Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 free month'u bitenleri oyunda tutmak için bir takım taklalar: http://www.swtor.com/info/founders?sourceid=eag3396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben inanıyorumn çook adam bırakıcak oyunu bunlarda sıkışıp herbı haltı düzeltecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 300 milyon dolari gomunce ve daha beles ay bitmeden bir numarali fanboylar bile isyan edince normal boyle maymunluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Kerizettin Title'ı verseler daha az utanırım he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bence şu valor saçmalğı da bilerek yapılan bişi hazır ilk ay biterken, yoksa çalışanların bu kadar salak olabileceğini düşünemiyorum, çünkü yaptıkları açıklamalar falan çok sacma sorunu araştırıyoruz falan lol, herkes epic armor alsın oyuna devam etsinler diye bilerek yaptılar hehe. hatta eminim geri alma falanda olmayacak yapanın yanına kar kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bizim gibi hater ve yetolara "The Destroyer" title'ı da geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 20. Leveli goremeden birakicam galiba ruhum karardi. Title olayi cidden komik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 (NOTE: It may take up to 7 days for the "Founder" title to be applied) o parayi verirsinzde o title gelmez onda da bug ay pardon Feature olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 zamanlaması çok kötü olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Her oyunun, her firmanin yaptigini yapiyolar ne varki bunda bu kadar abarticak anlamadim. O yere goge sigdiramadiginiz wow=blizzard swtor cikarken 12 aylik subs yapana bedava diablo veriyordu bunlarida dusunerek trollemek lazim :€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sahibi geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://images.4chan.org/v/src/1327003515042.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Darkblue said: Her oyunun, her firmanin yaptigini yapiyolar ne varki bunda bu kadar abarticak anlamadim. O yere goge sigdiramadiginiz wow=blizzard swtor cikarken 12 aylik subs yapana bedava diablo veriyordu bunlarida dusunerek trollemek lazim :€ blizzi zerre kadar sevmezken (wow 3 ay once bıraktım release den beri)blizz i mumla arar olduk. bioware beni bile (bkz: oyun izleminleri topici o kadar savundum) bu oyundan soguttu son hamleleri bardağı taşırdı artık. ortalık shitstorm dolmuşken birde pişkin pişkin Founder title ı veriyoruz cok komik ve dalga gecer gibi oldu. Ben de tükürdüğümü yaladım burdan bioware e teşekuru borc bilirim. ayrıca viktor'dan da özrü borc bilirim adam bizi uyardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 blizzard TOR u ciddiye alip annual pass verdigi icin kahrolmustur simdi, coming soon http://i.imgur.com/igvqA.jpg (bioware sureci o kadar kotu yonettiki kotick bile yanlarinda sempatik kaliyor artik asfasdfsfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hacı al sana bu kıyağımı da unutma bırak swtoru falan artık http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?538353-Ponies-Ponies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sahibi olsamda aynisini yapardim, hicbir zaman hicbir oyunu kiyaslamadim bana hitap ettigi kadar oynadim ve biraktim blizz in ustunlugu inkar edilemez belki ama 1 ayda oyun oldurmekte sacmalik. Ben gunde 6-7 saat oynuyorum bana fazla bile geliyor swtor gunde 20 saat kasicam diyen gitsin wow da raid dolassin bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oha title mı take my money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Darkblue said: Her oyunun, her firmanin yaptigini yapiyolar ne varki bunda bu kadar abarticak anlamadim. O yere goge sigdiramadiginiz wow=blizzard swtor cikarken 12 aylik subs yapana bedava diablo veriyordu bunlarida dusunerek trollemek lazim :€ O KADAR PARA VERDİM SAVUNMALIYIM EVET SAVUNMALIYIM!!!1 Hayır olan Star Wars ismine oluyor arkadaş.Keşki Blizzard yapsaydı bu oyunu JKASdhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 İste o super olurdu :) blizz de artik yeni bir mmo yapsin wow un arkasina daha ne kadar saklanicak. Sıkıldı millet yahu hep ayni seyler! Yeni bir content ve story zamani geldi artik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 next gen muhabbeti vardı ne oldu o? gerçi wow tam ölmeden bi işe başlar mı blizz bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Wow öldü zaten resmiyete kavuşacağı zamanlara yakın bir cinematic atar ortaya o sene çıkacak oyunlara yazık olur.Bayağı eskiydi ilk olarak "next-gen mmo" tabirinin ortaya atıldığı zamanlar diabloyu sömürür millet, wow için sallayacak içerik kalmaz dediğim gibi bi cinematic bir websitesi ile 2-3 senede öyle bekletir falan sonra hepimiz oynarız ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ee ödedik bi pok olucağından değilde bana niye gelmedi bu title nası alcamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Oyun ici mail attılar title i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evet dun akşam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 title ne be ahahah, bende ilk gördüğümde güldüm buna, item falan da değil, title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar