ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 said: Nevşehir’de 5 yaşındaki yeğenine günlerce tecavüz ettiği iddia edilen dayı ile çocuğun üzerine kaynar su dökerek işkence yaptığı iddia edilen anneanne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ürgüp ilçesine bağlı Boyalı köyünde yaşayan Eyüp K. (70), yaklaşık bir yıl önce eşinin ölmesi üzerine Niğde’den Hacer K. (50) ile evlendi. Eyüp K., yaklaşık bir ay önce vefat edince eşinin kardeşi Adem Ü. (25) ablasının yanına geldi ve beraber yaşamaya başladı. Bir süre sonra Hacer K., E.K. (5), Ö.K. (9) ve 2,5 yaşlarında ismi öğrenilemeyen torunlarını yanına getirdi. Çocukların dayısı Adem Ü.’nün 5 yaşındaki E.K.’ya günlerce tecavüz ettiği ve sonrasında da öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edildi. İddiaya göre minik çocuğun durumunu öğrenen anneanne Hacer K., tecavüz olayının anlaşılmaması için çocuğun üzerine kaynar su dökerek her tarafını yaktı. Sonrasında da çocuğu Ürgüp Devlet Hastanesi’ne götürdü. Buradaki ilk tedavi sonrasında minik kız İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Ürgüp Devlet Hastanesi’ndeki ilk muayenesi sırasında minik kızın üzerindeki yanıklardan işkence gördüğünü tespit eden doktorlar durumu hastane polisine bildirdi. Hastane polisi de olayı Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı’na iletince anneanne Hacer K. ile dayı Adem Ü. gözaltına alındı. Ürgüp Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen her iki zanlı da tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi’ne gönderildi. Boyalı köyü muhtarı Osman Yiğin, olayı 2 gün önce duyunca şoke olduğunu ve hala kendisine gelemediğini, çocuğun durumunu görünce kendinden geçtiğini söyledi. Muhtar Yiğin, İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi’ne jandarma eşliğinde götürdüğü çocuğun durumunu gören hastane personellerinin ise ağlamaktan kendilerini alamadığını kaydetti. Çocuğunu anneannesi ve dayısının Niğde’den köylerine geldiğini kaydeden muhtar Yiğin, “Köyde Eyüp K., öldükten sonra Adem Ü., ablası Hacer K ve 3 çocuk yaşamaya başladı. Dayı, minik kıza çok defa tecavüz etmiş ve öldürmeye çalışmış. Başaramayınca çocukların anneannesiyle birlikte üzerine kaynar su döküp her tarafını haşlamışlar. Çocuğun durumu çok feci. Her tarafı yanmış. Anneanne Ürgüp Devlet Hastanesi’ne götürmüş. Buradan da ilk tedavi sonrasında minik kızı jandarma ile birlikte İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi’ne götürdük. Sonrasında önce Niğde Çocuk Hastanesi’ne oradan da Ankara Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. Dayı ve anneanne tutuklandı.” dedi. Bu arada çocuklardan Ö.K. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilirken, en küçük kardeşin babası tarafından götürüldüğü ifade edildi. Çocukların anne ve babasının nerede olduğu konusunda bilgi edinilemedi. cinsel organını da dağlamışlar kızın. http://www.cihan.com.tr/newsAction!captionNews;jsessionid=1DA6657CC898F7031F11EF40476EF48A?newsId=600360&categoryId=1 şu linkte bi fotoğraf buldum o mudur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 E ooooHAAAAAAAAAAA hayvanoğulları!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://www.sweetslyrics.com/images/img_gal/30433_dexter_season4_promo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Kaldım böyle, içerde yaşatmazlar bu adamı koğuşa alınırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 OHA OHHHHHHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yazıklar olsun, bir de hala olayın üstünü kapama derdinde ananesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çok sağlam küfür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ilk başta anneanne dayıyı yakalayıp ona işkence ediyor sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 testere filmindeki tüm işkence/öldürme sahnelerini şu iki mahluk üzerinde uygulamak istiyorum, cezam neyse razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Okurken soğuk terler attım, bi daha da aklıma bile getirmek istemiyorum lan nasıl bi çürümüşlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 nası yapıyorlar abi böyle şeyleri nasıl bir psikoloji bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oyuncak bebeğe yapılmaz arkadaş bu şimdi bu adamı idam etmicen kimi edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 barbarik toplumda yaşasaydık çükleri ağızlarından sarkıyor olacaktı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ölse üzülmem diyoruz ya aynen öyle bişi işte. idam cezası geri gelsin arkadaş, cidden bunların yaptığı ortaya çıkarsa assınlar emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 idam hafif ceza bunlara, ölene kadar her saniye işkence yapılması lazım bu ne be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 idam değil abi işkence gelsin idam hediye olur bu orochi cocuklarına. 10 yıl boyunca ağır iskence yapmak lazm edik : oha silhp <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çocuğa çok üzüldüm ya nasıl bi şeytanlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dikkatimi çeken başka konu da son yıllarda işkence/tecavüz/dayak olaylarında bir artış mı var yoksa daha önce ben mi dikkat etmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 O çocugun saglıgı o çocugun psikolojisi, üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 öldürseler daha iyi. direk kaydı hayatı abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oha ya resmen hayvan bunlar başka bişey değil ağır sövdüm elime geçseler falakaya yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 İlaçla hadım etme cezası yürürlüğe girdi mi? girdiyse ilk bu yaratığa uygulanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ağır işkence ağır,idam hadım falan değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar