saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kumadam said: Star wars, siçar wars :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kumadam said: Hadi MMO olmasini beceremedin de, bari Star Wars yapabilseydin, Sumggler class role : Heal, Damage Yazik Ah ah en başından beri dediğim. Aynen katılıyorum... Bir de official forumlarda biri şunu yazmış, hoşuma gitti itiraz edenler çok olur ama ben çok katıldım...Viktor'un marketing örnekleriyle güzel açıkladığı gibi... "Bioware has said in interviews that not copying WoW is not smart because WoW is so successful. The problem with that logic is, WoW invented all the stuff they do and how they do it, and thus have kind of polished and perfected it. People keep making WoW clones to compete with WoW, fail at it and then everyone goes back to WoW. When is a development team finally going to learn that people want something that is not WoW." GW2 bomba gibi geliyor galiba az sabır, Özellikle Daoc'cular sevecektir eminim... İnanın daha sandbox tarzı, open world'e önem veren, sadece 2 faction'dan oluşmayan (aslında olay 3 faction'da, Daoc bunu süper becerebilmişti, dengesinden politikasına oyunu çok değiştiriyor), PVE-PVP dinamiğinin keskin çizgilerle ayrılmadığı (Item'ı olsun, stat'ı olsun, instance'sı olsun), Tank/DPS/Support üçleminin dışına çıkabilen en azından çok belirgin ayrılmayan oyunlar gelecekte güzel yerlerini alacaklardır. GW2 dediklerinin yarısı yapabilirse olay olur... Bu quest/story dinamiklerinin önemli olmadığı herkesin başıboş dolandığı dünyalar olmasını gerektirmiyor tabii. Ama her sistemin üzerine daha iyisi gelir. Bence Themepark devri bitti bu oyunla. Çünkü Themepark'ın top noktasıdır bu oyun. Katılmayan çok olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ben kapattım 10'unda falan subs'ı 21'ine kadar da dayanamadım 2 gün önce sildim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gw2 nin rekabet stratejisi dogru, gw de zaten wow ile bir arada yasamayi becerebilen ilk mmo, ayni donem ciktilar ve vanilla wow la gayet iyi rekabet edebilmeyi, tuketiciye bi alternatif sunmayi basardi Sureci simdilik iyi yonetiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Viktor said: lvl 43 olucam, hikaye iyi diyodum geri aliyorum fena degil seviyesine getiriyorum her gezegen ayni muahbbet republic IMPERIALLAR SALDIRIYOR, ALET EDEVATIMIZ BOZULDU/BIRILERINI KACIRDILAR/OUTPOST SALDIRIYA UGRADI, GIT BUL/TAMIR ET/DUSMANLARI KES ve mutlaka ama mutlaka her gezegende SUPERWEAPONIMIZ VAR, GEZEGEN YOKEDECEK/GEMIYE ONE SHOT ATICAK/SUPERNOVA YARATICAK GUCTE AMA BIRILERI BU WEAPONI BIZDEN CALDI, GIT PESINE DUS weaponi her seferinde buluyorsunuz ve karsialstiginiz olay su Light Side- Weapon gene yanlsi kisilerin eline duserse cok tehlikeli, yok et Dark Side- Weaponi koru, republice ver hadi sunu 2 yap, 3 yap gene giderde 20 kere ayni muhabbet olunca bayiyor + light side dark side secimlerinin herhangi bri derinligi kalmiyor (ki zaten asiri yuzeyseller, hicbir etkiside yok oyuna, lightside maxledim bir mount ile yesil relicler haricinde zerre katkisi yok su anda) empireda da aynı nane. yan questlerin %90ı gerçekten çok kötü, ama her oyunda çok kötüydü. bir gezegene gittiğimde de farklı bişey olsun empire ve republic gezegende üslerini kurmuş, kapışma halinde olmasın. gerçekten çok itici geliyo artık aynısını görmek. yan questleri yapmıyorum zaten bu sebepten. arada bir iki güzel yan quest de çıkıyo, hakkaten çok iyi oluyo onlar. class questlere laf yok gayet güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 elim kaydı çift tıkladım double post oldu sdfsd üstteki mesaja ek: yan questleri yapmak zorunlu değil, geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Valla oyun hakkında izlenimlerim 1.1'den sonra baya değişti... Olumsuz yönde tabiki. Ilum bildiğin amatörlüğün son noktası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Ilumda ne olmuş özet geç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 50 Imperial Republic Base'in kapısına dayanmış, fps 5'e düşmüş, cpu kafayı sıyırmış falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ozet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 anlamıyorum ki bitane mi işi bilen adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 feature dır o feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 1 hafta beklerlerse, farmerlar net Valor Rank 80+ olur. 30 TL bu salaklara vereceğime, yarın gidip kendime birkaç PS3 oyunu takasliim, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bu arada başka bi roflcopter daha; Bioware devleri "Ilum'daki potential soruna bakıyoruz" demiş sonrası shitstorm tabi. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=194213 ahah rezalet ya bu herifler, nerede o Amangelo mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 boşver abi gel dark soulsta pvp yapalım anor londoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Yarın verip Dark Souls'u Uncharted 3 alıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 anca biowareda bu potential olabilirdi zaten lolol tamda ödeme günü öncesi XD http://i993.photobucket.com/albums/af60/rj92795/motivator1e3d31d599e12636a672956d8e0ad183955ff696.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 dünyaları aldım(gear) ve yapacak birşeyim kalmadı oyuna odeme yapmıcam %99 acc'uda satamıyorum origin acc'a linked... elimde çok feci patladı bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kim ne derse desin oyun canavar gibi.Gayette keyifli. ama şu performans olayını çözmeleri lazım.Özellikle Pvp !! yoksa tek dişi kalmış canavar olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Oyun çok kötü oturdum düşündüm kelimeler ile anlatılabilecek gibi değil. 0-50 aralığında denk geldiğim 7 insandan yola çıkarak net bir şekilde zaten mmo değil. Bunların hepsini bir kenara bıraktım eğlenceli değil. Bugüne kadar oynadığım en dandik asian grinder da bile bir ilk heves vardı bu oyun iki günde bütün hevesimi kaçırdı en sonunda bu akşam swtor oynayacağıma plant vs zombies oynamayı tercih ettim. Bu vesile ile yıllar içinde muhtelif noktalarda defalarca laf ettiğim ncsoft, soe ve funcom dan özür dilemek istiyorum. Kıymetinizi bilememişim ve son olarak Blizzard, büyüksün abi, 0-10 aralığnda goblin oynayarak swtor da 0-50 aralında aldığımdan daha fazla keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bugun arkadaslarlaydik tor nasil falan dedi anlatmaya basladim. soyle bi 10 dk sonra durdum "abi lightsaber ve revan disinda oyunun cekiliri yok etrafta ayda 13 euro verirsen oynanicak cok daha iyi f2p mmo lar var" dedim. olmamis arkadas iste. 3. gun cancel subs yapmistim biticek ztn simdi subs, dogru bir karar vermisim. ben kacar bu baslik eglenceli takip ederim ama yok yani a long long time ago in a galaxy far far away de guzel bir oyun olarak kabul edilebilir ama benim standartlarimda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Baya güldürdü şu. Tortanic'de iyimiş. 8-) Bioware ne yapacak bakalım. Millet valor'u 100'lemeye tam gaz devam ediyor şuan. WZ ile o kadar valor kasanlara ayıp oldu. Ama ben sub'ı devam ettiricem. Ağır Star Wars fanı olduğum için ben bu oyunu oynarım her ne kadar kötülense de lore yetiyor bana şuan... Tek sıkıntım şu high texture'lardı. Millet niye ben high res'te oynayamıyorum diye şikayetçi olmasın diye kesip atmışlar canım texture'ları.(bkz. forumdaki AA başlıkları FPS düşmeleri hakkında) Texture atlas falan hikaye. Stephen Reid teknik konuşup, akılları karıştırmış. Gerçi hakikaten Hero engine'nin kısıtlamaları yüzünden olabilir. 1.1 patch'iyle anlık loading screen'e giriyor AA açık, texture'ları yüklerken.. Şimdi bir de bu CD'ların "grayed out" olma özelliği kaldırıldı. Şahsen pvp zevkimin içine etti bu. Ne güzel oynuyoduk halbuki. Preferences'ta yer mi kalmadı ln?!.. Wow'u deneyip, beğenmeyen biri olarak bu oyun beni baya sardı aslında. Bioware MMO piyasasında daha acemi, oyunda yeni o yüzden biraz zaman vermek lazım tabi. İstemeyen oynamasın zaten beyin bedava. Ben daha oyunun tadını alamadım finallerden iki haftadır delirecem.. :o PS: Bu arada slicing'e gizli buff geldi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 said: grow up please. have patience. do you use everything you have ever paid for 24/7, constantly. I might cancel this game cause if i dont, i wont be able to eat or sleep. I paid 15 dollars holy crap! babies crawl first right?? they dont run, or sprint, or join the NFL so you can get paid. ****ign games like this take a while to catch on. feel good that BW is trying to not be WoW those people ************ about canceling, obviosly have nothing to do with time, let alone breathe. **** MY PRECIOUS PVP LAWDDDD http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=197745 http://farm4.static.flickr.com/3200/2891560590_15903c3f05_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TL0kDP_Cexo#t=9s hayir bide hero engine oyun yapidliginda hala alpha stage de oldugundan rollback gibi bi sanslarida yok wow gibi AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/AHzof.jpg http://i.imgur.com/2klru.jpg http://i.imgur.com/mPBkZ.jpg END OF RINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Y4-X0WUNN_g&feature=watch_response AHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH oyunu oynarken bu gece forumalri tkaip ettigim kadar eglenmedim lan sdfadsffads, BRILLIANT BIOWARE, JUST BRILLIANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar