Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: ToR PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Asgard said:

adamlar ne yaparlarsa yapsınlar bok ediyolar şimdide wz de yenilince bişi gelmiyo

madem yenilene bişey vermiceksin o zmn wz'lar dengeli olacak, daha bracketlere ayrılmamış pvp'de hardcore kurallar :) harika map tasarımınla world pvp'yi öldürmüşsün, wz'ları da dengesizlikten öldür.
bu oyun pvp nasıl "yapılmamalı" textbook'unu yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

o tamamen şansınadır.
bracket instanced pvp'de şart, çünkü stat hiç önemli değil, hayvan gibi skill farkı oluyor. aynı 2 class çarpışınca anlıyosun :)

world pvp'de de bu kadar korumacı zihniyet yanlış. ama onu da galiba AoC'taki olaydan korktukları için yapmışlar diye düşünüyorum. AoC'da level 50'ler end game uzun bir süre bomboş olduğu için sabah akşam low level ganklıyrodu
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

Asgard said:

adamlar ne yaparlarsa yapsınlar bok ediyolar şimdide wz de yenilince bişi gelmiyo

madem yenilene bişey vermiceksin o zmn wz'lar dengeli olacak, daha bracketlere ayrılmamış pvp'de hardcore kurallar :) harika map tasarımınla world pvp'yi öldürmüşsün, wz'ları da dengesizlikten öldür.
bu oyun pvp nasıl "yapılmamalı" textbook'unu yazar.

abi anlatmak istediğim o yenilince bütün ödüller gelsin demiyorum karsıma lvl 50 cıkarıyosun premadeli ben lvl 15 deyken adama vuramıyorum çekmiş expertise setini ee noldu yenildik niye peki?:)

ha 50 vs 50 olsa tamam mal gibi oynadık yenildik olur ama 15 vs 50 olunca ver karsılıgında 2k exp alınca insan ister istemez bozuluyor
Sosyal ağlarda paylaş

level 31'ken 50 marauder sololadım birkaç defa warzone'da. fakat dışarda benden 2 level yüksel vanguard'ın hp'yi yarıya anca indirebildim healer pet'i vardı yanında. melee classlara iyi oluyor da sorcerer vurkaç yapıyorsun, range'ler problem oluyor, öyle bi overpowered olayı yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şu pvp update'inde en altlarda yakın zamanda 50 levellar dışında da çeşitli bracket'lar geleceği söyleniyor.

bunu takiben hiç olmazsa 2 tane daha ekstra warzone (huttball mantığında olmayan, bir tane huttball tarzında oyun kafi bence) ve istediğimiz warzone'a girebilme opsiyonu gelirse hoş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...