Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 4.3.2


DoubleW

Öne çıkan mesajlar

64 bit client on numara olmuş ultra ayarlar ile herşey açık vsync on 60 fps alıyorum bir gıdım aşağı inmiyor 80-100 arası birşey verir herhalde vsync off olsa. Orgrimmarın en dolu olduğu saatlerde Valley of Strength'de böyle fps almak gerçekten süper bir his.

i7 2600k işlemci, 8gb g.skill sniper ram, Asus Gtx 590 ekran kartı kullanıyorum. Yıllardan beridir hep bu konuda dert yanar dururdum artık bunun bir son bulmasına çok sevindim. Client tam anlamıyla on numara olmuş üstelik son hali bile değil.. Üst düzey sisteme sahipseniz pcnizi iyi anlamda kullanabiliyor artık. Öte yandan Gpu kullanım oranıda yukarı çıkmış oldu bu patch ile beraber. Eskisi gibi kaynak olmasına rağmen kullanamamazlık yapmıyor. Kullanım oranı %25 düzeyinde ve bütün çekirdeklerde aktivite mevcut. Çift gpu üzerinde yük dağılımı %40lara 50lere çıkabiliyor. Bu rakam eskiden %20-25 dolaylarındaydı.

Keşke daha önce gelseydi 64bit client. Wowdan el ayak çekilmesine yakın gelmesi bu işin tek kötü yanı oldu diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de etrafımda çok kişi var öyle lakin düzgün şekilde ayaları yapmış olsalar bile 32bit ile alınan fps ne yazık ki ağzına kadar dolu bir şehirde asla ve asla 60 değildi. ben alıyorum diyen çok kişi gördüm ama hiçbiri şuana kadar bi ss versene dediğimde ss vermedi. seni tenzih ederek söylüyorum yanlış anlama. boş bir şehir ya da orta seviye bir kalabalık ile 60 fps alınabilir 32bit ile ama kalabalık bir şehirde imkansız. denemesi bedava.

64bit'in getirdiği yenilikler ve client'ın sistem kaynaklarını daha güzel şekilde kullanması sonrası 60fps görebilir oldu birçok kişi. wow 32 bit client sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun kısıtlıydı şimdi bu kısıtlamalar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı, iyi de oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...