Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 enginar gittin de sonra uyduları çekmedin mi? zaten uydu kapsama alanından her ay sonunda bilimadamı veriyorlar bedavaya. avrupa bilhassa çok verir. onların yetmesi lazım alyen sorgulamalarını yaparsan. tersi gitsen zaten araştırdıklarını üretemezsin, test edilip onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Gangren o nasıl oldu öyle,ben için öyle önemsizdiki scientist lab yapmayı bırak research scientist istiyormu istemiyormu ona bile dikkat etmedim. Yanlız o single beni ilginç bir şekilde trolledi, 20 den fazla adamım vardı sadece 2 assault soldier vardı, hangisini eğitsem ya sniper oldu ya support , araya bir iki tane heavy, assault ölünce takım felç oluyordu ben böyle birşey görmedim : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 assault çıkarmak neyse de saykik assault çıkarmak tam işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saykik Assault mı daha neler :D benim haliyle 1 ton testen sonra 1 saykik support çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ben 20-30 tane jedi çıkardım da istediğim ülkeden istediğim sınıfta çıkarması kasıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hayvanat bi ufo geldi bi türlü indiremiyorum. kimi göndersem dövüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 baştan sona okumaya üşendim. Steamden alırsak bu oyunu multi playerında pvp var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 sadece pvp var zaten multiplayer. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 fenris said: hayvanat bi ufo geldi bi türlü indiremiyorum. kimi göndersem dövüyor... firestorm yapip plasma falan verdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 multi coop ağırlıklı olabilir diye düşünmüştüm. alıyım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Kaede said: fenris said: hayvanat bi ufo geldi bi türlü indiremiyorum. kimi göndersem dövüyor... firestorm yapip plasma falan verdin mi verdim. ufo da verdi plazmasını eline geri yolladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 olmaması lazım öyle ama dodge hedesi filan üret bir kerelik madem. ben hepsinden 1-2 tane yapmıştım lazım olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bağımlılık yapıyor yahu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ilk ki hayatımın oyunudur,yeni basladım buna lab kurma demişiniz hiçmi kurmiyim zaten bi tanemi kuruluyo nasıl oluyo ? gerci milyon kere bitirip tekrar başlıycam gibi gözüküyor heh,söyleyin siz yinede . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hiç lab kurma. research için x scientist lazım gibi bi sınırlama yok ,sağdan soldan toplanıyor zaten. enginarlar ise nadide çiçekler ve genedense ilk satlink 10 isterken 2. satlink 15 istiyor diye artyor, + workshoplar fiyatları kırıyor haliyle sende lab kurmayıp enginar ve workshop kasıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tam acıklama gelmiş,saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 fenris said: Kaede said: fenris said: hayvanat bi ufo geldi bi türlü indiremiyorum. kimi göndersem dövüyor... firestorm yapip plasma falan verdin mi verdim. ufo da verdi plazmasını eline geri yolladı... defense matrix. ne işe yarar diye sattığım floater cesetlerine ağladım, o kadar etkili bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bir de işin komiği tam ihtiyaç duyulduğu noktada floater çıkmaz oluyor, hepsini sattıysanız tek şansınız firestorm üzerine emp ve fire lance. plasma cannon battleship'e yetmeyebilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ya ülkenin biri benden sectoid cesedi istedi, iyi de para veriyo, ama yok. Artık güçsüz diye heralde hiç çıkmamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 evet, ilk gelenlerden sadece thin men çıkmaya devam ediyor, o da council mission'larda sadece. düz floater 1-2 kere gördüm ama sectoid final görevi hariç hiç görmedim. ethereal çıkmaya başlayınca sectoid commander da çıkmaz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 tınmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bir şey daha sorayım. Multi oynarken kastığımız adamlarla mı oynuyoruz? yoksa adamlarımızı hazır bir gruptan mı seçmemiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hazır yaratılmış alyenler var veya kendimiz oluşturuyoruz insan askerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İnanılmaz bug dolu bir oyun ya bu. Belli görevleri geçtikten sonra oyun bir takılıyor o oyunun olduğu tüm saveler silinip yeni oyuna başlayınca düzeliyor...Sorunun ne olduğunu anlamadım açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 onceki sayfalarda soylenmiştir muhakkak. xcom un normali bile süründürürdü, bu yenisinde normal cok basit geliyor. krizalit gorunce "ebeni" derdim, burda laylaylom modunda yanına falan gidip olduruyorum. gece ve terror missionlarına inmez havada turlar aydınlansın beklerdim, burda gece gunduz dinlemiyorum. dolayısı ile ilk oyunu sevenler normaldan baslamasın. asırı kolay oluyor. bir de panikleyenin basıyorum kıcına tekmeyi, ilk oyundan alıskanlık. millet yapmayın, will halledilir falan diyor. aslı astarı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar