Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

eski oyunun normali bunda classic zaten, bayağı söylendi.

her panikleyeni kovarsan zaten adam yetişmez, binbaşı filan olana kadar bayağı yaygın panik. sonra iron will ile yeni yetiştirince panik filan kalmıyor 90 will'li albaylarda.

free aiming evet biraz sorunlu ama blaster launcher alınca değişiyor durum. unreal tournament redeemer direkt. (:P)

free aim yok evet düz atışlarda, sınırsız ammo varken olmaz zaten. heryeri yıkarız 3-5 turn'de tam komedi olur. eski oyundaki herşeyi beraber getirmek lazım free aim için.

sorun konsolda da değil, sorun oyunu kime satmak istiyorlar orada bitiyor. yoksa psp'de 20 yıllık nes oyunu portu oynadım, tactics ogre, bundan çok daha derin taktik seviyede.
Sosyal ağlarda paylaş

free aiming die bişi mi var?

kameralar kapalı alanlarda sıkıntı yaratıyor onun dısında cok sevdım.
normalde oynuyorm, çok zorlanmıyorum ama tam tadında benım ıcın, bazen kolay gelioyr tabi. gerçi adam kaybetmez oldum zırhları falan cekelı.

assault super, ama sadece 2 adam cıktı bende daha. Kasıyorum assult cıksın dıe.
sniper, oyunumu baya rahatlatıyor. hele double tap geldi, dikiyorum heryeri gören güzel bi yere kıçımı kolluyor.
heavy güzel aslında, da bu heriflerin aimleri kasıtlı olarak mı kötü böle?
nese, rocket olayı giriş yaratmak veya çitin midir nedir zerglingler var onları temizlemekte süper, elim ayağım dolanıyor onları görünce.

suppor da iyi de 1 den fazlaya gerek yok sanırım,daha fazla talent olaymış iimiş.

güzel oyun yae :p
cici askerlerim benim
Sosyal ağlarda paylaş

classic ironman'e döndüm ama çok random adam kaybediliyor. yani yapilabilecek hiçbişi yok. full cover full health. gerçi kayip normal karşiliyorum artik ja2 gibi saykoya bağlamiyorum asklhd. ama panik fena. yani alienlar bir critliyor benim adam shotgunla yanındakine giriyor lakshd. daha mantikli bi panik olmali çünkü niye 5 metre ötesinde birisi öldü diye bambaşka yerdeki arkadaşina ateş ediyor anlamiyorum. amerika seçtim uçaklar pahali diye yoksa afrika mi seçseydim hangisi daha karli?
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli mc'lediğin alyen ölünce bizimkilerin panik olup birbirini vurması. 8-)

orijinali çok afedersin birşeyledikleri yok çok bariz, kendi kafalarına göre uydurdular herşeyi neredeyse. orijinalde free aim vardı, rastgele sağa sola ateş ediyordu panik olanlar. burada bilinçli olarak hedef alıyor ateş etmeden önce. vurulmamak daha ufak şans.
Sosyal ağlarda paylaş

işte re-imagining. :p

öte yandan oyna ardeth. kesinlikle kötü bir oyun değil, gayet iyi bir oyun. pc için artık böyle oyun çıkmıyor zaten biliyoruz. çıkaranlar da hemen batıyor ertesi yıla. sadece eskisini hatırlamadan oynamak gerekiyor. ben hatırlayarak oynadım gerçi. :/
Sosyal ağlarda paylaş

oyun baya ii bakma sen millete, orj. ni oynayanların ufak bi hayal kırıklığı var anladığım kadarıyla ama baya iyi oyun. Çok zevkli.

bu arada ben normalde oynuorm, panic olanlar ya geri kaçıolar, ya da düşmana falan ateş ediyolar yakınken hiç ff görmedim he eehh
Sosyal ağlarda paylaş

ah axe oynasaydı şu oyunu, çok malzeme var ona. classic değil de normal oynayanları ne yargılardı ehueh.
said:
Before the buffs for higher difficulties it breaks down as follows:

Rookies: 65%

Floaters: 50%
Drone: 60%
Sectoids & Thinmen: 65%
Outsiders & Mutons & Cyberdiscs & Heavy Floaters: 70%
Sectoid Commander: 85%
Muton Elites & Sectopods: 80%

On classic all aliens get a 10% boost to those numbers in addition to the extra hitpoints as well as a 10% critical chance. A few of them also get a 10% boost to their defense. On impossible Muton Elites and Outsiders get a 20% boost to accuracy instead of 10%. Also to be absolutely clear about this:

Enemies using light plasma weapons do NOT get a 10% accuracy bonus because they use a DIFFERENT VERSION of the light plasma than your troops. These light plasma weapons grant them the suppression ability, but do not give any sort of a bonus to hit.

şunları da buraya koyayım da, neye karşı ne kadar defans değeriyle ne şansınız var anlamanıza yardımcı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...