sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hiç mi düşünmüyorsun olm "sorun bende mi acaba?" diye :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://i.imgur.com/SBU3lGX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 öncelikle galileo dünya düz-yuvarlak olayıyla alakası yok hacoli. dünyanın bir yörüngede döndüğünü ispatlamıştı adam. ikincisi, kendini galileo ile kıyaslamak falan. dafuq?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 mesele doğru bildiğinden çoğunluk baskısıyla şaşmamak. galileo'nun hikayesini örnek alırım, yoksa kendimi kıyaslayacak değilim elbette heh. bir de o "düz" aslında "yuvarlak" olacaktı ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 yuvarlak yerine düz yazdığını anladım zaten de. asıl onun dışında, galileo'nun olayı düz-yuvarlak değil olm işte onu diyorum :D :D ayrıca doğru bildiğin doğru olmayabilir gayet de. onu anlatmaya çalışıyorum. galileo'nun olayında kilise adamı susturmaya çalışıyor, ulterior motive var. sana karşı çıkan onlarca kişinin ne gıcığı var ki olm sana, öle düşündükleri için öle savunuyorlar haudfsha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 beni destekleyen de var, böyle hüküm koymadan önce bari bir sor "link ver de kendimiz bakalım okuyalım" diye. beni genklemeye çalışanlar da fanboylar. ulterior motive taptıkları şirketin ve oyunun onuruna leke sürülmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ben de Sam'i 2K forumlarında destekliyorum hep, tartışmalara hiç katılmayarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bilinç altı düz yazdırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Council meeting'den 2 gün önce abduction geldi, fransa ve g.afrika'da panic level 3. G.Afrika'yı seçtim, Fransa 5 oldu çıktı. Tam görev öncesinde saveim var. Oraya dönüp Fransa'yı seçsem yine G.afrika için de 5 mi olacak kesin? İlla birini kaybedecek miyim? Hazırda fırlatabileceğim uydu yok, ikisini de kurtarmanın bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ikisinde de 5 olacak. görev yapılmayan ülke +1, kıta +1 alıyor. görev yapılmayan yer toplam +2 alır yani. aynı kıtada olsalardı kurtarabilirdin ikisini de. o nedenle kıtaları tamamlamaya çalışın ilk fırsatta, açıkta ülke kalmasın tek. tek kıta kalınca 3 ülke bırakırsanız abduction mission'lar orada devam eder (sıkıcı ufo görevlerinden iyi şehir görevleri) ama panik riski kalmaz. 5 panic ile council'den çıkmama ihtimali varmış diye okumuştum ama şahsen tanık olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bir önceki saveime dönerek uyduyu 4'lük kanada değil 3lük fransaya attım, böylece kurtardım. Ama en az 4 uydu atmam lazım bir sonraki rapora kadar, ki daha foundry bile yapamadım. başta salaklık edip plazmaya gittim, 22 gün çok şey kaybettirdi. Hemen bi officer school ve foundry de yapmam lazım arada. 2 de uydu. Elerium generator yapacam, da giden kaynağa değer mi emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 değer, upkeep ve yer bakımından en hesaplı. bir de ülke kaybedecekseniz güney amerika'yı kaybedin, en gereksiz kıta heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 İlk onla gideyim o zaman, sonra foundry falan diye devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sam said: beni destekleyen de var, böyle hüküm koymadan önce bari bir sor "link ver de kendimiz bakalım okuyalım" diye. beni genklemeye çalışanlar da fanboylar. ulterior motive taptıkları şirketin ve oyunun onuruna leke sürülmemesi. olm bazı şeylerin fanboy'u vardır. bazı şeylerin yoktur. mesela civ'in fan boy'u olur örneğin veya apple'ın olur ama xcom'un fanboy'u kolay kolay olmaz, yıllar önce çıkan oyunun yenisini tam tersi eleştirmeye daha yakındır insanlar. ver link okuyalım madem, görelim ne kadar haksızmışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 1400 mesajım var xcom eu forumunda oyunun duyurulduğu günden bu yana, her çeşit adamı gördüm orada. kaçırttılar oyunu bütün eleştirenleri oyunun ilk çıktığı ay. "ceyk solomon ayağının altını öpim" kıvamında başlıklarla doluydu ilk sayfalar. eski oyunu tercih edenler benim gibi bıraktı zaten kısa sürede o kadar fanboy dolu ortamda. al buyur: http://forums.2kgames.com/showthread.php?255901-Totalbiscuit-has-a-good-point-with-problems-in-XCom-Enemy-unknown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 olm fanboy olmaları için bir neden yok onu anlatmaya çalışıyorum. geçmişi olan, fanbase'i baya geniş olan bir oyun değil sonuçta. bu oyunu savunanlar, gerçekten sevenlerdir yani. daha okumadım da mesela casual seviyorlardır, senin casual'ı eleştirmen de batıyordur mesela. salladım yani senin nick ney linkte? başlığı açan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bir tane adam var başlıkta zaten 3 tane modun toplanıp genklemeye çalıştığı, oradan anlarsın heh. hayır casual filan da değil ya, "impossible ironman oynamazsan oyun hakkında konuşturmam" diyen tipler. verdiğim cevabı okumayıp "hani cevap vermedin" diyenler. bana "demogoji yapıyorsun" deyip altına şahını yapanlar. "sizin de blizz hayranlarından farkınız yokmuş helal" dedim işte sonra mod banla tehdit etti. burada modları eleştirdikçe hatırlarsınız heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sam said: ikisinde de 5 olacak. görev yapılmayan ülke +1, kıta +1 alıyor. görev yapılmayan yer toplam +2 alır yani. Diğer zorlukları bilmiyorum, ama classic'de ülke +2 alıyor. Edit: Yanlış oldu. Ülkenin impossible'da +2 alıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aslında görüntüde öyle evet ama araştırınca öğrendim ki o +2 aslında +1 ülkenin kendi ve +1 kıtaya gelen panic. bu fark şu bakımdan önemli: tek kıtada 3 tane abduction görevi geldi diyelim. ingiltere, fransa, almanya. almanya'yı yaptık. ingiltere ve fransa +2 almıyor, +1 alıyor. durumu böylece sürdürmek mümkün risk olmadan. classic için bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Birileri türk asker eklesin şu oyuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 orta doğuda regional power olduk adamlar es geçmiş türkiyeyi ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Yaa çok çılgın gücüz. Araplar her toplantılarında Türkiye kendi işine baksın diye ayar veriyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Hani sadece en güçlü veya gelişmiş ülkeler konmuş olsa gam yemem. Ama Yunanistan ve Suudi Arabistan seviyesinde ülkelerin olduğu oyunda elbette Türkiye'nin de olması lazım. Sorun Türkiye'nin Amerika'da pek tanınan bir ülke olmaması. Akıllarına gelmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu kadar muhabbeti donunce actim oyunu tekrar. en zor hangi sekle girebilirse oyle oyniyim dedim, daha base kuramiyorum ilk mission'da kaldim fsdjklfjsdalfkjsdaf. harbiden imkansiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 3. mission'da cortladim. squad wipe komple. rahat davraniyordum 2 uzayli kaldi diye, 2'si butun squad'i sildi atti. sonra altf4 tabii gfdjkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar