mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi öeh yaaa artık 20 25 tane falan achi yaptım. 15 tane coal 8 tane falanda kupon çıktı. lan bi tane dandikte olsa bi oyun çıkaydı :( 2 craft coaldanda saçmasapan 2 kupon çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 mokoko üzülme yarın sana dandik bir oyun vericem. ama önce sabah olsun ayılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 world of goo çıktı lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 %50 Valve LA YÖRÜ GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 %50 valve, %25 valve, %33 valve kuponları çıktı. 3 kez alıcam valve packi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ya zaten olmasa allah belamı versin alıcam ama var arkadaş :( Bi de steam serverları down & die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ben 15 dene felan yaptım 2 oyun 4 kupon gerisi kömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 2tane killing floor yaklaşık 10tanede kuponum var hemen takasa adam arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kupon vereyim 5 6 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 E madem demin 7 kömür verdim %50 Valve verdin, 1 saattir bit trip beat'le uğraşıyorum ona niye %50 Valve verdin? http://www.youtube.com/watch?v=zMkQrp8S23s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bende bıraktım yapmayı, kütüphanemi çoşarttım hoş oldu güzel oldu lakin yok artık yapamayacağım. Kömür geliyor la sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kömür iyi yine bi şansı var. kuponlar.. ah o kuponlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 dün akşam otomatik 5 görev yapmışım > 5 kömür asgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 silent hill çıktı. kötüymüş ama oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 If you unlock an achievement on or after 12/31 your prize will be a free Valve game, a coupon toward a Valve game, or Holiday Coal. Bugün sadece Valve den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Hayda, nereye sıkıştırmışlar bu yazıyı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hiç mi oyun çıkmaz abi kafayı yedim http://i.imgur.com/AlY2i.jpg ilk 3ü zaten vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 abi kömürleri trade edecektin, bana da adam gibi oyunlar çıkmadı ama trade ile güzel şeyler aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 jonq said: If you unlock an achievement on or after 12/31 your prize will be a free Valve game, a coupon toward a Valve game, or Holiday Coal. Bugün sadece Valve den :) bu yazıyı anlamadım ben 12/31 ne oluyor? yani 2012 de yapılan achievement ödülleri bunlar mı olucak? peeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 valve hariçi oyun gift ve kuponları bitmiş o yüzden artık hediye olarak sadece valve oyun veya kuponları çıkacak 7 kömür craftlama ve görevlerden olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yaptık o kadar şey bugunde Portal 2 çıkmadı hatta oyun çıkmadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 büyük umutlarla kalan kömürlerimi craft ettim ama nafile 23123 tane kuponum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 jonq said: If you unlock an achievement on or after 12/31 your prize will be a free Valve game, a coupon toward a Valve game, or Holiday Coal. Bugün sadece Valve den :) hay anasını ya, bileydim daha önce craft ederdim kömürleri %25, %50 ve %33 indirim kuponum var valve'dan, yay............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bu gangwars achisini yapayım dedim de, account nasıl alıyoruz? gameturk diye dünyanın en çakma sitelerinden birine yönlendiriyo o da tutturuyo facebook accountu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 evet öyle, dünyanın en dandik mmo lokalizatörü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar