Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şuanda almak ne kadar mantıklı? 650 liraya buldum alıcam 160 gb slim kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 alınır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 alinir sorman hata çok çok iyi oyunlar mevcut şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 DoruK said: alınır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ben de düşünüyorum 249 euro sanırım avusturya'da mediamarktta gb ını falan hatırlamıyorum am uncharted ya da batman ile veriyorlar. xbox mı ps3 mü kafasındayım bir de ps3 çıkalı çok oldu nedir geleceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ps3 tr icin daha mantıklı sanki panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 işe girersem tablet alcam ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 iyi o zaman hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sorumu bu ya ps3 alınırmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 dusuncelihayvan said: xbox mı ps3 mü kafasındayım bir de ps3 çıkalı çok oldu nedir geleceği yeni nesil konsollar azami 2 yıla çıkar, yani 3-4 yıl daha gidebilir ps3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 iki sene idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sony 3-4 yıldan önce yeni konsol çıkarmayı planlamıyor. Yeni Xbox'ın bile 1.5- 2 sene sonra geleceği söyleniyor. Penth daha iyi bilir gerçi asdfads Sony, bir önceki hatasını yapmak istemiyor. Hazır olmadığı halde konsol meydanını Xbox'a bırakmamak içni erken çıkardı. Xbox'tan 1 sene geç olmasına rağmen üstelik, Bu erken çıkarmanın zararı büyük oldu. Blu-ray teknolojisi olmasaydı zaten tutunamazdı bile ilk yıllarda belki şuan tekel olurdu Xbox :) İlk konsolu birde eğlence aleti olarak çıkardılar, FİLM İZLENİYOR NETE GİRİLİYOR HACI!!! diye tanıtıldı. Oyun yönü arka plana atıldı. Bunların hepsi dikkate alınacak, erken çıkarılmayacak ve şimdiki alette fazlasıyla yetiyor bize diyor Sony, bir daha tezcanlılık yapmayız çıkarırsak adam gibi çıkarırız diyorlar. Yani erken zaman da PS4 gelecek, alalım vs. korkusuna kapılmayın. PS3'ün daha ömrü var ki Uncharted 3 vs. bunu rahatlıkla gösteriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ayrıca PS2 bile alınır, Persona filan oynanır; gerçi emüle edince kalite daha iyi oluyor =) PS4 çıkınca atacak mısın yani 3'ü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 4 büyük ihtimalle 3ün bütün oyunlarını çalıştırır o yüzden evet atılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 evet o var console dan niye film izleyesin,niye nette surf yapasın yahu,adam gibi oyun zevki versin baska beklentim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 O da var, evet =) Bu arada PS3'de PS2 oyunları için bir grafik güzellemesi oluyor mu bilgisayar emulasyonunda olduğu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yok ps3 aa zorlamıyor bilgisayar emülasyonunda olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Çözünürlük de zorluyor bilgisayar. 760p oynuyorum her oyunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bilgisayarın upscalelemesi sihirli deynekle oyunun texturelarını bir anda 4096*4096 yapmıyor ki güzel gözükmesinin tek sebebi aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Param var oyunumu alırım, TV varsa eğer,yok işte evdekiler büyük tv de dizi izliyo bize küçük kaldı sonraa ya kardeşim bu analog neymiş adamı vuramıyoz millet show yapıyo gibi triplere girmem diyosan , sade pes oynarım bu oyuncularda bi topa gelişine niye iyi vuramıyo diyip isyan etmiceksen AL :) acayip keyif alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 playstation ailesinin her üyesini aldım.4 çıksın onu da alırım.Bilgisayarda oyun oynamanın fazla keyif vercegini sanmıyorum(menajerlik dısında) Canın mı sıkıldı,aç baba fifa veya pes i online mode dan kapıs 3-5 adamla sonra kapat.Rahatlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 teknosa 160GB 500TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 titanguard said: playstation ailesinin her üyesini aldım.4 çıksın onu da alırım.Bilgisayarda oyun oynamanın fazla keyif vercegini sanmıyorum(menajerlik dısında) Canın mı sıkıldı,aç baba fifa veya pes i online mode dan kapıs 3-5 adamla sonra kapat.Rahatlıyor insan. ps3u fifa yada pes icin kullanmak gunah bence ya yane sadece onnar için kullanıyosan ps3un +sı oldugu oyunnar var assasins creed felan gibi aksiyon oyunnarı tam gamepad artı yatmalıkm ama kisme gelipte fps cok elenceli dememeli bence ps3de fps mouse + keyboardlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 MGS. Manly tears. Dark Souls. Tears of Rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SenariouS said: teknosa 160GB 500TL yarın saat 10 dan itibaren geçerliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar