Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Hayret patide konusu açılmamış gerçi ben de yeni gördüm. Arkadaşlar forward mail gibi olacak ama bu SOPA denen zübük açılmayan şemsiyeler gönderecek yakında. Durum ciddi biraz, bir kaç link koyayım ne nedir açıklayayım elimden geldiğince. Amerigan hükümeti bir yasayı kabul etmek üzere. Henüz tasarı halinde diyebiliriz fakat görünen o ki, yasa kabul görecek. Nedir peki SOPA ? Bu adamların istedikleri siteleri kapatmak gibi bir özgürlüğü olacak. Yeter ki içinde copyright mevzusu olsun. Örneğin youtube a WoW videosu upload ettiniz ama içinde sallıyorum Prodigy' nin bir şarkısı var. Youtube kapandı. Evet bu kadar. Artık şarkı silinmesi vs yok. Sitenin kendisi kapanıyor. Arama motorlarının verdikleri sonuçlar bu adamların kontrolünde olacak. Facebook da aynı şekilde kapanacak. Reddit, Wiki, Paypal vs. Kısaca kullanıcıların içerik yükleyebildiği ya da dolaylı yoldan kontrol edebildiği websitelerin hepsi uçacak. Warez sitelerini, torrent vs saymıyorum haliyle. İnternetten download olayı bitecek. GoDaddy geçtiğimiz günlerde SOPA' yı desteklemeye kalkmıştı. Ve o hafta 72bin domainini kaybetmişti. Ve geri adım atmak zorunda kaldı. Olay gayet ciddi, sanırım Amerikada referandum tarzı bir şey olacak halk oylamasıyla geçecek bu yasa. Ve herkes kesin gözüyle bakıyor. LoL (league of legends) forumlarında politikacı mı diyim ne diyim artık (congressman) olayın epey ciddi olduğu hakkında yorum yapmış. Adam LoL oynuyor bu arada. Neyse efendim biraz araştırın daha iyi anlarsınız zaten. Ben arattım patide bulamadım varsa bu topiği silebilirsiniz tabi. http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1696462 http://en.wikipedia.org/wiki/Stop_Online_Piracy_Act http://www.extremetech.com/computing/111543-google-amazon-facebook-and-twitter-considering-nuclear-option-to-protest-sopa aha bunlarda destekleyen şirketler; (fu cunts) http://www.scribd.com/doc/76259944/SOPA-Supporters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 oranın istiklaline çıkıp yürüyelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kapatalım ozmn interneti. ayrıca bulgar torrent siteleri yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 öff abi şu işin önüne geçmeye çalışmak kadar saçma bişey yok ya. teknoloji buraya gelmeyecekti o zaman abi getirmeyecektiniz nabim. yaptığım amatör-kişisel videoda kullandığım şarkı kimin neresine batıyor anlamamki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 aricaksın prodigy'i parasını ödiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi şunu trollemeyin bari, hayır 2. sayfada fln yapın da insanlar görsünler hakkaten ne neymiş bilgilensinler. alık alık konuşuyorsunuz, ortalık özenti dolu zaten. gelip onlar da trollemeye kalkışacak fln. zaten beceremiosunuz. neyse ekşide gördüm, anonymous boş geçmemiş gene "ek olarak anonymous sonyi yeniden tehdit ederek sony ve nintendo gibi şirketlerin geri adım atmasını sağladı. "hello, sony. we are anonymous. it has come to the attention of the anonymous activist community that you have chosen to stand by the stop online piracy act. this act will halt online businesses and restrict access to many sites for many users. supporting sopa is like trying to throw an entire company from off a bridge. your support to the act is a signed death warrant to sony company and associates. therefore, yet again, we have decided to destroy your network. we will dismantle your phantom from the internet. prepare to be extinguished. justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not. sony, you have been warned. to those doubting our powers. we've infiltrated the servers of bank of america, the united states department of defense, the united nations, and lockheed martin. in one day. for their approval to sopa, we have also declared that our fury be brought upon the following persons. justin bieber. lady gaga. kim kardashian. and taylor swift. operation blackout, engaged. operation mayhem, engaged. operation lulzxmas, engaged. we are anonymous. we are legion. we do not forgive. we do not forget. supporters of sopa, you should've expected us."" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 İnternetin buralara gelecegini bilseler ah ah. Bu SOPA da yalan olur, rahadolgenistakil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sitenin kapanmasi ii aslinda sonra film indiriyoz diye bizi kapatacaklar dsfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 site kapanmasıyla bitmiyor ki, 3-5 yıl hapis istemiyle karşı karşıya kalıyorsun. tabi amerikada olmayanlar için söz konusu mu bu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Jeeztro said: Hayret patide konusu açılmamış gerçi ben de yeni gördüm. aslında birkaç hafta önce topiğini açmıştım diye hatırlıyorum ama arama'da bulamadım bi türlü. bi de ilgi çekmemişti topic şu videoyu koymuştum sanırım o topiğe de: http://www.youtube.com/watch?v=l9oeJgrVrq0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Yürü be Anonymous! Hayda bre!! http://www.youtube.com/watch?v=bbZ4_3CPuVg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Jeeztro said: abi şunu trollemeyin bari, hayır 2. sayfada fln yapın da insanlar görsünler hakkaten ne neymiş bilgilensinler. alık alık konuşuyorsunuz, ortalık özenti dolu zaten. gelip onlar da trollemeye kalkışacak fln. zaten beceremiosunuz. neyse ekşide gördüm, anonymous boş geçmemiş gene "ek olarak anonymous sonyi yeniden tehdit ederek sony ve nintendo gibi şirketlerin geri adım atmasını sağladı. "hello, sony. we are anonymous. it has come to the attention of the anonymous activist community that you have chosen to stand by the stop online piracy act. this act will halt online businesses and restrict access to many sites for many users. supporting sopa is like trying to throw an entire company from off a bridge. your support to the act is a signed death warrant to sony company and associates. therefore, yet again, we have decided to destroy your network. we will dismantle your phantom from the internet. prepare to be extinguished. justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not. sony, you have been warned. to those doubting our powers. we've infiltrated the servers of bank of america, the united states department of defense, the united nations, and lockheed martin. in one day. for their approval to sopa, we have also declared that our fury be brought upon the following persons. justin bieber. lady gaga. kim kardashian. and taylor swift. operation blackout, engaged. operation mayhem, engaged. operation lulzxmas, engaged. we are anonymous. we are legion. we do not forgive. we do not forget. supporters of sopa, you should've expected us."" said: hani bu anonymous bizim internet sansürüne karşı saldırı yapacaktı? bi tane websitesinin 3 saat çalışmamasını sağlamakla adalet getirilmiyor koçlar. hayır ayyıldız TeAM başarılı olduysa bilelim yani. kuru lafla olmuyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 undernet diye yeni bir ağ kurarız uydu hax leyerek felan bi yolunu bulup bağlanırız. zatem sıkıldım internetin ilk zamanlarını özlüyorum kalanıda internetin ismini facebook diye değiştirip takılsın işte.. o yeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Jeeztro said: Amerikada referandum tarzı bir şey olacak halk oylamasıyla geçecek bu yasa. Ve herkes kesin gözüyle bakıyor. burası saçma geldi. amerikan halkının çoğunluğu destekliyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 referandum değil de politikacılar üstünden kabulu olmayacak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Öyle evet, yok halk oylaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu sistemi yapsınlar direk anti sistemini yazarlar bi yolunu bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 inadına daha çok korsan indiririm. parasını verip aldıklarımı da korsan edinirim. http://forum.paticik.com/read.php?5,6046320,page=8#msg-6064500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sopa candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Xenocide said: hani bu anonymous bizim internet sansürüne karşı saldırı yapacaktı? bi tane websitesinin 3 saat çalışmamasını sağlamakla adalet getirilmiyor koçlar. hayır ayyıldız TeAM başarılı olduysa bilelim yani. kuru lafla olmuyor bu işler. yaptılar zaten. başarılı da oldular yani sen burdan eriştin farkında olmadan neler olduğunun ama yurt dışından erişilemedi o sitelere. aslında yurt içinden de patladı ki gayet zamanı ve şekli bilinen bi saldırıydı ve nerdeyse bütün ttnet seferber olmuştu etkilerini azaltmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ya tamam da ne kadar? hadi 1 gün hadi 2 gün ulan haydi seni mi kırıcam 1 hafta kapalı kalmış olsun. sonuç? ne oldu? değişen bişey var mı? ideolojiye göre değişene kadar savaşırsın. "ben saldırdım, bişey olmadı, bıraktım" bu mudur yeni ideoloji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi sen o saldırının oalyını cidden anlamamışsın bence tam oalrak. sony vs gibi zarar verme amaçlı bi saldırı değildi ki o. bildiğin brute force dos attack işte. sembolik her zaman için. sansür protesto etmek için bi organizasyon düzenleniyor, senin mal insanların karşı çıkıyor bilip bilmeden. yok israilliymiş grup vs diye. acayip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tam sopalık bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 @Aluriel protestoysa o zaman devamı gelsin diyorum ben de. savunduğun düşünce için sürekli yaparsın protestonu, 1 kere yapıp bırakmazsın. hayır ayrıca elemanlara ben de gönülden destek veriyorum, en azından bi ses çıkmış oluyor ama devamı gelsin abi böyle olunca çünkü karşı taraf bu sefer diyor ki "hahaha kancıklar nasıl da yendik sizi". bu badem bıyıklılara şu zevki tattırmasınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi devamı gelsin diyorsun da, destek bile çıkmadı doğru düzgün adamlara medyadan. bizim internetimizin sansürlenmesini protesto ediyorlardı dikkatını çekerim, bizim internetimizin. mal toplum halinden memnun yatsın, anon da işi yok bizimle mi uğraşsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar