Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3

axedice

Öne çıkan mesajlar

d3 specifically dumbed down version playable at pax east
said:
Blizzard says the single-player Diablo III demo will show the PlayStation 3 version's "reimagined interface and inventory system, direct character control, updated camera, and bosses and monsters specifically tuned for console."

ahah "inferno bosslarını controller'la oynayamazsınız" dememişler de böyle demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

said:
Blizzard says the single-player Diablo III demo will show the PlayStation 3 version's "reimagined interface and inventory system, direct character control, updated camera, and bosses and monsters specifically tuned for console."

ahah "inferno bosslarını controller'la oynayamazsınız" dememişler de böyle demişler.

Yuvarlaga duble basinca kakterin dodge/roll yapmasini ekliceklermis simdide
Sosyal ağlarda paylaş

said:
There was some question about the offline play of the game, something that’s impossible in the PC version of Diablo 3. It was confirmed to me that the game will be playable offline on the PlayStation 3.

Which leads to some other changes, namely the removal of the real money auction house.

HAHAHHA.

Peasantlar günde 10 saat run yaparken 1 turuncu için master race'e zibilyon item düşecek çevrimdışı oyun ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Konsol oyuncularının ortalama beceri ve zeka seviyeleri göz önüne alındığında blizz bile geri adım atmak zorunda kalmış =( simdiye kadar skill gerektiren tek bi pc oyunu oynamamis olsamda onyargim bu (wowda bile failliyorsun demeyin, aoe yi gormedim diil bi divine storm daa atip cikcaktim valla =((((((((() yeteneksizim ama pc oyunculari skillz sahibi genellemesi ile yirtmaya calisiyorum iste, idare edin
Sosyal ağlarda paylaş

diablo franchise'i ne zaman beceri istedi.
hayalini kurdugunuz, rmahsiz ve always online şartı koşmayan diablo3'e konsolcular kondu.

gerçi pc'de oynayanların zeka seviyesi dediğin gibi gelişmiş olabilir. her bir diablo 3 pc oyuncusuna budget & finance sertifikasi verilmeli. o konuda haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Konsol oyuncularının ortalama beceri ve zeka seviyeleri göz önüne alındığında blizz bile geri adım atmak zorunda kalmış =( simdiye kadar skill gerektiren tek bi pc oyunu oynamamis olsamda onyargim bu (wowda bile failliyorsun demeyin, aoe yi gormedim diil bi divine storm daa atip cikcaktim valla =((((((((() yeteneksizim ama pc oyunculari skillz sahibi genellemesi ile yirtmaya calisiyorum iste, idare edin

Adam en azindan durust
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Sam said:

said:

Yuvarlaga duble basinca kakterin dodge/roll yapmasini ekliceklermis simdide

ben dalga geciodum ama?....

said:
To play this version, you move around with the left joystick while using the colored buttons to attack monsters and interact with the world. On the PS3 controller, you can assign attacks to R1 and all four of the colored buttons. You use L1 (and, I believe, L2) for potions. There's also a new evade command: you can use the right joystick to roll around and dodge enemy attacks.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...