Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

benden bir uyarı SAKIN OLA Kai-Kan serverinde Empire tarafında karakter acıp oynamayın hadi yaptınız bir mallık açtınız diyelim sakın ha pvp yapmaya kalkışmayın benim gibi daily pvp guestini 3 gundur yapamayabilir ve sinir hastası olabilirsiniz. Huttball'da kendi kalesine sayı atan adam var serverde daha ne olsun..

Sekil 1A : İMZA
Sosyal ağlarda paylaş

hahah hutball*1234089 kere oynadım bugün de, kriz resmen

abi hangi adam range,heal ve heavy armordan oluşan bir class yapayım herkesin canına okusun, kimse jedi, warrior seçmesin demişse onun kulağını bugün bayağı çınlattım.. Lan assassin light armor giyiyorum max 3.4 vuruyorum.. adam uzaktan çat çut 3.8 lerle indiriyor. Vursan işlemiyor, stun manyağı oluyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatım assassin oynamakla geçti, böyle rezillik görmedim..

Hutballda adamdan kaçıyorum, resmen gittim duvarın kenarında bekliyorum, adam ölmeden combattan çıkmıyor, stealh giremiyorum.

Force cloak yapıyorum (vanish) adam hala silahla vurmaya devam ediyor

tamam ağlattığım zamanlarda oluyor da, göbeğim çatlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu akıcılık sorunu ki genelde responsiveness/ability delay ve genel bir fluid olmama durumu olarak da tartışılıyor, benim inanılmaz canımı sıkıyor. WAR ve Rift'te de felaket kafama takılmıştı burda da öyle.

Üstünde çalışıyoruz falan yazmışlarda sanki düzeltilebilicek bir şey değilde motorla alakalı, wow'un inanılmaz akıcılığına fazla alışanlara koyan ve hiç tam anlamıyla düzeltilemeyecek bir şey gibi hissettirmeye başladı hafif. Var mı ayarlarla oynayıp şunu en az farkedilebilicek seviyeye getirebilen ya da başka çözümler falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...