Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

enginar gittin de sonra uyduları çekmedin mi? zaten uydu kapsama alanından her ay sonunda bilimadamı veriyorlar bedavaya. avrupa bilhassa çok verir. onların yetmesi lazım alyen sorgulamalarını yaparsan.

tersi gitsen zaten araştırdıklarını üretemezsin, test edilip onaylandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren o nasıl oldu öyle,ben için öyle önemsizdiki scientist lab yapmayı bırak research scientist istiyormu istemiyormu ona bile dikkat etmedim. Yanlız o single beni ilginç bir şekilde trolledi, 20 den fazla adamım vardı sadece 2 assault soldier vardı, hangisini eğitsem ya sniper oldu ya support , araya bir iki tane heavy, assault ölünce takım felç oluyordu ben böyle birşey görmedim : D
Sosyal ağlarda paylaş

hiç lab kurma. research için x scientist lazım gibi bi sınırlama yok ,sağdan soldan toplanıyor zaten.
enginarlar ise nadide çiçekler ve genedense ilk satlink 10 isterken 2. satlink 15 istiyor diye artyor, + workshoplar fiyatları kırıyor haliyle sende lab kurmayıp enginar ve workshop kasıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, ilk gelenlerden sadece thin men çıkmaya devam ediyor, o da council mission'larda sadece. düz floater 1-2 kere gördüm ama sectoid final görevi hariç hiç görmedim.

ethereal çıkmaya başlayınca sectoid commander da çıkmaz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

onceki sayfalarda soylenmiştir muhakkak.

xcom un normali bile süründürürdü, bu yenisinde normal cok basit geliyor. krizalit gorunce "ebeni" derdim, burda laylaylom modunda yanına falan gidip olduruyorum. gece ve terror missionlarına inmez havada turlar aydınlansın beklerdim, burda gece gunduz dinlemiyorum.
dolayısı ile ilk oyunu sevenler normaldan baslamasın. asırı kolay oluyor.

bir de panikleyenin basıyorum kıcına tekmeyi, ilk oyundan alıskanlık. millet yapmayın, will halledilir falan diyor. aslı astarı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...