Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

"BioWare ve EA! 300 milyon dolar harcamışsınız, çıka çıka bu mu çıktı MMO olarak?" diyemiyorsanız bize hater diyene kadar kendi fanboyluğunuzu da kabul edin bi' zahmet.

300 milyon dolar harcıyorsun ve makyajlı WoW koyuyorsun önüme. Sonra bıdı bıdı edince, ne haterlığımız kalıyor ne de yetoluk.
O paranın yarısını bize vereydin; Paticik'ten tüm hater ve yetolar toplaşıp, canavar gibi oyun çıkarırdık, çok ciddiyim. En kötü zaten sizinki kadar olurdu.

hahaha mantığa bak 300 milyon dolar harcadı bumu çıktı ortaya sana ne ki isterse milyar dolarlar harcar para senin paranmı, 100tl verince şirketimi satın aldın, klasik Türk mantığı ah o paranın yarısını bize verse neler yapardık he yaparsın emin ol en fazla o dövüş oyunu vardı bir tane onun daha iyi kostümlüsünü yaparsın belki.

Ben eleştirene, kötü veya bana göre değil diyene laf etmiyorum etmemde zevk renk meselesidir, ben inatla buraya gelip oyun fail boktan almayın diye kötüleyip, ben oyunu sevdim diyene bıdbıd edip, kendiside oynamaya devam eden yetolara laf ediyorum
yoksa oyundaki hatayı ıvırı zıvırı oturup tartışırız, yada şu şöyle olsaydı gibisinden yazılır ona kim karışır herkesin fikri zikri farklıdır,
şu yarı troll yarı tatminsiz adamlar suyunu çıkardı bu bölümün birde gelip zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Keyif alabilmek, zevk alabilmek, bardağın dolu tarafından bakabilmek, şans vermek, hoşgörmek insanın hayatı nasıl değerlendirdiği ile çok ilgili. Ayran gönüllü bir insanın, memnuniyetsiz bir insanın, mutsuz bir insanın yeni çıkan bir oyundan keyif alması, problemsiz bir şekilde oynayabilmesi zaten mümkün değil. Yeni çıkan oyunlar eksikleri ile birlikte çıkarlar. Bunu kabul edebilmek yada edememek, dertlendiğimiz bu.

Beklentilerde çok önemli. Beklentileri hiç bir zaman yüksek tutmamak lazım, hayatın hiç bir alanında. Çünkü bu hayatta işler her zaman sizin istediğiniz, dilediğiniz gibi yürümez. Mutlu bir yaşam için çıtalar, hedefler yüksek olsun ama hayal ve beklentiler o kadar yüksek olmasın.

Ve son olarak sonuç önemli. Arkadaşlarınızla 2 saat birlikte vakit geçirmek, hayatın diğer alanlarındaki olumsuzluklarını unutabilmek, bambaşka dünyalara girbilmek adına bir sonuç bekliyorsanız ve alıyorsanız tereddütsüz yaptığınız şeye devam edin. Ha alamıyorsanız en kısa sürede terki diyar edin çünkü devamından yine zarar görecek olan siz sevgili oyuncularsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

Şu yarısı troll yarısı tatminsiz adamlar yüzünden oyundan değilde şu bölümden soğuttular resmen tebrik ediyorum hepsini.
beğenmediysen bırak git, oynamaya devam edip üstüne bıdbıdbıdbıd mahalle karısı gibi, patladı bitti yandı bitti kül oldu diye susmuyorsun, ne değerli 100 tlniz varmış

(tu)
oyun gayet keyifli. sadece bu kadar instanced olması beni üzüyor. onun dışında çok büyük bi sorun yok bana göre. olanlarda düzeltilebilecek şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler topicin adı oyun hakkındaki izlenimleriniz, adam haterlıkta yapar yetolukta .kişilere beğeniyor diye hakaret edecek düzeyde laflar etmedikten sonra(yada tam tersi) burda hala böyle şeyler yazılıyor diye çırpınmak niye, bırak adam yazsın düşüncelerini, sende yaz olsun bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sert eleştiren bir kaç kişi vardır gerisi, bilinen bugları ve hataları söylüyor. mesela ben pvp'si çöp ama napıyım star warsu sevdiğim için oynuyorum ve EA'ya kızıyorum WAR gibi bunu da acele ettirdiği için.
şu başlıktaki eleştirinin dozunda abartılacak bişi yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyun zevkli, alışıla gelmişten(swg oynayanlar hariç) farklı bir evren , farklı bir gameplay , pve end game biraz buglıda olsa(1.1 patchinde düzeltilcek.)flashpointler ve operations larda keyifli zaman geçirebiliyorsunuz.Healarların bile yeri geliyor boss combatında kesmesi gereken moblar, bulmacalı bosslar falan baya eğlenceli.Eternity vault'un son bossununda encounter'i guzel zekice ayarlanmış,fazla hata affetmiyor.Hard mode Operationslarda baya bi gear check olmuş.

Karakterlerin gear geliştirme olayıda belli bir seviyeye kadar bir çok yolla mümkün pvp ile biraz daha kolay gear dizmek.Özellikle daily pvp questlerini yaparak 1-2 haftada iyi gear yapmak mümkün, buda raidler için yeterli oluyor.

Ben gunslinger oynuyorum,ranged bir karakter.Sürekli cover moduna geçmek gerekiyor.Operationslarda ve flashpointlerde bu hiç sorun yaratmıyor ama pvp'de premade bir takım yoksa pek zevkli değil.

Sonuç olarak kesinlikle deneyin pişman olmassınız ama bir karşılaştırma içine girmeden , beklentilerinizide yüksek tutmadan oynayın.Sonuçta her güncel mmo gibi olay gear geliştirme,guild,end game pve,pvp vs. üzerinde dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İdrakta sorun var sanırım. Oyun epic fail falan demişliğim yoktur. Oyun kötü değil. MMO olarak yenilik getirememesi en büyük sükût-u hayal oldu benim için. Oyunun içindeki buglar, hatalar, yanlışlıklar elbette düzelir. Ama yapısal bir sorun var bence oyunda. Yani bu kadar paranın harcandığı, bu kadar reklamın dönüğü, insanları büyük bir beklentiye sokan oyunun adam gibi yenilik getirmemesi asıl sorun. Buna çözüm bulmak maalesef ki şu saatten sonra zor. Bu oyunun yeniliği, eskiliği ile alakalı değil. Yapısı ile alakalı. Elbette bu kadar para ile ağzımızda yepyeni bir tat bırakacak bir MMO yapamayan BioWare ve EA'yı eleştiririm. Bırakın da bu kısmı bize kalsın. Vurgulamak amacıyla yazılmış olan "O paranın yarısını bize verin, daha iyisini yapalım" lafını da ciddiye alan insanlara tabii laf anlatmak zor oluyor.

Bu oyun Star Wars evreninde geçmesinin dışında çok aman aman bir farklılık getirmeyen, MMO özellikleri kısıtlı ortalama bir oyun.

Kaldı ki eğleniyorsanız ne mutlu size. Bence zaten oyun oynamanın en büyük amacı eğlenmek. Hele ki MMOlarda ise bir çok arkadaşla birlikte bir şeyleri başarmak, birlikte eğlenmek, geyik yapmak vs... daha bir güzel kısmı. Zaten bunlar olmasa hepimiz oturup MMO oynamazdık.

Burada oyuna laf etmemizin sebebi sizin eğlenip, bizlerin kös kös oturuyor oluşu değil. Kendi adıma konuşayım, kıskandığım falan yok kimseyi :) 100 tl verip, herşeyin sahibi olduğumu da düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bende oyunun şu haliyle hiç keyif almıyorum.daily pvp questlerini yapip çıkıyorum onları bile zorla sabrederek.fps problemi zaten beni bunaltmıştı.belkide beklentilerimiz arttı.belli bir yaştan sonra baya seçiçi oluyorsun çünkü kısıtlı bir vakit ayırdığım oyununda tatmin etmesi gerekir yoksa zaman kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

"sana süper bi yemek yapıcam" deyip de dolaptaki geçen haftadan kalma pilavın üstüne maydonoz serpip getiren aşçıya tepki vermek normal. "bu kötü bi yemektir" demek doğru değildir, katılıyorum ama kalsın ben dışardan söyliycem. beğenenlere de afiyet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

evet harir bildi :)

ayrıca bu oyun hakkındaki gorusum daha tarafsız.cunku ben ne wow bilirim ne rift bilirim.hayatımda hiç birini görmedim oynamadım

gerçektende en işsiz boş geçen yıllarımı yaşıyorum birde

ve mmoya başlamak istedim.20 günde rage quit attım.bence oyun kötü sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yillarca MMORPG oynadim ama ilk kez bir yeni oyunda icimde bir gram oynama hevesi ve ilgisi yaratmadi malesef,

Dun itibari ile hesabimi kapattim.

Hadi MMO olmasini beceremedin de, bari Star Wars yapabilseydin,

Sumggler class role : Heal, Damage

Yazik

R.A.Sallotore star wars expanded universe serisi icin yazdigi kitapta Chewbacca'nin kafasina yorungedeki uyduyu dusurup oldurmesinden sonraki en siçar wars durum oldugunu dusunuyorum.

Begenmedim, bence olmamamis

Bu nedenlede kapadim hesabi

Yeto Smuggleriniz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...