Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi millet insan değil artık ya. Düşünsene yolda yürürken her gün bunlardan geçiyor yanından falan. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 50 yaşında hadım etsen nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Resmen rezillik, birde ortbas etmeye calismis anneannesi. Bunlara ne ceza versen az gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oha vicdan dayanmaz şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Osie16 said: ağır işkence ağır,idam hadım falan değil.. bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Birileri mesaj kutusunu boşaltsın o kendini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 #^+%½*£é'½*+4%é'½$é'++^^$*£é*''!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o anneanne ile dayıyı birbirlerine bağlayıp boğulana kadar kaynar suda tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 cok yaşamaz zaten bu yaratıklar, hapishanelerinde bir adaleti var , içerde gebertirler bunları, ama ölüm hediye olur bunlara. yıllarca işkence yapmalılar ölmesin bu ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bazen düşüncelerimden kendim korkuyorum bu tip düşük yaşam formları elime geçse yapacaklarımdan... Best torture ever awards'da her yıl birinciliğim olurdu sanırım. Banlanmadan sövebilmemin imkanı yok. Susuyorum... Bu arada düşündüm de mahkemelerimiz yine bir skandala imza atabilir mi diye... Korktum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi eklem yerlerine 10mm'den büyük herhangi bi matkap ucuyla gireceksin. Bana teslim etseler ilk işim bunu yapmak yani. İlk yatırım maliyeti düşük, verdiği acı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 eskiden üvey anne temalı kitaplar falan olurdu onun gibi olmuş bu. şimdi bir tane adam var yaşlı. karısı ölünce kudurup bi hatun alıyor. bu adamın normal torunları da var, ama torunlarının anası intihar etmiş baba hapiste. sonra bu herif ölüyor. (hoş normal öldüğünü sanmıyorum bu karı öldürmüştür muhtemelen) sonra kadın önce erkek kardeşini alıyor yanına, sonra bu adamın torunlarını. eleman köyde eşşek at falan ne bulursa kerten, hırsızlık yapan bir tipmiş zaten. ailece manyaklar sanırım. bi tane herifin uçkur aşkı torunlarına patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yahu cocugun annesi ölüyor, baba hapishanede, ve devlet bu çocuğu , hayvanlara tecavüz eden bir yaratığın evine gitmesine izin veriyor, aslında buna gelene kadar , hayvanlara bile tecavüz edebilecek derecede bir manyağı , hangi hakim, hangi savcı, hangi doktor dışarı saldıysa, hepsini koyacaksın aynı koğuşa , birbirlerini neyse yazamıyorum... tek tek bulmak lazım bu adamı insan içine gönderen öküzleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 -çok sağlam bi takım küfürler- o değil bu olayı araştıran ve şahısları yakalayan polisler nasıl sakin duruyo ya da sakin durabiliyo mu? ya ben polis olsam bu şerefsizlerden itlerden birini yakalasam mahkeme ayağına falan götürür karakolda ağzını yüzünü kırardım işkence manyağı yapardım. deli oldum ya koğuşa almazlar bunları öldürürler direk diye, hücreye çekerler. ama yine de hallederler bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hayvanlara tecavüz eden bir yaratığı toplum içine gönderen kişilerde , bu vahşete ortakdır benim gözümde, bunun üzerine gidilmeli, o adamı kim yollamış insan içine o bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 vaperon said: Bu arada düşündüm de mahkemelerimiz yine bir skandala imza atabilir mi diye... Korktum cidden. çocuk kendi rızasıyla birlikte olmuştur diyebilirler cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çocuğun psikolojisi bozulmadı + iyi hal falan derken 5 seneye indirirler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 durun ben bi beddua edeyim. geregi dusunuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ardeth said: çocuğun psikolojisi bozulmadı + iyi hal falan derken 5 seneye indirirler artık evlendirmezler en azından yaştan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İnsanlar çok igrenclesti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kerterler itogluitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Kerter ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Canım memleketim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bize bir dexter lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar