NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evet efendim oturup bütün gün müge anlı gibi programlar izlemesinler diye laptopu tvye bağlayıp öyle gidecem işe ne tarz filmler izletsem karar veremedim. Babam westerne bayılır annem her türlü şeyi izler (ki kendisi lotr üçlemesini benden fazla izledi). Bir kaç kriterim var *öncelikle Türkçe dublajlı olması gerekiyor *abuk subuk goredur erotiktir bunlar olmaz tabiki *animasyon olur drama olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Battletoads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 daya hachiko'yu, marley and me'yi, ağlaşıp dursunlar evde. ana babanın beraber izleyeceğini varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kubrick serisi ama sonra sana daha değişik bir şekilde bakıcaklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Problem Batman 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Kapıcılar Kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 EVDE TEK BAŞINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yok drama gereksiz megamind, sherlock holmes var aklımda başka henüz gelmedi. @xunn http://static.fjcdn.com/pictures/LOL+I+TROLL+YOU+it+is+what+actually+happens+D_1813ef_290879.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Humor =/= troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Karea said: kubrick serisi ama sonra sana daha değişik bir şekilde bakıcaklar.... ben hala cidiiyim ama anne babayı kaybedebilirsin arada yada tamamen senin kafayada gelebilirler büyük kumar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tavsiye edebileceğim bir sürü film var da, türkçe dublaj olayında beni kaybettin. direk türkçe film izlet o zaman. hacivat ve karagöz neden öldürüldü, devrim arabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bone said: tavsiye edebileceğim bir sürü film var da, türkçe dublaj olayında beni kaybettin. direk türkçe film izlet o zaman. hacivat ve karagöz neden öldürüldü, devrim arabaları sen söyle filmleri ben bulurum kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Shutter Island. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya işte çagan ırmak filmleri fln yada 2000 sonrası türk filmleri olur yada festivale gidip vizyona girmeyen filmler var fln onları izler anne baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Karea said: Karea said: kubrick serisi ama sonra sana daha değişik bir şekilde bakıcaklar.... ben hala cidiiyim ama anne babayı kaybedebilirsin arada yada tamamen senin kafayada gelebilirler büyük kumar.... Kubrick izledi diye anne babayı niye kaybedesin. Çok ergence bir yorum olmuş bu. Sen doğmadan önce izlemişlerdir zaten. O Hacivat filmi süperdir ama bak. Sonra Pan'ın Labirenti'ni al. Sherlock Holmes aç. Manolya güzeldi. Var çok güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 MrLevie said: Shutter Island. biraz ağır gelir bu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 niye agır gelsin abi senin benim izledigim her filmi izler anne baba kac yasında insanlar agır gelirmiş dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ergen misin escape? asdadasdasdasd Yoksa troll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ergen değilim. trollüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 trolsen komik degil ergensen affedilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hadi öyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yok ya, ne ergen ne trol. yetemiyor genelde, ondan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 olm nasıl anlıcak yaşlı başlı insanlar öle ada falan, heleki o ilk sahnede lavugun tek hamlede silahı cebinden cıkaramaması ve orda polis olmadıgının anlaışlması. yani bunlar biraz geç anlaşılır bence sürekli film izlemeyen insanlar için. müge anlı izliyolar diyosun sdfsd harir sen sus lan asıl ergen bu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Forrest gump olabilir Türkçe dublajı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 escape git kumda oyna yavrum büyükler konusuyor burada manolya neymiş bir bakayım, panın labirentini ben begenmediydim salla. Diğer öneriler güzel hacivat karagöz shutter island perfume var şu anlık aklımda forrest gump izlemeyen ölsün ama ya =) biraz daha güncel filmleri önerin hiç sinema bilgisi olmayan insanlar değil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar