aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ya beyler bu panic'i nasıl düşürücez ya, dünya ayaklanmak üzere. İngiltere, fransa çoktan bıraktı beni ki oralarda hiçbir olay olmamıştı bile. Olay olunca verdiği bonusa ya da zorluğuna bakmadan paniği en yüksek olan yere müdahale ediyorum, bütün combatlarda excellent bitiyo ama yine herkes panikte. Her yere uydu mu salmak lazım mutlu etmek için? Classicde oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 herşeyin çözümü uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ulan savaşta kazanıp masa başında kaybediyoruz iyi mi? uydu için engineer lazım, engineer için workshop. e workshop yapiyim o zaman, yapamıyorumn niye engineer yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 işte enginarlı görevleri en başta alacaksın, ben hatamın farkına varana kadar 5-6 ülke gitmişti ama toparladım gene de. keşke bendeki 1-2 uyduyu sana verebilsem, çok sıkıldım ufo görevlerinden artık pas geçiyorum. wru abduction missions! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 8. oyunu açtım,hala bitiremedim :P. Ülke kaybetmek istemiyorum, o yüzden en baştan doğru gitmek lazım. Son oyunda da bütün alloy, weapon fragment'ları sattım iki kuruş para için. Hiçbir şey üretemez olunca bıraktım, bir de 2300 küsur para ödüllü request geldi, üç kuruş peşinde alloy'ları satınce yerine getiremedim tabi. Bu arada alien base'e girince oyun çok kolaylaşıyor. O ana kadar biraz zorlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 valla endgame ekipmanla classic görevlerini dmg almadan, load etmeden bitiriyorum artık. medkit almıyorum bile yanıma lol. ghost armor'u yerinde kullanınca pack'leri yerlerinden kıpırdayana kadar seyreltiyorum, kötü durumda asker varsa da kurtulabiliyorlar. full cover + ghost armor + tactical sense ile ateş bile etmeye yeltenmiyor yapay zeka çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aktiftablet said: ulan savaşta kazanıp masa başında kaybediyoruz iyi mi? uydu için engineer lazım, engineer için workshop. e workshop yapiyim o zaman, yapamıyorumn niye engineer yok. :D Sam hic yazmadiysa 3 defa yazmistir, workshop la baslayin workshop la devam edin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şimdi bir kere daha bitirdim achi için ama load edeceğim herhalde, süper takım kurmuştum. finalde 10dmg aldım sectopod'dan sadece o da bilerek hata oldu. :p 25678 puan bu sefer ama normalden classic'e çevirdim satları dizdikten sonra. soldiers lost 0. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 oyunda kasten mi yapıyorlar yoksa tamamen şansızlık sonucu mu onu anlamadım. sıkıldım easy'e çevirdim. benim adamın %25 vurabilme oranıyla gördüğü ama hiç bir kurşununu isabet ettiremediği yerde aynı mesafedeki alienlar çatır çatır benim adamı tarıyor, öldürüyor. az gerideki sniperlar o düşmanları %58 olarak görüyor, ama yine isabet ettiremiyorlar. easy'de de değişen bişi olmadı yani. baştan deniycem bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bone classic zorladı desen anlarım da easy ne? :/ normal bile kolay bayağı, sıkıldım dayanamadım yükselttim. cover'ları iyi kullanıyor musun? adam sana high cover'dan low cover'a ateş ediyorsa o tarar, sen tarayamazsın yani normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yok high coverdan low covera ateş eden benim, isabet ettiremeyen de benim. neyse hallettim onu sonunda. bu arada oyunun isabet yüzdesinde bir problem olabileceği konuşuluyor. %90'la, %95'le sürekli missleyenler oluyormuş. tamamen şanssızlık sonucu olabilir tabii. yine de istatistikleri tekrar gözden geçirirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 problem değil de seeding nedeniyle reload etseniz de aynı sonuç çıkıyor, birkaç sayfa önce konuşmuştuk detaylı. karışık ve uzun hikaye. :p bu arada blaster launcher çok keyifli ya, battleship raid'lemeden bitirmeyin oyunu sakın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi cover sistemini baştan yazsalar anca ya. yalnız şeye cok üzüldüm böyle bir prodüksiyona ne jagged alliance yapilirmiş. ya da xcom klsahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ya su engineer eksigini nasil toplariz sonradan? bulding'i en basta yanlis yaptim bi lab sileyim dedim de matleri geri vermiyormus. skeleton key'de duruyo mission surekli farm questleri yapiyorum da cogu ulke gitmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Durum dedigin gibiyse muhtemelen o oyundan daha cacik olmaz. Workshop uplink ve min 2 sat i oyunun ikinci ayinda cikmaliydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kurtarabilir gene, ben 6 ülke kaybettikten sonra kurtardım. ilk oyunumda uplink ve ilk workshop'u çok geç çıkmıştım. iki kıtayı birden kaybedince panic idare etmek kolaylaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 turn based strategy'den nefret eden beni bile sardi oyun bastan hard mode takiliyim dedim simdiki zamanin oyunlarinin hard mode'u normalden basittir diye agzima gozume sictilar half coverin ardindaki veteranlarim bir bir uzaktan imkansiz atislarla oldurulunce kapattim normal modedan tekrar baslattim butun asya xcomdan cekildi falan paso lab uretiyodum scientist bonus missionlarini yapiyodum ama bu sefer uydu gonderemedim engineer az oldugu icin nasil bi progression yapmaliyim hard mode icin normal modeda da asker kaybediyorum ama hardin zevki baskaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 - lab yapma. - workshop yap. - enginar görevlerini seç. bunları sticky yapıp koysam mı ne yapsam heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tam tersi gittim ben cok mu gereksiz lablar? kac tane yapmaliyim mesela ilerleyen bolumlerde lansizliktan dolayi sikinti cikmamasi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 benim anlamadıgım scientist research speede etki ediyor. enginarın olmadımı direk binayı yapamıyosun hızı felan farketmiyor. misal satellite fix 20d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tomkat said: tam tersi gittim ben cok mu gereksiz lablar? kac tane yapmaliyim mesela ilerleyen bolumlerde lansizliktan dolayi sikinti cikmamasi icin evet o kadar gereksiz ki, üstüne para vermeleri lazım kurmak için. bariz becerememişler. lethe'nin dediği gibi threshold filan olsa bir anlamı olabilirdi ama yok. endgame'de SIFIR lab ile BİR gün sürüyordu research'lerim. 9 ayda bitiyor hepsi zaten birşey kalmıyor. ama enginar ve workshop price reduction olmazsa direkt sürünürsünüz yani classic'te. bir de build'lerle ilgili tavsiyeler: - heavy'lere bullet swarm - assault'lara rapid fire - sniper'lara double tap bunları kesin alın. daha cookie cutter full build'leri (final görevi classic'te 0 dmg alarak bitirdim, test edilip onaylandı yani heh) de yazarım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben run and gun gittim shotgun&smoke bombla o dediklerinin bazilari acilmamisti daha tekrar basliycam simdi tutorialdan classicle sictim sivadim cunku obur save'in icine scientist ve lab dolu mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sniper lar icin squadsight ve double tap zaten direk op. Kupasini getirsinler sniper arkadasin hemen emekli edelim abi sen oldun diyip. Run&Gun ve rapidfire bi benzer sekilde instagib mode. Kosup gidip baska pack aggrolamayacaginizdan eminseniz chuck norris kafasinda gezebiliyorlar. Hatta oyle ki belediye toplama ekibi yaptim, bu iki hayvanatdan geriye yasayan kalirsa alip goturuyorum artik. Tayfa da alien base raid oncesi boyleydi dun; http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=103066984 Paf takimi yetistiriyorum artik birer ikiser adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 run&gun gitmemek mümkün değil zaten açılış skill'i lol. tek skill o level'daki. squaddie ve major'da seçenek yok. ghost armor'u iyi kullanırsanız zaten alyenlerin ya ateş etme fırsatı olmuyor ya ateş bile etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 asdasda forumlari okuyunca kendine kendime `baya iyi suursuz oynamisim` dedim.. ne save/load yaptim, ne de olen askerin arkasindan agladim.. 22 gorev sonunda olen askerlere bile load yapmadim ^_^ gayet rookieler alip yetistirdim yerlerine.. zorluk falan da hic oynamadim. oyun cidden felaket sardi sanirim 5 saatlik fln bi gameplayim kaldi fakat oyunda ilerledikce zorlanmaya basladim (basein duzeninden dolayi) ay basi bekler oldum, hep gorevlerde paraya gittim vs. gelisimim cok geri kaldigi icin zorlasti sanirim oyun. bazen gercekten adama cinnet gecirtiyor ama oyun, ben yukardayim hedefim asagida yari coverim adam coversiz ben yukardan asagi ates ediyorum missliyorum, dumbuk asagidan yukari ates ediyor, karaktere bile yaklasmiyor, ayaginin altindaki tasi vuruyor critical - deceased. bir de intercept olayi cok komik olmus bence :p yil 2012. bence tarz turn based guzel bir mmo oyun cikarsalar tadindan yenmez ya, nasil ozlemisim taktik fln kasarak oyun oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar