hunty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bazen 7k-5k dmg. ile isin b.kunu cikarmis ama o bufflar olmasa oldurmesi 1-2 saniye uzar.Okadar. Adam cok kontrollu oynuyor. 2v1, 3v1 durumlarda paniklemeden classina gore muamele yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Adam sabah akşam wz yapmış eşşek gibi expertise stat var, battlemaster titledan belli rank60 adam, ayrıca expertise sadece def değil verdiğin dmgıda etkiliyor, üstüne stim adrenal vs ile %exp/crit buff alınca, karşısında 0 pvp setli yeni lvl50 veya düşük levellı adamlara 5-7k vururken, videonun ortalarda 15-16k hpli en azından az buçuk exp gearlı adama maksimum 2.2k crit atıyodu aynı skille sonra gelmiş, ben çok güçlüyüm stimler şunlar bunlar çok op nerfleyin demiş. wz bracket gelince karşısında eşit gearlı adamları görünce hatırlatırlar bu mesajını. class nerf/buff konuşmak için çok erken en az 1 ay oturması lazım pvpnin, wz bracketin ve insanların oyuna alışması gerek daha 2 haftalık oyunda. önce şu ui customise,fps/grafik/optimizasyon sorunlarını ve oyun içi bugları çözsünler ben razıyım reskill yemeye wzlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sparkcaster said: rank 60 varsa tartışalım class dengelerini, yoksa tartışmayalım hiç anlamsız rank 56 yim valla break free yoksa operative/scoundrel uzuyor bitek 501 expertise, butun datacronlari topladim, full champ gear sadece bracer ve gloves champ degil.. 16800 unbuffed hp var gotuboklu scondreldan 9k burst yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Gotuboklu operative 2 shot atiyor bana Bolster will fix it LOLOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fJjMex_iEIw&feature=player_embedded baya güzel olmuş http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/12/swtor-updates-lots-of-juicy-info/ bu da devamı martta major patch ile yeni gezegen, operation, warzone, legacy sistemi, guild bank vs gibi şeyler gelcekmiş onun dışında public questleri de eklemeyi planlıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 iyi 60 liramız cepte kalır martta açarız bi accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 full buglı şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu ne ya zombili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 28 Light Years Later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 hiç lightsaberla zombi kesmedim demezsiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 neden zombie hakikatten, onca uzaya çıkmış medeniyet kurmuşsun hala 2000'li yılların problemiyle boğuşuyorsun, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 star wars long time ago in a galaxy far far away değil miy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Seru said: bu ne ya zombili elinin altında kocaman evren var. istediğin yaratığı koyabilirsin. gidip zombi koyuyorsun. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 oyunda rancor göremedim daha vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 dathomir varmı ki rancor olsun, dathomirde yaşamıyomu rancorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bilmiyorum artık nerde yaşıyosa görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 belsavis'te görebilirsiniz rancor neyin, lvl 50 eilte, adıda released rancor http://www.torhead.com/npc/32k0ETi/released-rancor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 rancor değil onlar sanırım başka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bu Rakghoullar old republic çizgiromanlarında vardı bikaç sayıda, baya bi komplike hikaye, darth varder bile hala savaşıo bunlarla binlerce yl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 komiklik dışında ciddi ciddi zombi yapmışlar diyenlere bölüm banı felan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bu arada Rakghoulda neymiş diyorsanız taris gezegeninde illallah demiştik kendilerinden 3463636 tane falan kestikten sonra, bittiğine sevindiğim tek gezegendi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Asgard said: oyunda rancor göremedim daha vay anasını Rancor pup kurtardım ben! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Rakghoul şüphesiz zombi efsanelerinden girmiş SW hikayesine. Aynısının başkası olması içinde baya modifiye edilmiş. Bioware fazlaca zombileştiriyor ama. Şu son trailerı izleyince ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Abi bu rakghoullar kotorda taristeyken sithler tarafından şehri çükertsinler diye yapılan bir hastalık sonucu ortaya çıkan tipler deilmiydi(nasıl bir cümle lan bu ahasd) sonra hatta sithlerede bela oluolardı kontrolden çıkıp.Ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar