Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ben böyle fanteziyi en kalite orgy filmlerde görmedim adam yanlış sektörde harcanmış resmen.Napsak mümin mi olsak?
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi cennet dediğin şey huri kabaca güzel karılarla anıldıgı için genelev yakıştırması normal sdfs
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 said: cinsel uzuv eğikliği. matematiğe konu olabilir ya.
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yazarken abartmadılarsa, adamın uçkurdan başka kafasının çalıştığı başka şey yok.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yuh oha yalnız en alt tier 72 en üst tier 100 kadın alıyormuş doğru mu okudum hani çok da fark yokmuş zaten, en alt tierda takılırız sorun değil bi de o kadar çok kadından sıkılıp ibneliği denemek isteyenler nolucak? cehennem? veya cennette başka bişey yok mu lan, kadın kadın seks seks, paso çadır kurulu geziyoruz falan ahah olm bu ne rezillik ya. hele tüysüz sakalsız gözler sürmeli falan oraya baya takıldım ben. cennette xerxes mi olucaz?
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 gözümüzde sürme olmasa olmuyo mu hiçbi şekilde? :( bide geçici olarak inmiyo mu hani ne bilim bi fatih sultan mehmetle falan tanışmaya gidicem belki, ayıb olmasın?
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 peki her erkeğe 100 erkek kuvveti verilirken kadınlara denk gelen erkeklere nasıl 5 erkek yada huriler klon fln mı lan ben anlamadım bu işi pek :D
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 said: Cennete giren her erkege 100 erkek kuvveti verilecektir. ORA ORA ORA ORA ORA http://i.imgur.com/Tfanx.png
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bezerye said: peki her erkeğe 100 erkek kuvveti verilirken kadınlara denk gelen erkeklere nasıl 5 erkek yada huriler klon fln mı lan ben anlamadım bu işi pek :D o kısıma bende takıldım ki, ezberi kuvetli olanların matematiği berbat oldugu aklıma geldi.
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 cennet böyleyse cehennem nasıldır kimbilir
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ee dünyada ibre olanlara ne verilecek peki, eleman belki çok mutaassıp ve dindar ama ibre. yani genetik, durduramıyoruz efenim durumunda lol o zaman ona da 100 tane erkek mi verecekler? peki o erkeklerin suçu ne ak yolu beklerken .ok yoluna gidecekler asadsadasd
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ya bayağıdır merak ediyorum hep sorucam ama soramıyorum. Bu huri dediklerinin hepsi npc di mi?
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ibre default cehennemlik aga. sodom ve gomarrahdan ne kadar dindar adam çıkabilir.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hocam taramalı da takın ucuna dendi mi?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ShadowFury said: Ya bayağıdır merak ediyorum hep sorucam ama soramıyorum. Bu huri dediklerinin hepsi npc di mi? evet abi huriler npc, ama dünyadan evlenmemiş yani bakire giden kızlar şehitlere ve mühim zatlara veriliyor cennette, yani bi onlar npc değil. Ayrıca bu cennetteki huriler çok genç olacakmış, göğüsleri yeni filizlenmiş şeklinde geçiyor hatta o derece. Bu yaş durumu o zamanın Araplarında baya trendmiş demekki, kitaba bile soktuklarına göre asdsadas
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 life expactancynin 40 olduğu yıllarda 10luk hatun çıtır oluyordur muhtemelen sdfdsg
Öne çıkan mesajlar