TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bone said: Taraf'a geçer abi nolcak.... arttırıyorum ' zaman' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 https://twitter.com/#!/star_tv_/status/154301208109121536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ben bu adamın hükümet karşıtı olduğu günleri görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: biraz saçma yani. görevini başarıyla yürütmekte olan adamı kovmazsın. bir şekilde anlaşmıştır bunlar bence. Abi adam ne diyecek ki =/ "Zaten sevmezdim şerefsizi" falan diyemezler sonuçta. Formatımız değiştiğinden kendilerine uygun konumumuz kalmadı falan diye yol veriyorlar işte. Banu'yu da öyle yollamışlardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Stay classy Turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Yoo kadrolarda yapılan değişiklikler sebebiyle yiğit bulut görevinden alınmıştır diyecek. övmeye ne gerek var adamı kovuyorsan, bir "fact" olarak açıklamak çok zor değil bu haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yaw yolu yordamı öyle değil ama bu işlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: ben bu adamın hükümet karşıtı olduğu günleri görmek istiyorum geç kaldın o günler 2002 öncesi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 "Yiğit Bulut" said: [list] [*] Turkiye ciktigi Buyuk Yoldan donmez-donemez...Bu yolda bir Yigit feda olsun... [*] Ayni zihniyetin temsilcileri Basbakan Erdogani da hapse attirdiklari gunun aksami medyada bayram yapmis "muhtar bile olamaz" demislerdi... [*] Sevgili Dostlar, birseyler yazip sevinenlerin bayramina limon sikmanin anlami yok...Rahat olun, herkesin maskesi dussun, aciklama yapacagim [/list] Yürü be yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Hehe Zaman veya Taraf'ta koltuk için çalışmalara başlamış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ardeth said: ben bu adamın hükümet karşıtı olduğu günleri görmek istiyorum Vardı ki. AÇılım muhabbetinde bunun bi atarı vardı. Açılım açılım dediniz öyle oldu böyle oldu fln diye de,,, AHAHAHA BULAMADIM LAN yutupta yok oha direk temizlik yapılmış gibi hissettim. Çok iyi hatırlıyorum vardı bunun aşırı muhalif bi çıkışı. Yok şimdi video ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 abi bu adam genç bakışta falan küfür eder gibi çığırıyordu hükümete. dün gibi aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 az kaldı, biraz daha kasarsa evrimini tamamlayıp nihat doğana dönüşücek kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 satın alınmadan önce iyi yazıları vardı, 5-6 sene önce sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bu adam baya ulusalcıydı bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 her devrin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Xenocide said: abi bu adam genç bakışta falan küfür eder gibi çığırıyordu hükümete. dün gibi aklımda. Klonunu yerleştirmişler yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 acinasi bi halde su adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sparkcaster said: Ardeth said: ben bu adamın hükümet karşıtı olduğu günleri görmek istiyorum geç kaldın o günler 2002 öncesi kaldı Hayır ben bunca hükümet yalakalığından sonra görmek istiyorum onu yani ikinci kez 360. derece dönüşünü görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yigit hukumet tarafina donmedi, lutfen! kendi degimiyle hukumet onun goruslerine uymay basladi, o yuzden birden kani kaynadi keratanin adsffadsasfd en son kendisini vaktinde ise almayan IMKB baskanini gorevinden etmeye calisiyordu "DUNYADA OGLEN YEMEGI CIKAN TEK BORSA BIZDE!" gibi sacma salak haberlerle, sonra mehmet ali biranda satasti ikisinden biri yakti bunu adfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Asıl Tony Hawk misali 900 derece dönerse efsane olur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 herkese bişey olur bunlara olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ya sacin, ya isin demisler, sacini secmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 doğrusunu yapmış işssizsen sadece işsiz bir adam olursun ama saçsızsan kel olursun. susuzluk herşey sprite hiçbirşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar