Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çok karmaşık bir skill sistemi var oyunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 valla yeniden kurdum madem para verdim die çok kasmadan takılıorm öle arada. bütün klasslarla oynim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 d3 specifically dumbed down version playable at pax east said: Blizzard says the single-player Diablo III demo will show the PlayStation 3 version's "reimagined interface and inventory system, direct character control, updated camera, and bosses and monsters specifically tuned for console." ahah "inferno bosslarını controller'la oynayamazsınız" dememişler de böyle demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 KONSOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 konsol rmah ve ahları pc serverlarından bağımsız mı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/console/ tam konsolluk oyun zaten. götümü yaya yaya oynarım plazmamda heh. 4 player güzel co-op atarız evli çift geldi mi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 RMAH ve AH büyük ihtimalle ayrı olur. yoksa pcde tecrübeli çakallar olarak iki günde oranın ekonomiyi de tank ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Sam said: d3 specifically dumbed down version playable at pax east said: Blizzard says the single-player Diablo III demo will show the PlayStation 3 version's "reimagined interface and inventory system, direct character control, updated camera, and bosses and monsters specifically tuned for console." ahah "inferno bosslarını controller'la oynayamazsınız" dememişler de böyle demişler. Yuvarlaga duble basinca kakterin dodge/roll yapmasini ekliceklermis simdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ahahaha rakip olur artık http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/413/601/e38.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 DS karistirmazsak sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Gayet iyi görünüyor. http://www.youtube.com/watch?v=QEzySYbv4TQ Offline play, no RMAH, no exclusive to playstation. http://cdn.hugelol.org/i/8084.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Çıkış tarihi belli degil dimi henüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 said: There was some question about the offline play of the game, something that’s impossible in the PC version of Diablo 3. It was confirmed to me that the game will be playable offline on the PlayStation 3. Which leads to some other changes, namely the removal of the real money auction house. HAHAHHA. Peasantlar günde 10 saat run yaparken 1 turuncu için master race'e zibilyon item düşecek çevrimdışı oyun ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konsol oyuncularının ortalama beceri ve zeka seviyeleri göz önüne alındığında blizz bile geri adım atmak zorunda kalmış =( simdiye kadar skill gerektiren tek bi pc oyunu oynamamis olsamda onyargim bu (wowda bile failliyorsun demeyin, aoe yi gormedim diil bi divine storm daa atip cikcaktim valla =((((((((() yeteneksizim ama pc oyunculari skillz sahibi genellemesi ile yirtmaya calisiyorum iste, idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konsol oyuncuları genelde fakir olduğu için rmah zaten anlamsız bir konsept olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 diablo franchise'i ne zaman beceri istedi. hayalini kurdugunuz, rmahsiz ve always online şartı koşmayan diablo3'e konsolcular kondu. gerçi pc'de oynayanların zeka seviyesi dediğin gibi gelişmiş olabilir. her bir diablo 3 pc oyuncusuna budget & finance sertifikasi verilmeli. o konuda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Hayalini kurduğumuz diablo3 ü path of exile adıyla yaptılar zaten. Ama konsolda büyük ihtimal teknoloji sorunu yüzünden rmah olmaması büyük hayal kırıklığı. Onca my fathers mastercard! potansiyeli boşa gidiyor =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Çünkü biz ps3 e takıp oynayamıyoruz canımız isteyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 axedice said: Konsol oyuncularının ortalama beceri ve zeka seviyeleri göz önüne alındığında blizz bile geri adım atmak zorunda kalmış =( simdiye kadar skill gerektiren tek bi pc oyunu oynamamis olsamda onyargim bu (wowda bile failliyorsun demeyin, aoe yi gormedim diil bi divine storm daa atip cikcaktim valla =((((((((() yeteneksizim ama pc oyunculari skillz sahibi genellemesi ile yirtmaya calisiyorum iste, idare edin Adam en azindan durust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 confessions of a noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Civ5te yenilince gelip vandalizm yapmanın anlamı yok =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 civ5 ile alakası yok, bi kere daha insanlara secımlerı yuzunden aptal dersen nereye gıdecegını bılıyorsun dostum :3 http://www.wallsave.com/wallpapers/1920x1080/nasa/523736/nasa-rocket-launch-pix-full-hd-523736.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Kimseye seçimleri ya da eğilimleri yüzünden bişey söylemiyorum, değerlendirmelerim yalnızca ahval ve şerait üzerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Viktor said: Sam said: d3 specifically dumbed down version playable at pax east said: Blizzard says the single-player Diablo III demo will show the PlayStation 3 version's "reimagined interface and inventory system, direct character control, updated camera, and bosses and monsters specifically tuned for console." ahah "inferno bosslarını controller'la oynayamazsınız" dememişler de böyle demişler. Yuvarlaga duble basinca kakterin dodge/roll yapmasini ekliceklermis simdide ben dalga geciodum ama?.... said: To play this version, you move around with the left joystick while using the colored buttons to attack monsters and interact with the world. On the PS3 controller, you can assign attacks to R1 and all four of the colored buttons. You use L1 (and, I believe, L2) for potions. There's also a new evade command: you can use the right joystick to roll around and dodge enemy attacks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Vidyoda görünüyordu zaten yerde yuvarlanan barbar. Bunu niye yaptıklarını iq bağlamında açıklayınca biz suçlu oluyoruz bide ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar