Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 birisi dota2 ye karsilik bana deus ex veya trine2+bi oyunlar versin de kurtulayim su izdirabimdan. ha bir de alien breed 2 katildi inventory ime, onu da coal veya bi indie biseylere takas ederim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 1 coal'um var onu veriyim dota2'ye. :( kuponlarımıda veriyim 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 normalde dota key 40 maksimum 50 liraya gidiyor zaten, deus ex 33 dolar bu kurla 60'ı geçiyor. ondan biraz zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 10$ olduğunda alan vardır belki gift olarak falan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 aynen iste o indirimi kacirdigima cok uzuluyorum evde degildim bile indirimi twitter dan gordugumde kafami daglara taslara vurdum. o acidan trine2 +bi oyunlar tam deger araligina dusuyor gibi. deus ex icin muhtemelen son gun indirimlerinde tekrarlanir diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 king arthur collection'a bir şey veren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Orange Box çıktı. İsteyen varsa tekliflere ben de açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 the ship complete 7 coal trade e acıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 the ship bende de var. 2 oyuna fitim. Greed Corp. Fate of the World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 11 coal war her turlu trade e acıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 the ship isteyen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ya bu ortalıkda dolanan dota2'ler tam sürüm değil mi ?pre order falan yoksa betası mı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 closed-beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 :( girmeyeyim hiç o zaman 36 kömürüm oldu nereye harcasam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 patlat kömürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 men of war: assault squad var 3 tane falan şu holiday objectiveli 3-5dolarlık oyunlardan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 shogun2 total war isteyen var ise tekliflere acıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 civ5 goty edition %50 kuponu veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 shogun 2 total war 15 dolarlık oyun, 15 dolarlık bir seyle takas etmeyi tercih ederim. ya da daha düsük fiyatlı bir oyun + coal vs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 2 kutu malbuş desem ban yermiyim acaba. o değilde isteyen varsa valve %25 indirimi var. vereyim hayrına, alacak bişeyim yok benim. başka bişeye yaramıyor nasılsa bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 nuclear war ve 5 kömürüm var.Takas etmek istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bottomsup said: men of war: assault squad shogun 2 ile takas ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Robert_Poche said: shogun2 total war isteyen var ise tekliflere acıgım. renegade ops vereyim dlc'ler ile adsf 18 dolar ediyor benim ki asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Defense grid geldi. Fate of the world, Greed Corp. veya guardians of graxia'ya karşılık veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 DarKRideR said: Robert_Poche said: shogun2 total war isteyen var ise tekliflere acıgım. renegade ops vereyim dlc'ler ile adsf 18 dolar ediyor benim ki asdfsd _██_ (ಠ_ృ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar