Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi millet insan değil artık ya. Düşünsene yolda yürürken her gün bunlardan geçiyor yanından falan. Off.
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Resmen rezillik, birde ortbas etmeye calismis anneannesi. Bunlara ne ceza versen az gelir.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Osie16 said: ağır işkence ağır,idam hadım falan değil.. bu evet.
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Birileri mesaj kutusunu boşaltsın o kendini biliyor
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o anneanne ile dayıyı birbirlerine bağlayıp boğulana kadar kaynar suda tutmak lazım.
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 cok yaşamaz zaten bu yaratıklar, hapishanelerinde bir adaleti var , içerde gebertirler bunları, ama ölüm hediye olur bunlara. yıllarca işkence yapmalılar ölmesin bu ......
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bazen düşüncelerimden kendim korkuyorum bu tip düşük yaşam formları elime geçse yapacaklarımdan... Best torture ever awards'da her yıl birinciliğim olurdu sanırım. Banlanmadan sövebilmemin imkanı yok. Susuyorum... Bu arada düşündüm de mahkemelerimiz yine bir skandala imza atabilir mi diye... Korktum cidden.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi eklem yerlerine 10mm'den büyük herhangi bi matkap ucuyla gireceksin. Bana teslim etseler ilk işim bunu yapmak yani. İlk yatırım maliyeti düşük, verdiği acı yüksek.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 eskiden üvey anne temalı kitaplar falan olurdu onun gibi olmuş bu. şimdi bir tane adam var yaşlı. karısı ölünce kudurup bi hatun alıyor. bu adamın normal torunları da var, ama torunlarının anası intihar etmiş baba hapiste. sonra bu herif ölüyor. (hoş normal öldüğünü sanmıyorum bu karı öldürmüştür muhtemelen) sonra kadın önce erkek kardeşini alıyor yanına, sonra bu adamın torunlarını. eleman köyde eşşek at falan ne bulursa kerten, hırsızlık yapan bir tipmiş zaten. ailece manyaklar sanırım. bi tane herifin uçkur aşkı torunlarına patladı.
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yahu cocugun annesi ölüyor, baba hapishanede, ve devlet bu çocuğu , hayvanlara tecavüz eden bir yaratığın evine gitmesine izin veriyor, aslında buna gelene kadar , hayvanlara bile tecavüz edebilecek derecede bir manyağı , hangi hakim, hangi savcı, hangi doktor dışarı saldıysa, hepsini koyacaksın aynı koğuşa , birbirlerini neyse yazamıyorum... tek tek bulmak lazım bu adamı insan içine gönderen öküzleri.
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 -çok sağlam bi takım küfürler- o değil bu olayı araştıran ve şahısları yakalayan polisler nasıl sakin duruyo ya da sakin durabiliyo mu? ya ben polis olsam bu şerefsizlerden itlerden birini yakalasam mahkeme ayağına falan götürür karakolda ağzını yüzünü kırardım işkence manyağı yapardım. deli oldum ya koğuşa almazlar bunları öldürürler direk diye, hücreye çekerler. ama yine de hallederler bi şekilde
tinu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hayvanlara tecavüz eden bir yaratığı toplum içine gönderen kişilerde , bu vahşete ortakdır benim gözümde, bunun üzerine gidilmeli, o adamı kim yollamış insan içine o bulunmalı.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 vaperon said: Bu arada düşündüm de mahkemelerimiz yine bir skandala imza atabilir mi diye... Korktum cidden. çocuk kendi rızasıyla birlikte olmuştur diyebilirler cidden
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çocuğun psikolojisi bozulmadı + iyi hal falan derken 5 seneye indirirler artık
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 durun ben bi beddua edeyim. geregi dusunuldu.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ardeth said: çocuğun psikolojisi bozulmadı + iyi hal falan derken 5 seneye indirirler artık evlendirmezler en azından yaştan ötürü
Öne çıkan mesajlar