Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'den Fransa'ya karşı tasarı atağı


Joker

Öne çıkan mesajlar

klasik chp kafası.
bir başkasının aynı suçu işlemesinin onu masum yapacağına inanıyor.
biz adama insanları resmen katlettin diyoruz adam ama fransa da reröereör...

aynı hareketi dersim konusunda da yaptılar biz masum insanlar öldürüldü, çocuklar bile katledildi diyoruz chp kafasındakiler (y.özdil vs..) ama SEYİT RIZA RERÖRERÖ diyor.

ahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllarca kuzey afrikadaki minik devletlerin birbirini yemesine sadece batılı super gucler silah satıyor diye göz yuman bm sonrasında bakın biz aslında cok medeniyiz diye lafla peynir ekmek gemisi yürüten aihm.bu gibi kurumların tarafsızlıgına inanmıyorum.keşke tarafsız olsa.bugun kuzey ırakta,afganistanda,libyada olanlara sesini cıkartamazken fransanın onca sene önce yaptıklarına mı takılcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa bu tasarıyı geçirirken ülkesinde yaşayan 500 küsür bin Ermeni'nin oy potansiyelini düşünüyor.
Türkiye'de taş çatlasa 6 Ruandalı yaşıyordur ve hiç birinin oy verme hakkı olduğunu zannetmiyorum.

Ha bana kalsa gayet trollface bir şekilde aga kusura bakmayın yea denip kabul edelim, her sene SOYKORDONOZ diye ağlama imkanları da yatmış olur böylece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

baska napılabilinir ki


Yasanın çıkmaması için elinden geldiğince lobi oluşturacaksın. Yasa çıktı mı? Çıktığı gün panel düzenleyeceksin. O panelde de yasayı yok saydığını, tanımadığını ve soykırım diye bir olay olmadığını, bunun bir yalan olduğunu ülkenin tüm tv kanallarını davet edip yayınlanmasını sağlayacaksınız. O gece kaldığınız oteli de bildirip eğer bir tarafları yiyorsa yasaya istinaden bir devlet başkanını tutuklayıp tutuklayamayacaklarını göreceğiz diyeceksin.

Ha sonra ne olur? Fransa kendini mat etmiş olur. Onların şanlı tarihi yemez bizle savaşmaya. Sonraki gün gidersin ülkene. Adamları da güzelce rezil etmiş olursun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ahahahah gerçekten ya soykırımı kabul etsek ermeni lobilerinin hiç bir işlevi kalmaz amerikada avrupada falan fyhdsj bundan sonra isteseler isteseler bi para cezası falan isterler onu da verelim kapansın bu konu ermeni lobileri de eriyip gitsin hsds


Ardeth o iş bu kadar basit değil, inan bana o kadar basit olsa kabul edilirdi.


Bir şekilde bunun kabulünden sonra olayın Sevr'e bağlanması ve toprak talepleri gibi işlerin başlaması kısmı gelebilir deniyordu bir yerlerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...