Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mal said: geçen tv de biri istanbulda midye yemek dolu tabancayla rus ruleti oynamak gibi demişti. hiç üşenme direk git acile. ilaç verirler kusarsın hemen bu doğrumu ya.kim dedi hakkaten yemeyelim midye.çokta severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 midyede mercury var hemide freddie mercury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 show ana haberde demişti. marmara denizi çok kirli balık yenmez, midye hiç yenmez dedi. aynen yukarda dediğim benztmeyi yaptı. beyaz saçlı kel kafalı bi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 izmirde değil mi dart:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 belki istanbuldadır dedim ben. izmirdekiler yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tolgaya bişey olmaz cool yapıyor şimdi o gelir yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 izmirliye deniz ürünü dokunmaz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Kussan geçer gibime geliyor ama baktın olmayacak gibi acile git tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 midyeler suyu süzerek beslendikleri için sudaki zehirli maddeleri, ağır metalleri bünyelerinde barındırıyorlar. 3-5 tane yemekten bir şey olmaz da çok yiyince sorun olabilir. güvenilir yerden yemek lazım. tabii bunun sütle alakası yok. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 psikolojiktir. midyeninde zehirlediğini duymadım hiç çok tüketmeme rağmen ama abuk subuk hayvandan geçen bakteriler oluo.. geçen yılbaşı revirde serum almıştım midyeden geçen bi virüs yüzündenmiş.. ama kuluçka süresi 3-4 gün olduğu için hemen etki etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 karides yenir mi peki? ya da siyah havyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yenir. midyelerin de türkiye de ağır metal olan yerler dışında yenilmesinde sakınca yok zaten. bazı ülkelerde toksin içeren algler oluyor, midyeler de onlardan beslenince toksin depolamış oluyorlar. ilk olarak kanada da bi zehirlenme sonucu insanlar ölmeye başlayınca araştırmışlar ve bazı planktonların buna sebep olduğu ortaya çıkmış. felç yapan, hafıza kayıplarına yol açan, sinir hücrelerini tahrip eden alg türlerine rastlanmış. midyeler onları tüketince sende onları tüketmiş oluyorsun. ne kadar çok midye yersen o kadar çok toksin alıyorsun bünyeye, dozu arttıkça zehirlenmeye yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bence kesin öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 KillJoy said: psikolojiktir. midyeninde zehirlediğini duymadım hiç çok tüketmeme rağmen ama abuk subuk hayvandan geçen bakteriler oluo.. geçen yılbaşı revirde serum almıştım midyeden geçen bi virüs yüzündenmiş.. ama kuluçka süresi 3-4 gün olduğu için hemen etki etmez. midye demir zehirlemesi yapıyor mantar kadar pis değil zehirlenmesi ama yinede bünyenin anasını ağlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Llama said: KillJoy said: psikolojiktir. midyeninde zehirlediğini duymadım hiç çok tüketmeme rağmen ama abuk subuk hayvandan geçen bakteriler oluo.. geçen yılbaşı revirde serum almıştım midyeden geçen bi virüs yüzündenmiş.. ama kuluçka süresi 3-4 gün olduğu için hemen etki etmez. midye demir zehirlemesi yapıyor mantar kadar pis değil zehirlenmesi ama yinede bünyenin anasını ağlatır demir zehirlenmesinin başlangıç değeri vücut ağırlığının kilogramı başına alınacak 20 miligram demirdir 500gram midyede 11.5 mg demir bulunmaktadır 70 kilo olsan 1400 mg demirle zehirlenmeye başlarsın buda yaklaşık 70 kilo midye eder? hesaplamayı yanlış mı yaptım?? googledaki bilgiler ne kadar doğru bilmem ama sonu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 öldü mü bu adam noldU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bir insan neden midye dolma üstüne süt içer biri onu açıklayabilir mi? Hani zehirlenecek olmasan bile niye içersin sütü onun üstüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben içmiştim 2-3 sene evvel bişey olmadıydı. pilavla reçel, nutellayla sarma, yoğurtla leblebi tozu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben çorbayla bile yoğurt yiyorum , ama süt öööööğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 foça yoğurdu yemeden yoğurt yiyorum demeyin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ahahah yedim yemez miyim eski ev arkadaşım foçalı babası da mandıracıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Kusunca rahatladım yaşıyorum. Midye dolmadan 1, 1buçuk saat sonra sütü içtim ne yediğimi unutarak.Hızlı içtiğim için de farkettiğimde bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ölmezsen yaşarsın bence geçince de bişiciğin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Foçaya beklerim bi gün çipura yemeğe yolu düşeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kültür mü deniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar