Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 (kısa yollara bakmıştım ama ) varmı öyle birşey,hemen deniyelim... varsa belki elim carpmış açıyı ben değiştirmişimdir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 q ve e ya squad unit, ya da kamera acisi degisiyodu. ama kamera olmasa bile, kameranin da kisayolu var. onu bi' dene, duzelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Hmmm ben en eski pc versiyonuna dönmüştüm. Gayet eğleniyoruz ekiple tıkı tıkı yürüyorlar skyrider mıydı ne onun üstünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ooo mex, hoşgelmişsin. :) en eski oyun hala çok şahane de işte arabirimi çok yoruyor beni bir de o son saklanan alyeni arayıp bulmak. ist'te eski bir laptopta oynamıştım en son başka şey çalıştırmıyor diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Öyle tabi de, benim gibi Pentium 1 Pentium 3 makinelere bakım yapıp çalışır halde tutunca süper keyifle eskiler kurclanabiliyor birkaç saatliğine. Tabi makine yağıda gerekiyor pervaneler için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ama tabi eskisinde üs baskını yemek ve alien üssü basmak müthiş keyif, sadece eski olduğu için bazı kısımları yetersiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 evet işte o dediklerinin eksikliği yenisinde en büyük eksiklerden, herkes çok istedi ama yapamadılar tek üs olayı olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 beyler bu oyunun expansionu slingshot çıktımı bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 baya oldu çıkalı benim bildiğim.Expansionı oynamadımda steamde gördüm burdada konuşuldu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: baya oldu çıkalı benim bildiğim.Expansionı oynamadımda steamde gördüm burdada konuşuldu diye hatırlıyorum. bir muhabbet dönüyor ama anlamadığım birşey var oyunun bende dlc'si var. yabancı forumun birinde oyunu baştan bitirip yeniden başlayınca bu bölümler açılıyor deniyor. nedir ne değildir hiç birşey anlamadım. oyunuda bitirdim gerçi. bahsettiğim expansion şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bi kaç sayfa önceki postlara bakın bi sanki gördüm bunla alakalı bişeyler diye hatırlıyorumda hangi sayfa hiç aklımda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Slingshot oyunun başındaki ilk council görevi olarak çıkıyor. Ama onun yerine normal council görevi de seçilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Komutan said: Slingshot oyunun başındaki ilk council görevi olarak çıkıyor. Ama onun yerine normal council görevi de seçilabiliyor. abi tam anlamadım ya nerde çıkıyo bu kısım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İlk ay sana council özel bir görev veriyor, bombaları etkisiz hale getir, falancayı eskort et gibi görevler. Hatta thinmanler de ilk o görevde karşına çıkar. Eğer Slingshot dlcsi varsa, standart görevler yerine Slingshot görevini seçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 forumumuzda kopya oyunlar hakkında soru sormuyoruz. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Oyun korsan demek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Her neyse, zaten sorunun cevabını da bilmiyorum Oyman. Ben Steam'den aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 belirmek istiyorum 2-3 senedir eksikliğini hissettiğim singleplayer oyunu birazcık buglar var (load ettikten sora düşman spawnlarının saçmalaması, line of sight'ın bazı haritalarda karışması, uçan unitlerin üst katlara bi şekilde atlaması gibi) ama çok iyi ya. bugları fixlense, oturup save game'siz modunu bitirmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 16 usd ye değer dimi şimdi bu? Eski orjinal olanını oynamadım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 10 gün falan oynadım ben bunu. baya da keyif aldım. değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Slingshot biraz daha ucuzlasın alıp tekrar oynayıp bitireceğim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 16 dolares bayılıp aldım bunu. DLC'leri %30 indirimdeydi ama daha para saçmayayım dedim almadım. =/ bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sığ review < neresi 50$ eder bu oyunun allah aşkına bir de diretiyorlar aynı fiyatta.. 10-15 yıllık master of orion iq'sunda arayüzle nereye kadar böyle... ha kombatı güzel bir kombat için oynanır 1 hafta kadar o kadar... > end of sığ review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 biraz cesitlilik ve bug fix ile surekli oynanabilir hale sokabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 50$ hiç bir oyun etmez zaten. 1.3 update'i ile baya kotarmışlar hiç bir bugla, gariplikle karşılaşmadım. ucuz edition bitirdim sonra indirimden 15$'a aldım. şuan amazonda o fiyata zaten. uzun zamandır gördüğüm en başarılı gameplay vardı bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar