Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Büyücüler bazukalı adamdan daha güçlü bu arada. Ama bazukalı adam büyücüden eğlenceli. Benim 2 kuruşum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 kafa sabun galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 benden bir uyarı SAKIN OLA Kai-Kan serverinde Empire tarafında karakter acıp oynamayın hadi yaptınız bir mallık açtınız diyelim sakın ha pvp yapmaya kalkışmayın benim gibi daily pvp guestini 3 gundur yapamayabilir ve sinir hastası olabilirsiniz. Huttball'da kendi kalesine sayı atan adam var serverde daha ne olsun.. Sekil 1A : İMZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bezerye said: kafa sabun galiba :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hahah hutball*1234089 kere oynadım bugün de, kriz resmen abi hangi adam range,heal ve heavy armordan oluşan bir class yapayım herkesin canına okusun, kimse jedi, warrior seçmesin demişse onun kulağını bugün bayağı çınlattım.. Lan assassin light armor giyiyorum max 3.4 vuruyorum.. adam uzaktan çat çut 3.8 lerle indiriyor. Vursan işlemiyor, stun manyağı oluyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 oyunun en op classı olan bir assasinin yakınmalarını dinlediniz, şimdi haberler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Hayatım assassin oynamakla geçti, böyle rezillik görmedim.. Hutballda adamdan kaçıyorum, resmen gittim duvarın kenarında bekliyorum, adam ölmeden combattan çıkmıyor, stealh giremiyorum. Force cloak yapıyorum (vanish) adam hala silahla vurmaya devam ediyor tamam ağlattığım zamanlarda oluyor da, göbeğim çatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 alacrity ise yaramiyor diyorlar raidingde animasyonlarin spell cast etmeye izin vermemesinden dolayi. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 combattan çıkma olayını cidden iyi ayarlayamamışlar. hak verdim şimdi. kimse saldırmıyor sana. bildiğin kenarda 1 dakika bekliyorsun gene de combattan çıkamıyorsun. vanish atmadan stealthe giremiyorsun bazen. bazen de düzgün çalışıyor ama. çözemedim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 combattan cıkma olayı hakkaten kanser edici cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 biriyle combata girip sonra uzaklaşınca baya uzun sürüyo, ama combata girdiğin adam ölünce direk çıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bemre said: class seçeceksen range seç, boşuna lightsaber falan alıpda bazuka falan atam adamlara yenilip rezil olma.. bu kadar saçma pvp görmedim hayatımda ahjahaha dual wieldımla dindar pasifist avlamak isterdim bende ya tüh ama bize anca ergen emo sithler geliyor lol cry moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 elimde shotgun varken sith'e karsı blaster kullanan mal scoundrelimi duzeltmelerini istiyorum (tatooine questinde vardi) 20 tane sacmayi agzinin ortasina yediginde gormek isterdim saberla savunma denemelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 force push atar. saçmalar sana kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bemre said: class seçeceksen range seç, boşuna lightsaber falan alıpda bazuka falan atam adamlara yenilip rezil olma.. bu kadar saçma pvp görmedim hayatımda tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 egilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=flUj9OWFfMQ soyle bi sorunum var. yerdeki cicekler falan ilerledikce yuklenio. duzeltmenin bi yolu falan varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Yok, bende de aynı sorun var, Nvidia driverları olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 çok can sıkıcı ya :/ illa gözüm takılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stzxc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 nvidia da adjust image settingsi quality ye getirince düzeliyor ama eksi fps :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yok duzelmio ki zaten quality deymis ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ya bu akıcılık sorunu ki genelde responsiveness/ability delay ve genel bir fluid olmama durumu olarak da tartışılıyor, benim inanılmaz canımı sıkıyor. WAR ve Rift'te de felaket kafama takılmıştı burda da öyle. Üstünde çalışıyoruz falan yazmışlarda sanki düzeltilebilicek bir şey değilde motorla alakalı, wow'un inanılmaz akıcılığına fazla alışanlara koyan ve hiç tam anlamıyla düzeltilemeyecek bir şey gibi hissettirmeye başladı hafif. Var mı ayarlarla oynayıp şunu en az farkedilebilicek seviyeye getirebilen ya da başka çözümler falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar