xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Squad listesi [list] [*] xunn, ving, kaede, revangelis [/list] Böyle birşey yapsak, kocaman Platoon var, hiçbir atraksiyonumuz yok. Herkes dagınık oynuyor, hem insanlar gruplaşıp birbirini tanır, hem eglenceli bir aktivitemiz olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz yapalım mı böyle birşey? http://i.qkme.me/3568k8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ödül xunnun pony katawa çizimleri olursa anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 vazgeçtim lan ne ara yapıcaksınız ona bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hafta içi her gün uyar bir gün önceden kararlaştırmak kaydıyla. yapalım artık bir atraksiyon gerçekten. kamuya açık oyunlar iyi güzel ama oyundan maksimum keyif alamıyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Title falan verilir belki süreli de, Vingthor'un kılları neyinize yetmiyor? Squad Death Match yalnız beyler. Takımınız olması lazım, bu topicte bu işi halledin mesela, kurun squadları hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ohooo hiç uğraşamam valla birde teamspeak istersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hafta sonu olacaksa US'den katilirim, ping sorunu olmaz umarim. origin id: erkandeveci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Squad'im olmadigi icin kiskancliktan no dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Biz Foxhound olarak katılıcaz, en son baktıgımda sen Foxhound idin. Şu an garanti spotu olanlar Ving, Kaede, Revangelis, katılacak vakti olursa Daesu. KAç kişiydi lan squadlar, APB oynaya oynaya max sayısını unuttum iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 SDM sevmiyorum, 32'ye 32 oynayacaksak oynarım ama conq dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 no dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kıllığına hayır dedim. neden böyle oldum? komikli şık güldürmedi ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Squadlar 4 kişi. Ben gelmem ağzıma kırarsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 takımımda Bright, Xeno veya Darkwish varsa her türlü oynarım. turnuvaya felan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Griswold said: Squadlar 4 kişi. Ben gelmem ağzıma kırarsınız siz. Gelcen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 rush oynayın bari turnuva yapıyosanız, q3 mü bu 4v4 tdm turnuvası ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 İyi öneri. Olabilir. Azıcık insiyatif alsana modluk yapmış ol kırk yılda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sdm ile tdm ile inanılmaz bir fark var. oyunda kompetitiflik sıfırsa sdm'de belki 0.1 olabilir. kazanması en zor mod sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 zamanında birçok oyunun birçok online/lan turnuvasına katılmış bir eksper olarak (cod oyuncuları karmasıyla cs lanına gitmiştik eğlencesine bi kere, round alamadık fghjklş) bence bf3de turnuvası yapılabilecek tek mod squad rush, zaten eslde falan gördüğüm kadarıyla bunu oynatıyorlar. onun dışında her ay seni banlıyoz işte bölümden daha ne modluk yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 squad dm zor ya onu dedim. hakkaten zor bide az adamla hakkını veriyo bi derece. squad rush hiç oynamadım bakayım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 abi aimbotların takımı kazanır direk oynamaya gerek yok daha biz level 1 iken bright level 50leri geçmişti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oha aimbotla oynuyan mı var -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bright'ın silahla kili yok adam gibi adam pilot bu tip turnuvada vehicle olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar