delik beni içine çekmeye başladı, napıyorum ben be dedim. Hiç bişeyi beğenmeyen topluluksunuz evet ama bu mükemmelletçiğinizdendir farkındayım. Özünde iyisiniz hepiniz. Birbirinize laf giydirmenizde çocukluktan beri arkadaş olduğunuz samimi insanlara nasıl kötü niyet olmadan şaka yapmaksa onun gibi herhalde. nantene Alıntıla
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Beni anlatmış. Teşekkürler. Alıntıla
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hoşgeldin ne güzel lan insanlar geliyo 2 laf yiyip ne biçim insanlarsınız diyip gidiyodu sen kalıcı olcan gibi güzel Alıntıla
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerçek hayattan tanışanlar hariç laf atmalarda malesef dediklerin pek geçerli değil. Alıntıla
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Burda da boş insan az degil, hosgeldin. Alıntıla
throine Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hoş geldin evet çok elitiz, cooluz biz ayrıca zenginiz de. Alıntıla
Fare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Ben eski üyeyim aslında, çok cozuttuğum için banlandım farkındayım. Neyse kimse dört dörtlük değil. Alıntıla
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben bi banlanamadım ya noluyo banlanınca çok merak ediyorum Alıntıla
Fare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 throine said: hoş geldin evet çok elitiz, cooluz biz ayrıca zenginiz de. patronun oğlu konumunda üyelerde vardı tabii, mukayese edilince zenginlik kime göre neye göre. Alıntıla
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 SNA1L said: ben bi banlanamadım ya noluyo banlanınca çok merak ediyorum bize esmeyi anlat esip geçmeyi anlat Fare Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 moderasyon yetiş forumu manipüle ediyorlar Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Fake gibi, değilse 3 hafta max, kaçar. Edit: Ha eski üyeliği varmış zaten. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 millet deliye, biz akilliya hasretiz. Alıntıla
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Neyse ya, sen de hoşgeldin. :) Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Fare said: mükemmelletçiğinizdendir mükemmelliyetçiliğinizdendir Alıntıla
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aahah Edit: Aklıma gelmişti benim de kendi kendime gülüp yazmadım Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.